- 14 Şubat 2024
- 12
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi havin775458
Stres yaparsan adetin gecikir daha çok psikolojik gibi duruyor senin ki ama şunuda söylemek isterim ben hamile kaldıpımda ciddi bir baş ağrısı ke kadık ağrısı cekmiştimKızlar nolur yardım edin. 28 ocakta beraberliğim oldu. Sabah ella içtim ve 2 saat içinde kustum tekrardan ilaç almadım. 2 hafta öncr test yaptım negatifti daha adetime 15 gün varken ara sıra kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor ama çok kısa kısa sürüyor ve de kaç gündür başım ağrıyor. Tatlı yiyorum sürekli pek sevmem normalde Ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum umudum olmadığı için mi bilmiyorum... Göğüs hassasiyetim de oluştu reglime 1 hafta kaldı. Gecikme olursa kan testi yapıcam ama o zamana kadar yardım edinn lütfenn
Bende öyleyim ve vajina kemiğimde ağrı oluyor. Hala şu an ara sırak kasıklarım ağrıyor olmazdı böyle çünkü. Bazen bacak kısmıma atıyor ağrısı ama böyle duramıcak kadar değil hafif hafif. Ve ben çok yiyip kilo alamayan biriydim 1 buçuk haftadır 3 kilo falan aldım aşırı acıkıyorum bilmiyorum ne olabilir senceStres yaparsan adetin gecikir daha çok psikolojik gibi duruyor senin ki ama şunuda söylemek isterim ben hamile kaldıpımda ciddi bir baş ağrısı ke kadık ağrısı cekmiştim
Bence yarın eczaneden bi hızlı test al bak canım psikolojikde olabilir ilacı kustuğun için acaba mı diye takmış olabilirsin. Şimdi anlattığın şeyler hamileliğinde belirtilerinde var ama bi yandan idrar yolları enf. Da böyle ağrılar yapar en iyisi sen hızlı test yap anladığım kadarıyla istemiyorsun hamilelik inş gönlünce olur sonuçBende öyleyim ve vajina kemiğimde ağrı oluyor. Hala şu an ara sırak kasıklarım ağrıyor olmazdı böyle çünkü. Bazen bacak kısmıma atıyor ağrısı ama böyle duramıcak kadar değil hafif hafif. Ve ben çok yiyip kilo alamayan biriydim 1 buçuk haftadır 3 kilo falan aldım aşırı acıkıyorum bilmiyorum ne olabilir sence
İstiyorum tam tersi ama içimden bir his olmucak gibi diyor. Reglimi beklesem mi gecikirse direk kan testi vericem. Akıntım falan da yoğunlaştı sürekli tuvalete çıkıyorum kafayı yemek üzereyimBence yarın eczaneden bi hızlı test al bak canım psikolojikde olabilir ilacı kustuğun için acaba mı diye takmış olabilirsin. Şimdi anlattığın şeyler hamileliğinde belirtilerinde var ama bi yandan idrar yolları enf. Da böyle ağrılar yapar en iyisi sen hızlı test yap anladığım kadarıyla istemiyorsun hamilelik inş gönlünce olur sonuç
Anlamadım ?? Peki neden ella içtin canımİstiyorum tam tersi ama içimden bir his olmucak gibi diyor. Reglimi beklesem mi gecikirse direk kan testi vericem. Akıntım falan da yoğunlaştı sürekli tuvalete çıkıyorum kafayı yemek üzereyim
Reglimden 2 3 gün sonraydıhamile kalmak istiyorsanız neden ella içtiniz? bir de kustuğunuz için korumamış olabilir. o gün yumurtlama döneminiz miydi hatırlıyor musunuz? ben tam yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşayıp ella içmiştim ve tüm hamilelik belirtilerini fazlasıyla yaşıyordum ama 33. gün regl oldum yani vücudumuz psikolojik olarak da yaratabiliyor bu durumu
Reglimden 2 3 gün ssonra
çok düşük bir ihtimal hamile kalmanız, 2-3 gün kala erken gebelik testi yapabilirsiniz
Madem istiyorsun hamile kalmak hangi akılla ella içiyorsun bu bana çok saçma geldi açıkcası hamilelik isteyen biri ella içer mi ilk defa duyuyorum şaşırdım yani garipİstiyorum tam tersi ama içimden bir his olmucak gibi diyor. Reglimi beklesem mi gecikirse direk kan testi vericem. Akıntım falan da yoğunlaştı sürekli tuvalete çıkıyorum kafayı yemek üzereyim
Korunmasız mi oldu ilişkin ? Yani hamile olsan bile ilk günden asermezsin ki ?Kızlar nolur yardım edin. 28 ocakta beraberliğim oldu. Sabah ella içtim ve 2 saat içinde kustum tekrardan ilaç almadım. 2 hafta öncr test yaptım negatifti daha adetime 15 gün varken ara sıra kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor ama çok kısa kısa sürüyor ve de kaç gündür başım ağrıyor. Tatlı yiyorum sürekli pek sevmem normalde Ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum umudum olmadığı için mi bilmiyorum... Göğüs hassasiyetim de oluştu reglime 1 hafta kaldı. Gecikme olursa kan testi yapıcam ama o zamana kadar yardım edinn lütfenn
Kızlar nolur yardım edin. 28 ocakta beraberliğim oldu. Sabah ella içtim ve 2 saat içinde kustum tekrardan ilaç almadım. 2 hafta öncr test yaptım negatifti daha adetime 15 gün varken ara sıra kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor ama çok kısa kısa sürüyor ve de kaç gündür başım ağrıyor. Tatlı yiyorum sürekli pek sevmem normalde Ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum umudum olmadığı için mi bilmiyorum... Göğüs hassasiyetim de oluştu reglime 1 hafta kaldı. Gecikme olursa kan testi yapıcam ama o zamana kadar yardım edinn lütfenn
beraberlikten 3 gün sonra gebelik testi yapmışsın.Kızlar nolur yardım edin. 28 ocakta beraberliğim oldu. Sabah ella içtim ve 2 saat içinde kustum tekrardan ilaç almadım. 2 hafta öncr test yaptım negatifti daha adetime 15 gün varken ara sıra kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor ama çok kısa kısa sürüyor ve de kaç gündür başım ağrıyor. Tatlı yiyorum sürekli pek sevmem normalde Ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum umudum olmadığı için mi bilmiyorum... Göğüs hassasiyetim de oluştu reglime 1 hafta kaldı. Gecikme olursa kan testi yapıcam ama o zamana kadar yardım edinn lütfenn
Açıkçası ilk istemiyordum çünkü daha yeni evliyim ve bu yüzden ilaç kullanma gereği duydum. Sonrasında bunu yaptığım için bir rüya gördüm ve çok pişman oldumMadem istiyorsun hamile kalmak hangi akılla ella içiyorsun bu bana çok saçma geldi açıkcası hamilelik isteyen biri ella içer mi ilk defa duyuyorum şaşırdım yani garip
Sonuç ne peki hamilemisin ne gördün rüyandaAçıkçası ilk istemiyordum çünkü daha yeni evliyim ve bu yüzden ilaç kullanma gereği duydum. Sonrasında bunu yaptığım için bir rüya gördüm ve çok pişman oldum
Yeni evliyim. Linç yiyip yememek umrumda değil. Bilip bilmeden sizde yorum yapmayın. Kafayı yemek üzereyim derken şundan bahsediyorum belirtiler var fakat varmı yokmu diye belirsizlikte kaldım o açıdan söyledim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Arkadaş evli değil büyük ihtimallle linç yememek adına istiyorum demiş olabilir. Yanii hamile kalmak isteyip ella içmek ayrı bir kafa çünkü. Bir de hamilelik istiyor ama belirtileri olunca kafayı yemek üzereyim diyor nasıl bir mantık bu. Şöyle şeyler içeceğinize girmeyin şu ilişkilere. Zevkiniz uğruna vücut dengenizle oynayıp duruyorsunuz. O değil bakireliğiniz kalmıyor çok mu hoşunuza gidiyor bu durum. Allah yardım etsin.
İlacı kustuktan sonra uyuduğumda test yapıyordum çift cizgi oluşuyordu kalktım ve pişman oldum daha da test yapmadım çünkü zaten 1 gün geçmişti işaret olabilir diye algıladım.Sonuç ne peki hamilemisin ne gördün rüyanda