Zaten ebe değiliz ki anlayalım :) en güzeli kan testi adet gününüz 3 gün geçtikten sonra akşam bile yapsanız test çıkıyor :) İnşallah herkes hamile çıksın AMİNNNNNN....
amiin.. katılıyorum sana günümüzde öğrenebilmek için daha kolay yöntemler var biraz sabırlı olmak lazım.. hem bu yöntemde zararı dokunabilecek bir şeyler yapabilir insan farkında olmadan.. inşallah bu gurup hamilelerle dolsun taşsın, hamilelikle ilgili konuları paylaşalım..
yi pazarlar hanimlar nasilsiniz ben kahvemi aldim bi yandan ders kitaplarim yanimda unuverste son sinifi bitirmeme bir hafta kala bi yandan sinavlarla ugrasiyorum bi yandan su en son 13 kasimda gelen ve 2 aydir gelmeyen adet moralimi bozuyor 2 defa doktora gidicem:S yanlis tedavi korkusu yasiyorum doktor bakti bebek yok dedi hersey normal kist te yok ovuler de normal ama adet olmam icin ilac verdi annem uyardi sakin icme biraz daha bekle 2 ci aya gidiyorum nerdeyse benimle ayni durumu yasayan var mi bunu cok kez yazdim da sanirim ayni durumu yasiayn yok :S iyi pazarlar hanimlar
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve üstüne hemen hamile kalıp o güzel tarifsiz duyguyu yeniden yaşamak istiyorumİnşallah hep birlikte yaşarız.
bekliyorum belki benim gibi dusuk yapan vardir bilgi alirim diye
bende çarşamba günü progesteronuma baktıracam ilk defa klomen kullandım bu ay ama çatlama iğnesi olmadım bakalım hayırlısı bu ay ümitliyim..inş güzel haberlerimizi ocakta paylaşırız..[/QUK
klomen ne demek cnm?
Kızlar bugün dişim ağrıyordu doktora gittim hamilelik şüphem var diyince netleşmeden dolgu yapamam demez mibir an önce bellı olsa bariii
Amin Kızlarrrrr hepimiz mercimek (bebiş) duasına cıkalım :)
tabi canım Hamileyken diş tedavisi düşüğe neden olabiliyor allah korusun... İnşallah Hamilesindir bebiş olduktan sonra yaptırırsın artık dolgunu:)
hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkeze versin..
bende çarşamba günü progesteronuma baktıracam ilk defa klomen kullandım bu ay ama çatlama iğnesi olmadım bakalım hayırlısı bu ay ümitliyim..inş güzel haberlerimizi ocakta paylaşırız..[/QUK
klomen ne demek cnm?
benim gibi gebe kalamayanlara dr ların verdiği ilk tedavideki ilaç canım
Kızlar nasılsınız heyecan ve gergin bekleyiş devam ediyooorrr :18:
2 gün var ama çok fenayımm
sanki adet olcakmısım gibiii ne olur dua edelim arkadaslarr
sürekli akıntım var beyaz sümüksü afedersiniz
böyle bir durum yasayan var mı şuanda :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?