- 27 Ocak 2018
- 19
- 1
- 86
- 29
- Konu Sahibi Peru123lima
Regle 3 gün var gebelik istiyorum bel ağrım ve arada kasık ağrım var başka belirtim yok ama acaba hamile miyim diyede düşünmeden duramıyorum test yapsam çıkar mı ? Yumurtlamadan sonraki 11. günüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çıkar 3 gün kala silikte olsa çıkar bi yapın elinizde varsa merakınız dinerRegle 3 gün var gebelik istiyorum bel ağrım ve arada kasık ağrım var başka belirtim yok ama acaba hamile miyim diyede düşünmeden duramıyorum test yapsam çıkar mı ? Yumurtlamadan sonraki 11. günüm
Ben yumurtlamadan sonra 10 günde öğrendim ama geç yumurtlamıştım 10 günüm reglin ilk gününe gelmişti sizin çıkmasa bile en doğru zaman yumurtlamadan 14 gün sonra yapılandır kesin sonuçRegle 3 gün var gebelik istiyorum bel ağrım ve arada kasık ağrım var başka belirtim yok ama acaba hamile miyim diyede düşünmeden duramıyorum test yapsam çıkar mı ? Yumurtlamadan sonraki 11. günüm
Negatif çıkar diye korkuyorumda bı iki gün daha bekliyim tabi bekleyebilirsemBence çıkar 3 gün kala silikte olsa çıkar bi yapın elinizde varsa merakınız diner
İnşallah bende en yakın zamanda güzel haber alırımBen yumurtlamadan sonra 10 günde öğrendim ama geç yumurtlamıştım 10 günüm reglin ilk gününe gelmişti sizin çıkmasa bile en doğru zaman yumurtlamadan 14 gün sonra yapılandır kesin sonuç
Benmde regle 3 gün var sürekli bi kasık batması yaşıyorum arada da bel ağrısı elimde test yok teste para vermek yerine kan testi yaptırsam direkRegle 3 gün var gebelik istiyorum bel ağrım ve arada kasık ağrım var başka belirtim yok ama acaba hamile miyim diyede düşünmeden duramıyorum test yapsam çıkar mı ? Yumurtlamadan sonraki 11. günüm
Benim.3 gun var bir belirti oluyo bir olmuyor orucla da karisiyo 5 ve 6 gün kala yaptim çıkmadı sanrim yokBenmde regle 3 gün var sürekli bi kasık batması yaşıyorum arada da bel ağrısı elimde test yok teste para vermek yerine kan testi yaptırsam direkçok kararsızım rahatsız edici şekilde batıyo sağ kasığım ya
Erken yapmışsın benceBenim.3 gun var bir belirti oluyo bir olmuyor orucla da karisiyo 5 ve 6 gün kala yaptim çıkmadı sanrim yok
Test yaptınız mı acabaBenmde regle 3 gün var sürekli bi kasık batması yaşıyorum arada da bel ağrısı elimde test yok teste para vermek yerine kan testi yaptırsam direkçok kararsızım rahatsız edici şekilde batıyo sağ kasığım ya
Evet dün kasık batması için acilde kan verdm değerim 2 idi çarşamba regl günüm kasık batmam hala geçmedi olmazsam cumaya kadar tekrar test vericem sen ne yaptın ?Test yaptınız mı acaba
Evde test yaptın mı acaba ben yaptım dün negatif çıktı daha reglimi beklicem o yüzden gitmedim hastaneye. İnşallah değerlerin artarak devam eder güzel haberler alırsınEvet dün kasık batması için acilde kan verdm değerim 2 idi çarşamba regl günüm kasık batmam hala geçmedi olmazsam cumaya kadar tekrar test vericem sen ne yaptın ?
Evde yapmadm canm bakalm hayırlısıyla inşallah regl gününü beklemek en mantıklısıEvde test yaptın mı acaba ben yaptım dün negatif çıktı daha reglimi beklicem o yüzden gitmedim hastaneye. İnşallah değerlerin artarak devam eder güzel haberler alırsın