Hamile miyim

Melegim3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
58
15
3
32
Bayanlar yumurtlama doneminde korunmasiz iliski oldu.. Adetim 11inde olmasi gerekiyodu hala olmadim 1 gun gecti
bugunu de sayarsak 2 gun oluyor.. Gebelik testi yapsam cikar mı cok mu erken yoksa

Bayanlar yumurtlama doneminde korunmasiz iliski oldu.. Adetim 11inde olmasi gerekiyodu hala olmadim 1 gun gecti
bugunu de sayarsak 2 gun oluyor.. Gebelik testi yapsam cikar mı cok mu erken yoksa
canım çıkması için çok erken en az 15 gün geçmeli bazen gebelik testlerine güvenilmiyor bu yüzden en doğrusu kan testi değerin yükselmeye başladıysa hoş geldin aramıza

Çıkar canim,benim ki adetime 5 6 gün varken silik çizgiyle çıktı ve adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım ve hamileymişim
İstersen evde bir test yap illa ki çıkar varsa

Baya erken çıkmış ne güzel yaaa
Evet canım bende hayal mi görüyorum vs derken dedim bekliycem adetin geçmesini ama dayanamadım gittim kan testi yaptırdım daha adet günüm gelmeden hamile olduğumu öğrendim :)
Rabbim isteyen herkese versin inşaallah

gebelik testleri her biri farklı cıkıyor ya benimde 2 gun gecikti adetim ilki silik cıktı bugun yaptım yok gibi birseydi ikinci cizgi en iyisi kan testi:)

geç döllenme değilse, bebiş varsa illa çıkar.Benim gecikme yaşamadan, adet olmam gereken günde öğrendim.

Benim yumurtlama döneminden sonra Karun'unda acayip gaz oldu ve yumurtalıklarım çok Ağrı yaptı arada bacaklarıma vurdu ve ağzımda metalimsi bir tat oldu 2 gün kadar şuanda bel Ağrı'sı çekiyorum sizce hamilemiyim

Benim yumurtlama döneminden sonra Karun'unda acayip gaz oldu ve yumurtalıklarım çok Ağrı yaptı arada bacaklarıma vurdu ve ağzımda metalimsi bir tat oldu 2 gün kadar şuanda bel Ağrı'sı çekiyorum sizce hamilemiyim
Benimde öyle oldu hala da belim agriyor adetimin 3. Cu gunu olmasi ge re kiyodu ama olmadim test yapmadım henuz ama

Benimde öyle oldu hala da belim agriyor adetimin 3. Cu gunu olmasi ge re kiyodu ama olmadim test yapmadım henuz ama
Canim adetin duzenliyse ve bu ay farkli bir durum yasamadiysan (hasta olma, ilac kullanma gibi) gecikmen gebelik belirtisi olabilir ve test yapsan gec dollenme yoksa cikma ihtimali yuksek, yerinde olsam daha ilk gecikme gunu yapardim testi :)

Back
X