Hamile miyim ??

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kızlar bugün adet gecikmemin 8.ci günü ama ben hala adet olmadım. Normalde asla gecikme olmaz erken olurum ama geç olmam. Pazar günü kan verdim beta hcg 0.58 çıktı. Ama bende be gelen var ne giden. Adete dair hiçbir belirti yok. 16 aylık bebeğim var emziriyorum açıkçası çok erken olur benim için eğer gecikme olursa ama yine de hayırlısı olur. Hastanedeki hemşire 2 gun daha bekle yine kan ver dedi. Geç dollenme olmuş olabilir de dedi aklım karıştı. Yarın inşallah hastaneye gidecem. Basından böyle bir durum geçen var mı? Yarın gidersem USG de çıkar mı? Tecrübeli olanlar aydinlatabiljr mi lütfen ?

Olabilir geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarla kan testini belli olur canım bide doktoruna söyle ultrasondan baksın
Bişey soracam bide pko varmı sende ilk defamı gecikti?

Olabilir geç döllenme olmuş olabilir 2 gün sonra tekrarla kan testini belli olur canım bide doktoruna söyle ultrasondan baksın
Bişey soracam bide pko varmı sende ilk defamı gecikti?
Canım pko yok bende. Ilk defa gecikti. Ama kafamı karıştıran olsa pazar günü çıkmaz miydi? Yarın gidecem çıkar mı dersin?

Bence değer artar kanda çoğu kişinin öyle oldu umudunu yitirme bence olabilir yarın git bi kan ver baksın Dr sonucu burayada yaz yükselmiştir varsa
Canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim 16 aylık bir oğlum var benim için erken olacak öyle bişey varsa eğer. Ama yine de hayırlısı Rabbim den. Yazarım cnm yarın bakalım artık

Ciddi misin? Öncesinde test yapman a teğmen mi çıkmamış ti cnm
benm biraz karisikti adetme bir hafta kala ovu testi yaptm meraktan ama ovu gunum gecmis olmasina ragmen pozitif cikti 3 gun ust uste sonra erken gebelik testi aldim cok silik bi pozitif arkadan iki test yaptm ikiside negatf sonra adet gunumi bekledim 2 gun gecti kan verdim 2.1 onun uzerinden dort bes gun falan gecti evde tekrar idrar testi yaptım bariz pozitif. bugun dr a gidecektm randevum vardi ama gidemeden kanamm basladi acilde kimyasal gebelk oldugunu ogrendim degerlerm dustu gec dollenme ama kimyasalms benimki

Canım benim çok geçmiş olsun. Üzme kendini herseyin hayırlısı. Rabbim yerini sağlıklı bir şekilde doldursun inşallah. Ama kimyasal dan sonra ki ay hamile kalmak kolaylasiyormus inşallah senin de öyle olur tatlım :))

Hamile degilsinizdir emzirdiginiz icin gecikmiştir adetiniz boşuna telaş ediyorsunuz
Öyle olsa sevinirim ama insan kendini bilir. Normalde emzirdigim halde hiç Şaşmaz benim adetim. Hep 1 gün erken olurum ama gecikmem. Bakalım bugün hastaneye geldim belli olur.

Ruling girl Canim bugün doktora gittim USG ile baktı gebelik gorunmuyo dedi beta hcg istedi. Test sonucum da 0.57 çıktı. Hamile değilsin dedi ama erken çıkmaya bilir de dedi anlamadım. Tarlusal verdi adet söktürücü acaba kullanSam mi kararsız kaldım

Bence kullanma bekle biraz daha benim içime doğuyor sen hamile olabilirsin geç döllenme olabilir seninki

Bence kullanma bekle biraz daha benim içime doğuyor sen hamile olabilirsin geç döllenme olabilir seninki
Ciddi misin? Nedense bende biraz öyle hissediyorum. Biliyor musun oğlum 16 aylık küçük erken ama ne yalan söyliyim doktor bugün bişey gorunmuyo deyince de biraz üzüldüm. Icime farklı şeyler doğuyor hayırlısı tatlım :)) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Evet canım içime öyle doğuyo bide üzülmüşsün demekki olsa hayır demezsin :) hayırlısı ama biraz bekle canım zaten kendi hakkımda içime bişey doğmaz dicemde sanki bende şubata kalacam gibi doğuyo ilk defa çok garip inşallah doğrudur bendeki bebe hasretim biter nasıl üzülüyorum ah ah bi Allah bi ben bide kocam bilir krşke benım de yüzüm Gülse banada dua et meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…