• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLABİLİR MİYİM? FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR :(

rengarenkdusler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
37
13
3
29
ARKADAŞLAR SIK SIK FİKİRLERİNİZİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM BEN POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM. AĞUSTOSUN 30 U SON ADET TARİHİM 4 GÜN SÜRDÜ AYIN 2 SİNDE BİTTİ. SONRASINDA AYIN 6 SINDA BEBEK YAPMA KARARI ALDIK 6 8 10 12 15 İNDE İLİŞKİYE GİRDİK 12 SİNDE DOKTORA GİTTİM DOKTOR ŞANSLI GÜNÜNDESİN YUMURTLAMAN OLMUŞ BU AY ŞANSIN VAR DEDİ.GENEL DÖNGÜM 29-35 GÜN ARASI DEĞİŞİYOR GEÇEN AY 29. GÜNDE OLDUM ONDAN ÖNCESİNDEDE GENELDE 33 35 GÜNÜ BULUYORDU. 35 İNİ GEÇENE KADAR HALİYLE GECİKMEM OLUP OLMADIĞINI ANLAYACAK DURUMDA MALESEF DEĞİLİM. DOKTORUN ADET OLMAZSAN GEL DEDİĞİ TARİH 27 Sİ PEKİ BEN ŞU AN GEBELİK TESTİ YAPSAM KANDA ÇIKAR MI VAR İSE ? BELİRTİ OLARAKDA HALSİZLİK GÖĞÜS HASSASİYETİ VE DURMAK BİLMEYEN VÜCUDUMUN BELİRLİ BÖLGELERİNDE OLUŞAN SEĞİRMELER VAR PIT PIT OLUYOR GEREK MALUM BÖLGEDE DAHA ÇOK BACAKLARIMDA BEL VE BACAK AĞRISI ALT KARINDA BATMALAR AKINTI BİRDE ÇARPINTI YAŞIYORUM NE DİYORSUNUZ GİTSEM ÇIKAR MI YA DA TUTTURMUŞ OLABİLİRMİYİZ FİKİRLERİNİZE İHRİYACIM VAR :(BUNLARIN ÇARPINTI VE BEL AĞRISI HARİCİNDEKİLER ADET DÖNEMİNDEDE ÇOK OLUYORDU.

Selam arkadasim. Eger 27. Randevun varsa bence gerek yok.. Cünkü döllenme ve yerlesme olmustur simdiye kadar.. 12. Yumurtlama olduysa zaten 27. Sinde yani 15 gün sonrasinda ultrasonda Dr. görür keseyi... Bence Kendin Rahat ol. Agir Kaldirma ve Karin bölgene dikkat et canim..

Bu hafta bebek görünmesede. Kese görünür telas etme. Bende Su an 5-6haftamdayim bende henüz bebek göstermedi kendini..

PEKİ BELİRTİLERE GÖRE SİZCE TUTTURMUŞ OLABİLİR MİYİZ :\ YANİ BEN TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM AMA BİR YANDANDA ÇOK KORKUYORUM OLUMSUZU GÖRMEKTEN :(

Gögüs hassasiyeti ve beyaz akinti bende gebelik belirtisiydi.. Evet...
Cünkü regl Olmadan önce o Tür Belirtiler olmazdi bende kesinlikle..

Sende gecen Aylar ile karsilastir önce bence.. Öyle anca süphelenebilirsin cünkü

Gögüs hassasiyeti ve beyaz akinti bende gebelik belirtisiydi.. Evet...
Cünkü regl Olmadan önce o Tür Belirtiler olmazdi bende kesinlikle..

Sende gecen Aylar ile karsilastir önce bence.. Öyle anca süphelenebilirsin cünkü
SAĞOL CANIM BENİM NE DÜŞÜNCEĞİMİ ŞAŞIRDIM BU AY DİĞER AYLARDAN EN FARKLI OLAN BEL VE BACAK AĞRILARIMDI BAKALIM 3 GÜN DAHA SIKICAZ DİŞİMİZİ :\

Yukarida yazmistim Aslinda.. Sata göre 6+1 haftalik hamileyim... Belki daha erken. Haftadada olabilirim.. Bebek gecen carsamba kendini göstermedigi icin Doktor kendisi bisey diyemedi kesinlestirmedi haftayi ve günü....

Gec döllenme Diye düsünüyoruz ...
Ben o yüzden 5-6 haftalik Diyorum

Yukarida yazmistim Aslinda.. Sata göre 6+1 haftalik hamileyim... Belki daha erken. Haftadada olabilirim.. Bebek gecen carsamba kendini göstermedigi icin Doktor kendisi bisey diyemedi kesinlestirmedi haftayi ve günü....

Gec döllenme Diye düsünüyoruz ...
Ben o yüzden 5-6 haftalik Diyorum
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIRSIN İNŞALLAH CANIM BENİM

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIRSIN İNŞALLAH CANIM BENİM

Arkadasa sormussun bana sordun sandim cevap Verdim k. Bakma canim.
Tsk ederim Allah tez zamanda tüm bebek hasretiyle yanip tutusanlara nasip etsin hayirlisiyla..
Kolay olmadi ocak ayinda basladim bu ay positifi gördüm. Hemde tutmuyor diyip sacimi boyattim hafta positif oldu..
Kafaya takmayin Sabirli olun Allah büyük..

Arkadasa sormussun bana sordun sandim cevap Verdim k. Bakma canim.
Tsk ederim Allah tez zamanda tüm bebek hasretiyle yanip tutusanlara nasip etsin hayirlisiyla..
Kolay olmadi ocak ayinda basladim bu ay positifi gördüm. Hemde tutmuyor diyip sacimi boyattim hafta positif oldu..
Kafaya takmayin Sabirli olun Allah büyük..
amin canım pozitifi görürsem il buraya yazıcam :)

Selam kızlar gercekten pko olunca adet gününü kestirmek cok zor gecikme olup olmadınızı anlayamıyorsunuz bende öyle bir durumdayım işte en son agostosun 17 oldum adet hala adet bekliyorum idrar testi yaptım negatif cıktı moralim bozuldu adet olmadım için bir umut bekliyorum kasıklarda batma aksamları üşüme halsizlik göğsümde sızı oluyor ama bunlar aynı zamanda adet belirtisi beklemek cok zor gercektende erken yaptım galiba idrar testini iki üç bekleyip pazartesi gidip kan testi yaptırcam

ARKADAŞLAR SIK SIK FİKİRLERİNİZİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM BEN POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM. AĞUSTOSUN 30 U SON ADET TARİHİM 4 GÜN SÜRDÜ AYIN 2 SİNDE BİTTİ. SONRASINDA AYIN 6 SINDA BEBEK YAPMA KARARI ALDIK 6 8 10 12 15 İNDE İLİŞKİYE GİRDİK 12 SİNDE DOKTORA GİTTİM DOKTOR ŞANSLI GÜNÜNDESİN YUMURTLAMAN OLMUŞ BU AY ŞANSIN VAR DEDİ.GENEL DÖNGÜM 29-35 GÜN ARASI DEĞİŞİYOR GEÇEN AY 29. GÜNDE OLDUM ONDAN ÖNCESİNDEDE GENELDE 33 35 GÜNÜ BULUYORDU. 35 İNİ GEÇENE KADAR HALİYLE GECİKMEM OLUP OLMADIĞINI ANLAYACAK DURUMDA MALESEF DEĞİLİM. DOKTORUN ADET OLMAZSAN GEL DEDİĞİ TARİH 27 Sİ PEKİ BEN ŞU AN GEBELİK TESTİ YAPSAM KANDA ÇIKAR MI VAR İSE ? BELİRTİ OLARAKDA HALSİZLİK GÖĞÜS HASSASİYETİ VE DURMAK BİLMEYEN VÜCUDUMUN BELİRLİ BÖLGELERİNDE OLUŞAN SEĞİRMELER VAR PIT PIT OLUYOR GEREK MALUM BÖLGEDE DAHA ÇOK BACAKLARIMDA BEL VE BACAK AĞRISI ALT KARINDA BATMALAR AKINTI BİRDE ÇARPINTI YAŞIYORUM NE DİYORSUNUZ GİTSEM ÇIKAR MI YA DA TUTTURMUŞ OLABİLİRMİYİZ FİKİRLERİNİZE İHRİYACIM VAR :KK43:BUNLARIN ÇARPINTI VE BEL AĞRISI HARİCİNDEKİLER ADET DÖNEMİNDEDE ÇOK OLUYORDU.
Belirtiler regl öncesi belirtiler ile de gebelik belirtileri ile de benzer nitelikte. Bence idrarda gebelik testi yapmakla uğraşmayın eğer doktor randevunuz varsa direkt olarak doktora gidin hem kesin sonucu da alırsınız bilgi de alırsınız. Evde yapılan testler psikolojik olarak yoruyor ve üzüyor insanı.

Back