- 5 Eylül 2018
- 239
- 452
- 37
Hadi bakalım yarın hayırlısıyla haberlerinizi bekliyoruz:)28 haziran son regl tarihim gebelik testim de bebe time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yarın hayırlısıyla haberlerinizi bekliyoruz:)28 haziran son regl tarihim gebelik testim de bebe time
Tabiki bakarim yolla gelsin
hemen yazıcamHadi bakalım yarın hayırlısıyla haberlerinizi bekliyoruz:)
Tabiki bakarim yolla gelsin
hamileyim 65.9 çıktı çok yeniymiş daha kistim de varmış ondan dolayı âdet olmamışım çok heycanlıyızzzzzzz40 gunluk gecikmeye gore çok silik. Belkide adet gormeden tekrar yumurtladın geç hamile kaldın kan kesin sonucu verir
ewettttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmnm ama çok yeni yeni kalmışımTeste göre hamilesin ,öyleyse hayırlı olsun :)
Yalnız nasıl heyecan yaşadıysan pro üyelik kısmına konu açmışsın :)))
ewetttt hamileyim heycandan naptımı bilemedim kiHamilesiniz gibi görünüyor hayırlısı olsun inşallah. Konuyu neden buraya açtınız bu arada
hamileyimmmmmmmmmmHadi bakalım yarın hayırlısıyla haberlerinizi bekliyoruz:)
Gözün aydın:) kan testini 2 gunde bir tekrarla düzenli artsın inşallah. Rabbim tamamına erdirsinhamileyim 65.9 çıktı çok yeniymiş daha kistim de varmış ondan dolayı âdet olmamışım çok heycanlıyızzzzzzz
ewet pazartesi günü tekrar gidicemGözün aydın:) kan testini 2 gunde bir tekrarla düzenli artsın inşallah. Rabbim tamamına erdirsin
min inşalllah çok heycanlıyımHeyecaniniz çok tatlı ya
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
Bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Tebrikler!
Bi dakika sakin olun.
Gözünüzaydın,hamileyimmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim ❤❤❤Gözünüzaydın,
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aaa çok sevindim ,hayırlı olsunewettttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmnm ama çok yeni yeni kalmışım
çokkkkkk teşekkür ederim ama kasıklarımda ağrı var normal mi acabaAaa çok sevindim ,hayırlı olsun
Rica ederim ,sağlıkla gelsin bebis ..çokkkkkk teşekkür ederim ama kasıklarımda ağrı var normal mi acaba