HAMİLE MİYİMMMMMMM LÜTFENNNN BİLGİ VERİR MİSİNİZ.?????? YARDIMMMMMM

ewet pazartesi günü tekrar gidicem
Merhaba gebeliginiz hayırlı uğurlu olsun sağlıkli bir şekilde kucağıniza alın inşallah birşey sormak istiyorum polikistikoverli misiniz benimde suan baya gecikti 63. Günüm felan tabi ben en son adet ten sonra laparoskopi oldum ama doktorumda şaşırdı gecikmesine geçen hafta kan testi verdim negatif ama hala gelen giden yok

Merhaba gebeliginiz hayırlı uğurlu olsun sağlıkli bir şekilde kucağıniza alın inşallah birşey sormak istiyorum polikistikoverli misiniz benimde suan baya gecikti 63. Günüm felan tabi ben en son adet ten sonra laparoskopi oldum ama doktorumda şaşırdı gecikmesine geçen hafta kan testi verdim negatif ama hala gelen giden yok
valla canım onlar ne bilmiyorum ama sağ tarafımda kist varmış sol tarafımda rahim kalınlaşması var bebek kendine yer yapıyomuş doktor bebek büyüdükçe kistin geçer dedi ama çok kasık ağrılarım oluyo kistten dolayı adet olmamışım ama geçenlerde hafif bi kanamam olmuştu onu doktor adet olarak sayıcaz dedi şu an 44.gecikmem ama bebişim daha çok yeni 65.9 değerim 3 haftalık falan olması lazım doktor şu kadar haftalık diye bişey söylemedi haftaya tekrar gel dedi ama gidemiycem eşim asker izin alamadı ekimde eşimin ailesinin yanına taşıncaz o yüzden biraz üzüntülüuüm :110:

X