- 30 Ocak 2008
- 1.145
- 3
ayy kıyamam ya Allah gönlüne göre versin canım :teselli:
kişiden kişiye değişiyor tabi, ama idrar testi yapmak için regl gecikmesini 1 hafta beklemek, artık 5 haftalık bir gebeliği tespit etmek demek, çok daha önceden de görülebilir.
fakat geç döllenme ihtimalini ve siklusunu bilemediğim için, kanda baktırmanı yavsiye ederim.
belirtiler bile kişiden kişiye göre o kadar farklılar ki.
hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıklar...
benim regl olmam gereken tarih dündü, yaklaşık bir hafta önce evde yapılan idrar testinde, regle iki gün kala da kan testinde hamile olduğumu öğrendim ALLAH'a şükürler olsun...
ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin.
test de var aslında şu an evde önümde duruyor zor tutuyorum yapmamak için:uhm: yapsam mı ki uffsenin ne güzel bi hafta önce çıkmış benim de çıkar mı ki yaa dayanimicam sanırım:)
allah nazardan saklasın bebeğinisağlıkla kucağına al inşallah ne güzel ya bende istiyorum alkisalkisalkis
bayanlar 6 aylık evliyiz.hep eşim korunuyor ama bu ay adetimin 4. günü olmasına rağmen daha gelmedi.kasıklarımda batma var sadece.Hamile olabilir miyim ki??
eşin gerçekten korunuyprsa nasıl hamile olucan? kaza olup olmadığını sen bilirsin:)
bir test yap bakalım.
slm herkese bugün normalde adetimin ilk günü ama bişey yok şu an her zaman adet döneminden farklı olarak hiç göğüs ağrısı şişlik karın ağrısı yok sadece çok şiddetli bel ağrısı ve sol bacağıma vuran böle değişik bi ağrı var sancı gibi kasıktan sol dizime kadar vuruyor test yapsam bugün belli olur mu? her zamanki adet dönemdinden çok farklı belirtilerim normalde bel ağrısı olmaz karın ağrısı ve göğüslerde şişlik olurdu şimdi tam tersi.. kabızlık ve gaz da var hamilemiyim kii ? bilmiyorumkismile