Canm testin markası neEki Görüntüle 2186702 Eki Görüntüle 2186702 Eki Görüntüle 2186704 lütfen acilllll bilgi verir misiniz daha ilk gebeliğim allahım nasip ederse lütfennnnn..... reglim 40 gün gecikti iştahim falan baya açıldı saat başı yeöek yiyorum.....
bebe timeCanm testin markası ne
ne gibi bir sorun yarın hastaneye gidiceö çok ümitlendim bundan 1 hafta önce ve ondan önce hep yaptıö test ikinci çizgiye dait hiç bir iz çıkmafı40 gin gecikti ve silik mi çıktı? Bence bir sorun var ?
Teste sorun olabilir. İyide 40 gün kan vermek için neyi beklediniz madem istiyorsunuz. Çok sabırlısınız:) inşallah hamişsnizdr bizede yazınne gibi bir sorun yarın hastaneye gidiceö çok ümitlendim bundan 1 hafta önce ve ondan önce hep yaptıö test ikinci çizgiye dait hiç bir iz çıkmafı
eşim asker ve buşunduğumuz yerde hastanr yok kiTeste sorun olabilir. İyide 40 gün kan vermek için neyi beklediniz madem istiyorsunuz. Çok sabırlısınız:) inşallah hamişsnizdr bizede yazın
HAmilesiniz ama geç döllenme olmuş. 40 günlük gecikmenizin sebebi hamileliğiniz değil daha yeni gebe kalmışsınız. Hayırlısı. Bu arada bu çizgi hemen çıktı değil mi? Bekledikten sonra çıktıysa durum değişirEki Görüntüle 2186702 Eki Görüntüle 2186702 Eki Görüntüle 2186704 lütfen acilllll bilgi verir misiniz daha ilk gebeliğim allahım nasip ederse lütfennnnn..... reglim 40 gün gecikti iştahim falan baya açıldı saat başı yeöek yiyorum.....
hemen çıktı çok heycanlıyım ellerim titriyoHAmilesiniz ama geç döllenme olmuş. 40 günlük gecikmenizin sebebi hamileliğiniz değil daha yeni gebe kalmışsınız. Hayırlısı. Bu arada bu çizgi hemen çıktı değil mi? Bekledikten sonra çıktıysa durum değişir
Hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder. Ama dediğim gibi geç döllenme olmuş ve gebeliğiniz sat a göre hesaplanmayacak bunu aklınızda bulundurunhemen çıktı çok heycanlıyım ellerim titriyo
anladım yarın sonucu buraya da yazıcam allahım bütün isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşşalahHayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla devam eder. Ama dediğim gibi geç döllenme olmuş ve gebeliğiniz sat a göre hesaplanmayacak bunu aklınızda bulundurun
ne güzel konuştun öyle allahım herşeyin hayırlısını versin inşallahSağlıkla kucağınıza alın, 3 haftalık falan herhalde.
40 günlük gecikme kafamı çok karıştırdı daha ilk gebeliğim olcakBenimde silikti 2 haftalıktım. Allah’ın izniyle hamilesiniz.
şimdi tekrar foto koycam bi de ona bakar mısınız teşekkürler heycandan napcamı bilemiyorumEvet goruyoruuum 2nci cizgiyii tebrikleer :)
Tabiki bakarim yolla gelsinşimdi tekrar foto koycam bi de ona bakar mısınız teşekkürler heycandan napcamı bilemiyorum
28 haziran son regl tarihim gebelik testim de bebe timeSon regl tarihiniz nedir? Güçlü ve inat bir bebeğiniz olacak inşallah:)döllenme geç olmuş ama olmuş gibi duruyor. Predictör.mü ne var test olarak ben ona çok güveniyorum:)