Hamile miyim

Canim adetin duzenliyse ve bu ay farkli bir durum yasamadiysan (hasta olma, ilac kullanma gibi) gecikmen gebelik belirtisi olabilir ve test yapsan gec dollenme yoksa cikma ihtimali yuksek, yerinde olsam daha ilk gecikme gunu yapardim testi :)
Evet düzenliydi hic ilac icmedim bide
Yapicam inşalllah hayırla sonuclanir

Yumurtlamam 9 hazirandı hamileliğine engel olur mu 2 gün oluyor akıntı

Cnm allah istedikten ol dedikten sonra 5 cmlik kist bile olsa yine de olur sen kafani yorma. Ama enfeksyn veya iltihap varsa hemen tedavi olmalisin. Cunku gebeligi etkileyen bir durum bu.
Hamile kalirsan allah korusun erken dogum dusuk rskin var.
Hamile kalamama ya neden de oluyor

Mrb kızlar yeniyim aranızda bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin... bi sorum olucak normalde regl olmadan 1 hafta once belirtilerim başlardı bu kez 2 hafta önceden göğüs agrisi ve kasiklarda adet sancisi gibi agri yaşadım. Gebelik belirtileri adet belirtisi gibi midir yoksa

Benim yumurtlama döneminden sonra Karun'unda acayip gaz oldu ve yumurtalıklarım çok Ağrı yaptı arada bacaklarıma vurdu ve ağzımda metalimsi bir tat oldu 2 gün kadar şuanda bel Ağrı'sı çekiyorum sizce hamilemiyim

Canım benimde aynı oldu .yumırtlamayla basladı hala devam ediyor 5 haftalık hamileyim

Cnm allah istedikten ol dedikten sonra 5 cmlik kist bile olsa yine de olur sen kafani yorma. Ama enfeksyn veya iltihap varsa hemen tedavi olmalisin. Cunku gebeligi etkileyen bir durum bu.
Hamile kalirsan allah korusun erken dogum dusuk rskin var.
Hamile kalamama ya neden de oluyor
Yeşilimsi bi akıntım var dı 2 gundur bu gün yok hiç bişey

14658928659231183336013.webp
14658928659231183336013.webp
Hamileyim kızlar test yaptım

Back
X