Hamile miyim ??

Dua edicem cnm benim Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Dr bebeginizin emdigini soyledinizmi.diceksiniz taktı süte ama herzaman aynı olmaz.havadan dolayıda olur sütte boyle yapar.hep korur diye birsey yok zaten .1 yada iki kere gecikme yapa bilir.emzirir ken o ilaçlarıda kulanmayın gelir elbet kanamanız.

Söyledim emziriyorum diye cnm. Kullanmiyacam tarlusal i bende öyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun cnm ne diyelim bekleyip görecez :))

Hayirli olsun ne.guzel beklemeden hamis olmak .benim ortanca kızımda13 aylikdi kucuk kızıma hamile kaldigimda zor oluyor buyitmek ama guzel.Allah gonlunuze gore versin.
Valla benim en büyük korkum da bu zaten cnm. Oğlum 16 aylık dün sutten kesmeye çalıştım. Bide onunla ilgilenemeyecek olmak beni çok üzüyor. Sen şimdi bilirsin nasıl oluyo doğumdan sonra?

Oglunla ilgilenirsin uzulme zor degil . guzel dusun guzel olsun .sabirda onemli eşin umarim yardimci olur benimki cok olmustu sagolsun.

Oglunla ilgilenirsin uzulme zor degil . guzel dusun guzel olsun .sabirda onemli eşin umarim yardimci olur benimki cok olmustu sagolsun.
Ayy canım inşallah kolay olur. Eşim çok yardımcı olur ondan yama sıkıntım yok çok şükür. Inşallah hersey güzel olur :)

Merhaba bende yenı üye oldum gebelik istıyorum aralık 31 de kahverengı bır kanama oldu 3 gun sürdü dün gece hafıf bır kahverengı lekelenme oldu sonrasında pembe bir hafıf kanama bıttı kasıklarım ağrıyor acaba gebelık mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…