Hamile miyimmm??

Kızlar erken sonuç veren testte tek çizgi çıktı 😏
Tuhaf ama ben aynı anda erken gebelik testi ve normal test yapmıştım . Normal kaset testte çıktı erken gebelikte çıkmamıştı 🌸 yani olabiliyor böyle . İkisi de prodoctor testti

Tuhaf ama ben aynı anda erken gebelik testi ve normal test yapmıştım . Normal kaset testte çıktı erken gebelikte çıkmamıştı 🌸 yani olabiliyor böyle . İkisi de prodoctor testti
Evet kafam çok karıştı pazar günü tekrardan yapacağım bakalım sonuç ne gösterecek

Size daha garip bir şey söyliyim mi. Marttaki kimyasalımda Aynı marka test, aynı idrar ile yaptım biri daha belirgin diğeri biraz silikti. İlk birini yaptım yapar yapmaz çizgi belirmeye başlayınca aynı idrar aynı marka testle ikinciyi yaptım ama ilki kadar belirgin değildi. Demem o ki aynı markada bile renk farklılıkları olabiliyor

Bir kaç gün sonra tekrar dene bence. Bende dün yaptım çıkmadı ama hamileymişim gibi hissediyorum resmen, kasık ağrım çok var adetimde 7 sinde olmayı bekliyorum normalde çok düzensiz de ilaç kullanmıştım bi kaç ay önce ondan 7 mayısta olurum diye bekliyorum zaten 12sinde temizlendim. Dün test yaptım çıkmadı
IMG_7274.jpeg

Size daha garip bir şey söyliyim mi. Marttaki kimyasalımda Aynı marka test, aynı idrar ile yaptım biri daha belirgin diğeri biraz silikti. İlk birini yaptım yapar yapmaz çizgi belirmeye başlayınca aynı idrar aynı marka testle ikinciyi yaptım ama ilki kadar belirgin değildi. Demem o ki aynı markada bile renk farklılıkları olabiliyor
Canım heyecandan aynı gün 7-8 tane test yaptım ben bazısı silik çıktı bazısında çıkmadı ilk fırsatta kan ver bekleme bence kan en garanti sonucu verir

Merhaba öncelikle hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun rabbim bu duyguyu bize yaşatmayı nasip etsin.. testi tekrarlayacağım hafta sonu haber veririm çok teşekkür ediyorum🌸💘

Canım heyecandan aynı gün 7-8 tane test yaptım ben bazısı silik çıktı bazısında çıkmadı ilk fırsatta kan ver bekleme bence kan en garanti sonucu verir

Canım adetim çok düzensiz geçen ay ve ondan önceki ay sadece aynı gün oldum düzene bindi gibi belki olur dedik. Adet günüm 27sinde takvime göre ama düzensiz olduğum için bilemiyorum tabi testi tekrarlayacağım adet olmazsam😍😍 siz hamilesiniz sanırım

Bir kaç gün sonra tekrar dene bence. Bende dün yaptım çıkmadı ama hamileymişim gibi hissediyorum resmen, kasık ağrım çok var adetimde 7 sinde olmayı bekliyorum normalde çok düzensiz de ilaç kullanmıştım bi kaç ay önce ondan 7 mayısta olurum diye bekliyorum zaten 12sinde temizlendim. Dün test yaptım çıkmadı Eki Görüntüle 3419518
İnşallah hamilesinizdir dualarım sizinle, rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu beni haberdar edin mutlaka💘

Canım adetim çok düzensiz geçen ay ve ondan önceki ay sadece aynı gün oldum düzene bindi gibi belki olur dedik. Adet günüm 27sinde takvime göre ama düzensiz olduğum için bilemiyorum tabi testi tekrarlayacağım adet olmazsam😍😍 siz hamilesiniz sanırım
Evet canım hamileyim çok şükür ❤️🙏🏻 ama daha çok küçük göremedik hala umarım en kısa zamanda görürüz bebişi 😍😍

Evet canım hamileyim çok şükür ❤️🙏🏻 ama daha çok küçük göremedik hala umarım en kısa zamanda görürüz bebişi 😍😍
Ayyyy hayırlı olsun canım benimmm görürsünüz hayırlısıyla sağlıklı bir bebişin olur inş🤲 kuzenimde beni rüyasında görmüş çok şaşırdım test yapmıştın çift çizgiydi yazmış genelde rüyaları doğru çıkıyor bakalım merakla bekliyorum 💘

X