Hamile miyim ?

Esmerim8153

sevgi bir güne değil bir ömre sığmalı.
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
72
20
3
27
Merhaba arkadaşlar.
Bundan 5 ay önce bi düştüğüm oldu şubatın beşinde adet oldum düzensiz adet oluyorum ama bu kadar geçmiyo en fazla 32 veya 35 günde bir oluyuyorum bugün 42 gün oldu hala olmadım göğüslerimde hassasiyet var kasıklarım ağrıyo ve halsizlik oluyor kan testi yaptırdım 5 gün önce negatif çıktı sizce tekrar yapmak için beklemeli miyim? Hamile miyim merak ediyorum çok istiyorum aslında ama umutlanıp tekrar üzülmekte istemiyorum sizce hamile miyim ?

Kan testi yaptır hemen çıkar gülüm Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah

kan testini yenilemelisin canım.. 6 gün önce negatif olup şimdi pozitif olabilir. tekrar kan ver.

kan testini yenilemelisin canım.. 6 gün önce negatif olup şimdi pozitif olabilir. tekrar kan ver.
Doktor bana düzensiz olduğun için gecikmiş olabilir dedi ama bu kadar da gecikmez demi ? Bekliyorum tekrar yaptırcam eger olmazsa

Doktor bana düzensiz olduğun için gecikmiş olabilir dedi ama bu kadar da gecikmez demi ? Bekliyorum tekrar yaptırcam eger olmazsa

gecikebilir de gecikmeyebilir de.. ben 2 aya yakın olmadığım günleri bilirim ama pco vardı o zamanlar. sonrasında en fazla 3 gün gecikti.. riske atma yaptır testi rahatla derim

Bende yaptormak istiyorum aslında ama hastaneye uzağım ve sürekli evden çıkma imkanım olmuyo o yüzden biraz rahatlamak için sizlerden bilgi almak istedim kan testi yaptırmaktan başka çarem yok sanırım. Çok istiyorum inşallah rabbim bana da bi bebek nasip eder en kısa zamanda yaptırıcam teşekkür ederim

sağlık ocağında da yaparlar hastaneye gitmek zorunda değilsin canım.inşallah bebişin vardır gecikme ondandır

Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyo sonuçlar diye biliyorum

ben öğleden sonra halk sağlığı laboratuvarı yazıp İnternetten bakıyorum sonuca :) yaptırınca test sonucu yaz canım burayada
Tamam canım yazarım :) teşekkür ederim yardımın için internetten bakılıyosa gider yaptırırım ya yakın değil bana hastane ve sağlık ocağı o yüzden ertesi gün gitme şansım yok internetten bakılıyosa giderim ama çok sağol ya :)

ben öğleden sonra halk sağlığı laboratuvarı yazıp İnternetten bakıyorum sonuca :) yaptırınca test sonucu yaz canım burayada
Bir şey daha sorucam şimdi baktım da önceki sonuçlara 1.20 yazıyor negatif demi anlamadım da pek

benimde öle oluyordu normalde 33 35 günde bir oluyordum bazen 45 yada 50 günü gördüm ama gebelik yoktu gebelik olunca adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor ya :/

Aynı durum bende de oldu ve gebelik oluşmamış. Doktora gittiğimde stres yaptığın icin öyle olmustur dedi. Stres mecburen yapılıyor. Bir de benim adetim Google uygulaması var ya adetim diye ona girince. Düzensiz de olsa o düzeni gösteriyor ve benim adetim bir ya da iki gün oynuyor sizde bi kullanın
benimde öle oluyordu normalde 33 35 günde bir oluyordum bazen 45 yada 50 günü gördüm ama gebelik yoktu gebelik olunca adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor ya :/

bu dediğim olay gebe kalmadan önceydi zaten doktor banada stresten diyordu

tabiki gecikebilir. benim kuzenimdede bazen bir iki adet atliyo. Hep gecikebilir uzunlugu birseyi belirlemez. Bence tekrar kan ver.

tesekkur ederım bakarım o uygulamaya bende sresten mı acaba dıye dusunuyorum aslında . doktor bana hıc bırsey soylemedı gecıkmıs olabılır dedı adet olunca ucuncu gunu gel hormon testı yapalım dedı gercı daha olmadım ama ne olacagı da bellı olmaz belkı strestendır . bebegım olsun cok ıstıyorum ondan stres yapıyo olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…