• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ??

Merhaba bende yenı üye oldum gebelik istıyorum aralık 31 de kahverengı bır kanama oldu 3 gun sürdü dün gece hafıf bır kahverengı lekelenme oldu sonrasında pembe bir hafıf kanama bıttı kasıklarım ağrıyor acaba gebelık mi ?
Valla üstüne görmüş olabilirsin kan verirsen kesin sonucu alırsın. Inşallah hamilesindir :)

Kızlar aranızda pre seed jel kullanıp hemen hamile kalan var mı.
Canım ben duymuştum çok kullanıp hamile kalanı ama ben kullanmadım. Ilk gebeliğimde çok çabaladim. Eğer o ay hamile kalmasaydim bende almayi düşünüyordum. Inşallah Rabbim gerek duymadan sana da hamile kalmayi nasip eder :)

Merhaba benimde bir sorum olacak bilgisi olan varsa sevinirim son adetim 21aralik normalde 7 gun iken 4 gun surdu adetten 1 hafta sonra kahverengi leke ve az az ksnamam oluyor arada belimde agro 15 gundur devam efiyor test yaptim negatif cikti neden olabilir

Merhaba kizlar bende birsey sorabilirmiyim 25 yasindayim 7 aylik evliyim adetlerim yillardir duzenlidir ve en son 31 aralik ( oncekiler 3 aralik 5 kasim) hep boyledir ) ocak ayi 28 inde olmam gerekti suan subat 4 hala olmadim 7 gundur olmuyorum adet belirtim yok arada karin agrim oluyor 3 gun gecti idrar testi yaptim negatif . Gun kan testi yaptim oda negatif napacagimi bilmiyorum boyle olan varmi hamile olunabilirmi bir hafta sonra tekrar kan yaptir dedi doktor

Merhaba kizlar bende birsey sorabilirmiyim 25 yasindayim 7 aylik evliyim adetlerim yillardir duzenlidir ve en son 31 aralik ( oncekiler 3 aralik 5 kasim) hep boyledir ) ocak ayi 28 inde olmam gerekti suan subat 4 hala olmadim 7 gundur olmuyorum adet belirtim yok arada karin agrim oluyor 3 gun gecti idrar testi yaptim negatif . Gun kan testi yaptim oda negatif napacagimi bilmiyorum boyle olan varmi hamile olunabilirmi bir hafta sonra tekrar kan yaptir dedi doktor
ptesi tekrarla bisey yoksa dr a git ade sokuxu verir canm gecmis olsun

Merhaba benimde bir sorum olacak bilgisi olan varsa sevinirim son adetim 21aralik normalde 7 gun iken 4 gun surdu adetten 1 hafta sonra kahverengi leke ve az az ksnamam oluyor arada belimde agro 15 gundur devam efiyor test yaptim negatif cikti neden olabilir
kist olablr dr a gidin istersenz muayne olmanz en garanyisi tetsler negatifse

Tesekkurler ama burdaki yazilari cok okuyorum 20 . Gub 15 . Gunde 30. Gun bile anca cikti kanda diyenler var korktum sokturucu kullanipta zarar vermekten
bende cok okudum canim o kadar cok gun gecip hamile cikanlar istisna.benimde adetn 7.guni anca idrarfa cokti 3 gun gecmisti kanda cikmadi.10 den fazla gelmeyip kanda cikmazsa muayne olman sart.stres cok etkiloyo canim

bende cok okudum canim o kadar cok gun gecip hamile cikanlar istisna.benimde adetn 7.guni anca idrarfa cokti 3 gun gecmisti kanda cikmadi.10 den fazla gelmeyip kanda cikmazsa muayne olman sart.stres cok etkiloyo canim
Bakalim 12 veya 15 . Gun gidicem garanti olsun :) dusuncemiz yoktu hic ama olursa cok sevincez cok umitli degilim ama ilk defa olunca tedirgin oldum

Back