- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.529
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
inşallah güzel sonuclar alırsınAyy ben de bu ay adet olursam ilaç verecek doktor sonra da çatlatma iğnesi vuruluyor herhalde.
Canım bence var gibi ben rahatlıkla görüyorum çizgiyi. İnşallah vardır
Var çizgi de kaçıncı dakika da çekildi bu test kikızlar selamlaaarartık herkes biliyor beni evet yine ben ve gebe kalma çabalarım
kızlar bugün iğnenin 14.günü. evde erken gebelik testi yaptım ama uykulu halimle yine ilk idrarımı yaptiğim için ikinci idrarla yaptım testi
bel ağrısı ve regl sancısı dışında hiçbir belirtim yok. bu sabah test yaptığımda ilk 5 dakika gözle net gördüğüm bir çizgi oluştu ama çok silikesim testin normal referans çizgisi olduğunu söyleyip duruyor sinirini bozdu. ben de çok ümitlenmek istemiyorum ama ümitsiz de olmak istemiyorum. regl tarihim 3 mayıs takvime göre ama iğneden dolayı erken veya gec gelirse bilemem.
testi aşağıya ekledim. sorum su, 14.günde burda gördüklerim genelde net çizgiyi görüyor. acaba reglime kadar koyulaşma ihtimali var mı? iğneden sonra böyle bir durum yaşayan var mı?
5 dk anca olmuşturVar çizgi de kaçıncı dakika da çekildi bu test ki
askim 14.günde hala iğne etkisi kalır mı ya?Bana iğne etkisi gibi geldi
inşallah güzel sonuclar alırsın
inşallah vardır ya. esim yok diyip duruyor sinir etti benisevinmek de haram
ya inşallah. regl günüme 4 gün var. bekleyip regl olmazsam kan vericemO zaman eşin çok konuşmasın bence var
inşallah hepimizinAmin. Çok teşekkür ederim
Bence ümidi kaybetmemek lazım. Güzel haberlerini alırız inşallah.
Test günü hariç 14 veya 15. Gün verebilirsin aslında çünkü çatlatma iğnesi zamanı çatladıktan 14. Gün sonra adet olunur kist veya gebelik yoksaya inşallah. regl günüme 4 gün var. bekleyip regl olmazsam kan vericem
yarın iğne yaptığım gün hariç 14. gün olacak. 15 nisanda yaptırdım iğneyi.Test günü hariç 14 veya 15. Gün verebilirsin aslında çünkü çatlatma iğnesi zamanı çatladıktan 14. Gün sonra adet olunur kist veya gebelik yoksa
Kalabiliyor bazen. Her türlüsünü gördü bu gözler.askim 14.günde hala iğne etkisi kalır mı ya?
beklicem artık regl gününe kadar mecburKalabiliyor bazen. Her türlüsünü gördü bu gözler.
Kan ver bence.beklicem artık regl gününe kadar mecbur
ya regl gecikmesini beklicem kan testi için. negatif çıkarsa tutunacak hiçbir umudum kalmayacak cünküKan ver bence.
çookAy sonucu merak ettim güzel haberler aldınız mı?
Yaaçook19.gün regl oldum. hem de hayatımın en kötü regli. sanki 2 gün boyunca kasıklarımdan bıçaklandım