• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ??

Evet canım içime öyle doğuyo bide üzülmüşsün demekki olsa hayır demezsin :) hayırlısı ama biraz bekle canım zaten kendi hakkımda içime bişey doğmaz dicemde sanki bende şubata kalacam gibi doğuyo ilk defa çok garip inşallah doğrudur bendeki bebe hasretim biter nasıl üzülüyorum ah ah bi Allah bi ben bide kocam bilir krşke benım de yüzüm Gülse banada dua et meleğim :dua::anneadayı::KK200::anne::KK61::mad:
Dua edicem cnm benim ;) Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :anneadayı::KK46::KK68:

Ciddi misin? Nedense bende biraz öyle hissediyorum. Biliyor musun oğlum 16 aylık küçük erken ama ne yalan söyliyim doktor bugün bişey gorunmuyo deyince de biraz üzüldüm. Icime farklı şeyler doğuyor hayırlısı tatlım :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah:KK46::KK51:
Dr bebeginizin emdigini soyledinizmi.diceksiniz taktı süte ama herzaman aynı olmaz.havadan dolayıda olur sütte boyle yapar.hep korur diye birsey yok zaten .1 yada iki kere gecikme yapa bilir.emzirir ken o ilaçlarıda kulanmayın gelir elbet kanamanız.

Dr bebeginizin emdigini soyledinizmi.diceksiniz taktı süte ama herzaman aynı olmaz.havadan dolayıda olur sütte boyle yapar.hep korur diye birsey yok zaten .1 yada iki kere gecikme yapa bilir.emzirir ken o ilaçlarıda kulanmayın gelir elbet kanamanız.
Söyledim emziriyorum diye cnm. Kullanmiyacam tarlusal i bende öyle düşünüyorum. Hayırlısı olsun cnm ne diyelim bekleyip görecez :))

Hayirli olsun ne.guzel beklemeden hamis olmak .benim ortanca kızımda13 aylikdi kucuk kızıma hamile kaldigimda zor oluyor buyitmek ama guzel.Allah gonlunuze gore versin.
Valla benim en büyük korkum da bu zaten cnm. Oğlum 16 aylık dün sutten kesmeye çalıştım. Bide onunla ilgilenemeyecek olmak beni çok üzüyor. Sen şimdi bilirsin nasıl oluyo doğumdan sonra?

Valla benim en büyük korkum da bu zaten cnm. Oğlum 16 aylık dün sutten kesmeye çalıştım. Bide onunla ilgilenemeyecek olmak beni çok üzüyor. Sen şimdi bilirsin nasıl oluyo doğumdan sonra?[/Qdogumdan sonrâ oglun gozüne büyümüş gelir .bebek uysal olursa zor olmaz. Ben zorlanmadım taki kucuk yurumeye baslayip kavga etmeye baslayanakadar hersey iyiydi . arayi bulmak zor ama guzel dugular.benimkiler buyidu bazen yinede sac basa giriyorlar bende seyrediyorum artik.ortanca 16 kucukse 14 oldu hayirli dogumlar .

Oglunla ilgilenirsin uzulme zor degil . guzel dusun guzel olsun .sabirda onemli eşin umarim yardimci olur benimki cok olmustu sagolsun.

Oglunla ilgilenirsin uzulme zor degil . guzel dusun guzel olsun .sabirda onemli eşin umarim yardimci olur benimki cok olmustu sagolsun.
Ayy canım inşallah kolay olur. Eşim çok yardımcı olur ondan yama sıkıntım yok çok şükür. Inşallah hersey güzel olur :)

Merhaba bende yenı üye oldum gebelik istıyorum aralık 31 de kahverengı bır kanama oldu 3 gun sürdü dün gece hafıf bır kahverengı lekelenme oldu sonrasında pembe bir hafıf kanama bıttı kasıklarım ağrıyor acaba gebelık mi ?

Back