siz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?
bak canım bende yanlış biliyor muşum netten baktım şimdisiz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?
siz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?
tamam canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz. Önce doktoruna göründeKız erkek fark etmez Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize.
Kızlar adetim kaç gün gecikirse test yapayım ?????? :26:
merhaba canım bu topicte ilk yazışım
sorunu okuyunca yanıtlamak istedim
20 aylık evliyim ve 9 aydır bebek istiyoruz
evlenmeden önce nişanlıyken çok araştırdım ve kadınların bebekten önce korunmaları zararlı olurmuş bilgisine ulaştım yani hem iğnenin hemde doğum kontrol haplarının etkileri olurmuş ve bende korunmaktan vazgeçtim eşim korundu
ertesi gün hapına gelince sürekli kullanmamak kaydı ile bir etkisi yok diye biliyorum ay içinde en fazla 2 sefer sanırım ama bence netten bak buna
umarım yardımcı olmuşumdur iyi geceler
Soruna cvp olur mu bilmem ama araştırdığım kadarıyla ertesi gün hapının ayda 1 kereden fazla kullanımı bazı sakıncalar yaratıyormuş.Ertesi gün hapı progesteron hormonu içeriyor ve doz aşımında ciddi kanamalarla sonuçlanacak hormon bozukluklarına neden olabiliyormuş....:26:
teşekkürler.. bi kez kullandım ertesi gün hapını neyseki :) sizde durmlar ne alemde?? ilk çocukmu ? bebiş istiosunuz sanırm
belirti varmı hiç ? ona göre git doktora.. adet gecikmesi dışındaamin canım :)) görüncem görüncem
ben 10 gün geçsin derim ama bekleyemezsen gider merakını kaçıncı gün bugün gecikme
belirti varmı hiç ? ona göre git doktora.. adet gecikmesi dışında
birde adet ne kadar gecikti
Herkese merhabaa..... yazılarınızı bastan sona okudum:)) cok renklii ve heycanlı bi sayfa olmus:)
bendee bu ay sogan kürüne baslıcam Allahın izniyle... bizde yeni yeni basladık denemelere..
hamiş olmayıı cook istiyorum. kilo vermeye calısıyorum.pkoluyum ne yazıkki
umarım sogan kürünün faydasını görürüm..
hepinizee sevgilerrr ve bebişlii yıllar diliyorum..
umarım bu yıll isteyenn herkese rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip ederr (AMİN)
kaç kilosunki ?
ya kızlar bilgisi olan beni aydınlatır mı?ben 28 günde adet görüyorum son adetim 25 aralık ocagın 4 5 günlerinde kasık agrım başladı 6 günün sabahıysa sol kasıgımda dakikalık ama şiddetli bir agrı cektim eşimle ilişkiye girdik sonra 6 7 8 ilşki devam etti tabi kasık agrım arttı bel agrım bulantımda eklendi 9 ara verdik agrım vardı 10 da sag kasıgma gecti agrııı sabaha kadr agrıdı bel agrım bulantı devam etti ama övürmedim bile içim bulanıyo derler ya o şkeilde gün aşırı ilşkiye grdik bel agrısı kaldı şimdi mutemelen adtim 22 sinde ama adet olcam gibi agrııı ha söküldüm sökülcem gibi bide baş agrısı başladı az önce baktıgımdada pembemsi leke gelmiş akıntıyla belim hala agrıyo ve sanki gazım varmış gibiii ateş basmasıda cabasııı sizce bu belirtlere göre test yapmalımıyım şimdi bide sık sık idrara cıkıyorum sıvı tüketyiyom bu aralar ona yoruyom ama
bence yumurtlaman olmuş 6 ocakta felan o yüzden kasık ağrısı ateş basması olmuş .. hamilelik bu kadar kısa sürede belli olmazki tabi tam emin değilim bildiklerim bunlkar.. ama inş. hamişsindir :) ne kadarlık evlisin
7 ay 5 aydır korunmuyorum ama diger aylarda ilşki olur olmaz duşa giriyodum bu ay cok farklı agrılarımmm 6 gün var adetime acaba erkenmi olcamm bide yumurtlama döneminde bekledim 1 saat acaba dediğin gibi yumurtlamamı olmuş tur...
ağrılar farklıysa hamilelik olabilir ya az sabret adet gecikirse 1 hafta sonra test yap, dedüğün gibi banyya hemen girmemek yatmak hamilelii artırırmış inş. ölesindir :) yumurtlama belirtilerine de uyuyo ama hala ağrılar varsa hamişsin çünkü yumurtlama ovulasyon dönemin geçti artıkın..
belirti varmı hiç ? ona göre git doktora.. adet gecikmesi dışında
birde adet ne kadar gecikti
selaaam arkadaşlar ben de forumun sıkı takipçilerindenim iki buçuk yıllık evliyiz ancak 7 aydır çocuk istiyoruz her ay hayal kırıklığıyla sonuçlandı insan karar verince hemen ilk denemede olacak zannediyor sat 24 aralıktı merakla bekliyorum hatta test mi alsam acaba diye düşünüyorum ama daha erken değil mi .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?