- 19 Haziran 2023
- 24
- 2
- 6
- 23
- Konu Sahibi gizossahmt
-
Adetime daha var test yapsam çıkar mı acaba teste ümitlenmekte istemiyorum ama vajinamda da sürekli Ağrı var her an adet olacak gibiKorunmasız ilişki yaşamışsınız ve yumurtlama dönemi
Hamile görünüyorsunuz. Tebrikler♥Kızlr adetim 4 gün gecikti az önce test yaptım bu şekil çıktı sizce gebelik varmıdır sağlık ocağı kan almıyormuş şuan geç olmuş acilde kan alırlarmı sizce
var mıdır derkenKızlr adetim 4 gün gecikti az önce test yaptım bu şekil çıktı sizce gebelik varmıdır sağlık ocağı kan almıyormuş şuan geç olmuş acilde kan alırlarmı sizce
Pozitif görünüyor tebriklerKızlr adetim 4 gün gecikti az önce test yaptım bu şekil çıktı sizce gebelik varmıdır sağlık ocağı kan almıyormuş şuan geç olmuş acilde kan alırlarmı sizce
Çok teşekkür ederimHamile görünüyorsunuz. Tebrikler♥
Aciller bazen beta-hcg acil bir durum olmadığı için sorun yapabiliyor. Zaten acil bir durum olmadığından gitmenizi ve başkalarının hakkını gasp etmenizi tavsiye etmem. Özel bir hastaneye başvurabilirsiniz. Hayırlısıyla gelsin minik♥
Çok teşekkür ederim inanasım gelmiyor bi kızım var çok şükür Rabbim bana bağışlasın 7 sene sonra oldu 26 aylık şuan ikinciyide 9 10 aydır çok istiyordum şaşkınım şuan sevinçtenvar mıdır derkenbaya baya hamilesin silik çizgi bile değil baya belli
Çok teşekkür ederim kaç saatte çıkıyo acabaPozitif görünüyor tebrikleracilden beta hcg verebiliyorsunuz ben o şekilde iki kere verdim sorun olmadı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok teşekkür ederim inanasım gelmiyor bi kızım var çok şükür Rabbim bana bağışlasın 7 sene sonra oldu 26 aylık şuan ikinciyide 9 10 aydır çok istiyordum şaşkınım şuan sevinçten
Oldu canm yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim başladı arada kasık ağrılarım oldu adet günümde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu baş ağrım ve iki defa baş dönmm oldu ve en önemlisi her zaman adet öncesi dudağımın altında sivilcem çıkardı kafam kadar bu ay çıkmadı canmHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahnasıl belirtilerin oldu acaba adetten önce belirtilerin oldu mu
Benim yumurtlamamdan 3-4 gün geçti o süreçte bi ilişki oldu dün geceden beri bel altısından ölüyorum kopacak gibi bide sağ bacağımın baldır kısmında böyle çekilme uyuşma gibi birşeyler oluyor göğsümde hassasiyet yok ana şişlik ve damar belirgin şuan baş dönmesi ara ara bende de oluyor acaba hamilemiyim yoksa kuruntu mu yapıyorum kendimeOldu canm yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim başladı arada kasık ağrılarım oldu adet günümde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu baş ağrım ve iki defa baş dönmm oldu ve en önemlisi her zaman adet öncesi dudağımın altında sivilcem çıkardı kafam kadar bu ay çıkmadı canm
İnşAllah vardır kuzum ben de hiç ihtimal vermiyordum ama çok şükür ve ben adetime 7 gün 6 gün ve 5 gün kala test yaptım hemen hemen negatif çıktı ve adetimin geçmesini bekledim kuzuBenim yumurtlamamdan 3-4 gün geçti o süreçte bi ilişki oldu dün geceden beri bel altısından ölüyorum kopacak gibi bide sağ bacağımın baldır kısmında böyle çekilme uyuşma gibi birşeyler oluyor göğsümde hassasiyet yok ana şişlik ve damar belirgin şuan baş dönmesi ara ara bende de oluyor acaba hamilemiyim yoksa kuruntu mu yapıyorum kendime
kaç çocuğunuz var :)Çok teşekkür ederim inanasım gelmiyor bi kızım var çok şükür Rabbim bana bağışlasın 7 sene sonra oldu 26 aylık şuan ikinciyide 9 10 aydır çok istiyordum şaşkınım şuan sevinçten
Bi kızım var çok şükür Rabbim bana bağışlasınkaç çocuğunuz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?