Hamile olabilir miyim bikac belirti varda

Gebelik testi yağ bnce varsa çıkar

Benim ilk belirtim muhtesem bir gögüs acısı ve bel agrisiydi sütyen bile takamadim o derece sisti ve acıdı insallah vardir korkma erken gebelik testi al yap canim rabbim gönlune gore versin
Merhabalar bende de 1 haftadır göğüs ağrısı var pazar günü çok şiddetlenmişti ağladım o derece uçları kaşınıyor ve aşırı hassastı salı günü sabah peçeteye pembe bi leke geldi regl oldum sandım normalde günüm perşembe bugün yani doktorumu aradım oda 2-3 gün takip etmemi sonra kan testi vermemi söyledi Salı günü 2-3 defa sadece peçeteye geldi aynı şekilde pembe leke bugün aşırı yol yürüdüm ve araba çok sarstı ped te olacak şekilde yine sadece pembe akıntım oldu ilk defa pembe bi renk görüyorum ve hasta mıyım yoksa yerleşme mi bilemedim eğer tutmadıysa 3. Gün ilaca başlamam lazım ama olsa bile idrarda çıkmaz dediler Şuan çıkmadı da kanda çıkar mı sizce varsa eğer bu arada yorulduğum için sanırsam rahim kısmında ağrı da var pkos hastayım artık o kadar çok korkuyorum ki herşeyden

Korkmayin bende pcosluydum bu hamile kalmaniza engel degil stresten kötü beslenmeden uzak kalin ve mumkumse cok yorulmayin. benim regl gunum 1 gun gecti kaset testte ve kanda pozitif cikti kan verebilirsin yerlesme kanamasi olabilir belki ama cok olmaz damla seklinde oluyor pedi doldurmaz benim oyle oldu koyu kahveydi ama. Dedigim gibi regl belirtilerini daha siddetli yasadim hamileligimin ilk donemi insallah vardir allah kalbinize gore versin .

Teşekkür ederim maalesef bu sabah söktü

Canım gebelik olabilir test yapmalısın benim de ilk gebeligimde yerlesme kanaması oldu ama sürekli olarak ve azar azar gelmesi tehlikeli bende de neredeyse 15 gün kadar azar azar lekelenme oldu ve akabinde düşük yaptım hemen doktora git varsa da gebelik progestan falan verir hakkında hayırlısı pcos dert ya bilirim

Sonucunuz çıktı mı hamilelik var mı inşallah vardır

Merhaba adetiniz nekadar düzensiz acaba bende pcoluyumda 3 ayda bir anca adet oluyorum bide 3 yıldır istiyoruz bizde

Merhaba adetiniz nekadar düzensiz acaba bende pcoluyumda 3 ayda bir anca adet oluyorum bide 3 yıldır istiyoruz bizde
Bazen 45 günde bir bazen 3 ayda bir oluyor insulin direncim olduğu için glifor kullanıyorum onun sayesinde en azından 40 45 günde bir oluyor o olmasa 3 4 ay falan oluyor yani

Bende pcoluyum bir tane dusugum var bir buçuk senedir deniyoruz geçen aralık ayinda doktora gittim bir sene daha deneyin dedi eşime de bana da test yaptı bı sorun yok dedi deniyoruz bu ayda adetim sekiz aralikti adetim hep düzensiz kasığımda ağrılarım var belimde agriyo adet belirtileri mi gebelik belirtileri mi bilmiyorum inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız

Ben regl oldum malesef canım ama inşallah sen hamilesinidr belirtilere de çok takılma ama bende bu ay bel kasık ağrısı yaşadım gebelik belirtilerinin çoğunu ama olmadı malesef piskolojik olabilir ben kendimi saldım artık ne zaman olursa hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…