Hamile miyim ?

benimde öle oluyordu normalde 33 35 günde bir oluyordum bazen 45 yada 50 günü gördüm ama gebelik yoktu gebelik olunca adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor ya :/
benımde en fazla 35 gunde bır oluyodum kan testını erken yaptırdım heralde yada stresten de olabılır . en son subatın besınde oldum daha da bısey yok

Bende çok istiyorum bu ay çok ümitliyim ama çok fazla da korkuyorum. Bugün adet günüm. daha önceki adetlerimden önce belim çok ağrırdı bu kez uzun bi süre sağ kasığım ağrıdı ve bel agrim oldu. Sürekli acaba hamilemiyim modundayım keşke bu ay hamile olsam . Bu gün çok stresliyim

inşallah canım rabbim ısteyen herkese nasip etsin

Bende geldim kizlar bende 3 ay once dusuk yaptim her ay husran bu ayda oyle adete 5 gun once test yaptim 2 cikti dun adet gunumdu olmadim bugunde olmadim ama adetlerimde hep duzenli olurdu gunu gunune bi umudum var ama hep yasadigim gibi yasamak istemiyorum biktim negatif gormekten

bıraz bekle eger olmazsan kan testı yaptırıp rahatlarsın canım. ınsallah bu ay pozıtıfı gorursun bende cok ıstıyorum umudum pek yok ama gecıktı adetım de bıraz daha beklıcem test yaptırcam sonra bı dusuk yaptıgım ıcın tekrar uzulmekte ıstemıyorum

Evet beklemek insanı korkutuyor. Ama inş siz hamilesinizdir. Kan testi şu an sizin için en mantıklısı. Güzel haberlerinizı bekliyoruz.

Malesef bugun test yaptim negat8f cikti

Malesef bugun test yaptim negat8f cikti
Saglik olsun sikma canini canim. Olacak elbet birgün demekki daha vakti gelmemis. Bende 1.5 ay önce düsük yaptim simdi yine hamileyim bak oluyo allah veriyo sen merak etme ve rahat ol en azindan dogal yollardan hamile kalabiliyorsun. Sükret

Sükür evliligim ilk yumurtlama ayinda tutmustu dusugum ama bu 3 aydir deniyorum olmuyo korkuyorum acaba bi sorun mu oldu adetlerimde hep duzenlidir bu 3.cu gunudur adet olmadim testimde negatif acaba bi sorun mu olustu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…