• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

deniz56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
333
0
46
İstanbul
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve üstüne hemen hamile kalıp o güzel tarifsiz duyguyu yeniden yaşamak istiyorum:(İnşallah hep birlikte yaşarız.

uc gun once demek ıstedın sanırım uzulme rabbım yıne verır sen ıstedıkten sonra bende bebegımı aldırmak zorunda kaldım 7ay once anlarım senı varsa anlatmak ıstedıklerın anlatabılırsın:43::43:

kızlar bizde 1 hafta önce korunmadık.acaba diyorum tutarmı.kaç gün içinde belli olur sizce.

arkadaşlar hiç üzülmeyin.benm kardeşim 2 defa düşük yaptı 3.de başardı 7 aylık hamileoğlu olcak.isteyin yeterki işlh rabbim geri çevirmez.işlh bizlerinde yüzü güler.

adetıne 3-4 gun kala kanda adet gecıktıkten bı kac gun sonra ıdrarda cıkar sonuc:emir_bebek::emir_bebek:

saol canm inan bekleyemiyorum.3 yıllık evliyim yalan değil vajinusmusu 1 hafta önce yendim ve korunmuyoruz.beklemekten uyuyamıyrm.nerdeyse şimdiden test yapçam o derecedeyim.

hade hayırlısı kız ıyı sabırlıymıs senınkı de:1::1::1:

sabır nedemek inanırmısın benimle güldü benmle ağladı.geçti ama gel bana sor.ömrümden ömür gitti.eşimle çok severekevlendik ve hala öyleyiz.çok mutluyum.işlh bu ay bi gzl haber alırsak dünyalar bizim olcak.

sabır nedemek inanırmısın benimle güldü benmle ağladı.geçti ama gel bana sor.ömrümden ömür gitti.eşimle çok severekevlendik ve hala öyleyiz.çok mutluyum.işlh bu ay bi gzl haber alırsak dünyalar bizim olcak.

bu ay olmasa bıle uzulme hayırlısıyla olur ılerde ama ınsallah hamılesındır:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba ,
Bugün tüm günümü hamilelik haberleri testlerini erken belirtilerini okuyarak geçirdim :)
Kesin emin olmamakla beraber % 90 tutacağı bir döneme denk geldi . Şimdi beklemek çok zor geliyor .
Acaba olacak mı olmayacak mı ? İlk deneme bir de :) Gerçekten çok tuhaf bir his ..
Normalde 35 günde bir adet oluyorum .. bu ayın 25i hiç gelmeyecek heralde .. Erken belirtilere falan baktım Allah'tan hayırlısı diyorum şimdilik :)

Back