- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Canım pko yok bende. Ilk defa gecikti. Ama kafamı karıştıran olsa pazar günü çıkmaz miydi? Yarın gidecem çıkar mı dersin?Olabilir geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarla kan testini belli olur canım bide doktoruna söyle ultrasondan baksın
Bişey soracam bide pko varmı sende ilk defamı gecikti?
gec dollenmeyse cikmaz benmde cikmadi gecikmenin 7. gunu idrarda cikti ama emziriyosn dikkat et hamileysende vucut atabilir bebegi allah korusunCanım pko yok bende. Ilk defa gecikti. Ama kafamı karıştıran olsa pazar günü çıkmaz miydi? Yarın gidecem çıkar mı dersin?
Canım pko yok bende. Ilk defa gecikti. Ama kafamı karıştıran olsa pazar günü çıkmaz miydi? Yarın gidecem çıkar mı dersin?
Ciddi misin? Öncesinde test yapman a teğmen mi çıkmamış ti cnmgec dollenmeyse cikmaz benmde cikmadi gecikmenin 7. gunu idrarda cikti ama emziriyosn dikkat et hamileysende vucut atabilir bebegi allah korusun
Canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim 16 aylık bir oğlum var benim için erken olacak öyle bişey varsa eğer. Ama yine de hayırlısı Rabbim den. Yazarım cnm yarın bakalım artıkBence değer artar kanda çoğu kişinin öyle oldu umudunu yitirme bence olabilir yarın git bi kan ver baksın Dr sonucu burayada yaz yükselmiştir varsa
Canım sen hamile misin simdi yoksa doğum yaptın mi?gec dollenmeyse cikmaz benmde cikmadi gecikmenin 7. gunu idrarda cikti ama emziriyosn dikkat et hamileysende vucut atabilir bebegi allah korusun
Canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim 16 aylık bir oğlum var benim için erken olacak öyle bişey varsa eğer. Ama yine de hayırlısı Rabbim den. Yazarım cnm yarın bakalım artık
Tamam tatlım merak etme yarın akşamüstü haber ederim etiketleri m seni :))Amin canım inşallah hayırlısı olsun rabbimden haberlerini bekliyom etiketle beni mutlaka
ah ahhh keske dogum yapmis olsam kimyasal gebelik yasiyorm suan dun ogrendim regl oluyormCanım sen hamile misin simdi yoksa doğum yaptın mi?
benm biraz karisikti adetme bir hafta kala ovu testi yaptm meraktan ama ovu gunum gecmis olmasina ragmen pozitif cikti 3 gun ust uste sonra erken gebelik testi aldim cok silik bi pozitif arkadan iki test yaptm ikiside negatf sonra adet gunumi bekledim 2 gun gecti kan verdim 2.1 onun uzerinden dort bes gun falan gecti evde tekrar idrar testi yaptım bariz pozitif. bugun dr a gidecektm randevum vardi ama gidemeden kanamm basladi acilde kimyasal gebelk oldugunu ogrendim degerlerm dustu gec dollenme ama kimyasalms benimkiCiddi misin? Öncesinde test yapman a teğmen mi çıkmamış ti cnm
Hamile degilsinizdir emzirdiginiz icin gecikmiştir adetiniz boşuna telaş ediyorsunuzCanım sen hamile misin simdi yoksa doğum yaptın mi?
Canım benim çok geçmiş olsun. Üzme kendini herseyin hayırlısı. Rabbim yerini sağlıklı bir şekilde doldursun inşallah. Ama kimyasal dan sonra ki ay hamile kalmak kolaylasiyormus inşallah senin de öyle olur tatlım :))benm biraz karisikti adetme bir hafta kala ovu testi yaptm meraktan ama ovu gunum gecmis olmasina ragmen pozitif cikti 3 gun ust uste sonra erken gebelik testi aldim cok silik bi pozitif arkadan iki test yaptm ikiside negatf sonra adet gunumi bekledim 2 gun gecti kan verdim 2.1 onun uzerinden dort bes gun falan gecti evde tekrar idrar testi yaptım bariz pozitif. bugun dr a gidecektm randevum vardi ama gidemeden kanamm basladi acilde kimyasal gebelk oldugunu ogrendim degerlerm dustu gec dollenme ama kimyasalms benimki
Öyle olsa sevinirim ama insan kendini bilir. Normalde emzirdigim halde hiç Şaşmaz benim adetim. Hep 1 gün erken olurum ama gecikmem. Bakalım bugün hastaneye geldim belli olur.Hamile degilsinizdir emzirdiginiz icin gecikmiştir adetiniz boşuna telaş ediyorsunuz
Ruling girl Canim bugün doktora gittim USG ile baktı gebelik gorunmuyo dedi beta hcg istedi. Test sonucum da 0.57 çıktı. Hamile değilsin dedi ama erken çıkmaya bilir de dedi anlamadım. Tarlusal verdi adet söktürücü acaba kullanSam mi kararsız kaldım
Ciddi misin? Nedense bende biraz öyle hissediyorum. Biliyor musun oğlum 16 aylık küçük erken ama ne yalan söyliyim doktor bugün bişey gorunmuyo deyince de biraz üzüldüm. Icime farklı şeyler doğuyor hayırlısı tatlım :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallahBence kullanma bekle biraz daha benim içime doğuyor sen hamile olabilirsin geç döllenme olabilir seninki
Ciddi misin? Nedense bende biraz öyle hissediyorum. Biliyor musun oğlum 16 aylık küçük erken ama ne yalan söyliyim doktor bugün bişey gorunmuyo deyince de biraz üzüldüm. Icime farklı şeyler doğuyor hayırlısı tatlım :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?