- 30 Mart 2016
- 8
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi Betuldamla
Canım zaten bulantılar başlayana kadar yani 6 ile 8 hafta arası başlıyor bulantı işte başlayana kadar deli gibi yiyosun herhalde hayatında yemek yemekten o kadar zevk aldığın bir dönem yoktur o derece sonra bulantı başlıyor kabus gibi ben su bile içemiyodum mesela birde hamileliğin ilk günleri sanki adet olucak ışsın gibi kasık ve bel ağrısı oluyor aynı adet belirtisi gibiAma şöyle birşey duydum hamile olduğunda bebekten dolayı değil de normal yediğinden biraz daha fazla yesen bile hemen kilo alabiliyormussun
Ayy şuan tam o dönemdeyim su içemiyorumCanım zaten bulantılar başlayana kadar yani 6 ile 8 hafta arası başlıyor bulantı işte başlayana kadar deli gibi yiyosun herhalde hayatında yemek yemekten o kadar zevk aldığın bir dönem yoktur o derece sonra bulantı başlıyor kabus gibi ben su bile içemiyodum mesela birde hamileliğin ilk günleri sanki adet olucak ışsın gibi kasık ve bel ağrısı oluyor aynı adet belirtisi gibi
göbek çıkması psikolojik olabilir yada gazdan dolayı şişkinlik fakat idrar kokusu rengi farklıysa gününüzde geçtiyse kan testi yaptırın bence gönlünüzce olsunArkadaşlar son dönemlerde kilo aldigimi farkettim çevremdekilerin de göbeğim hakkında söyledikleri beni şüpheye düşürdü. Normalde göbeğim yok ve kilo aldiğimda ilk olarak yüzden alıyorum ama şuan yüzüm zayıfladı ama göbeğim belirginleşti ayrıca idrarimin kötü koktuğunu farkettim ve afedersiniz bu aralar çok gazim oluyor 3 gün önce de hafif bir migde bulantısı oldu regl gecikti ama son olduğum zamanı hatırlayamadığım için hesap yapamıyorum eşime sordum o da hatırlamadığını söyledi. 3 gün önce bir gebelik testi yaptım negatif çıktı yine de hamile olabilir miyim
Fezaa cım canım ben çok kötü geçirdim 8 de bir başladı 17 .hafta bitti işi bırakmak zorunda kaldım günde 6 yada 7 kez çıkartıyodum acilde 2 defa serum yedim ama oda bir gün rahat ettiriyodu sonra yine aynı en son doktorum zofran 8 mg diye bir ilaç verdi o kesti mide bulantımı ama kullanmasaydım hastaneye yatmak zorunda kalcaktım çok korktum 9 ay geçmezse diye ama şükür geçti şimdi yine çok yağlı yediğimde yada bulgur falan hazmı zor şeyler yediğimde oluyor ama buna şükür yani devede kulak şuanAyy şuan tam o dönemdeyim su içemiyorum( üstüne bide grip oldun bugün napcam bilmiyorum yarn doktoruma gideceğim siz naptınız o dönem susuzluk için
Öyle demeyin eğer varsa hissederAslında yaptirmaktan korkuyorum henüz hazır oldugumu düşünmüyorum ama mecbur yaptıracağım hayırlısı artik
ayy aynı duruma doğru ilerliyorum galiba ama şuan zorla yiyorum sonra pişmanlık midem ağzımda gibi ama cıkaramıyorum.premesis diye bir ilaç verdi banada doktorum ama içemiyorum progestanda kullanıyorum sanki bi yorgunluk biri kemiklerimi kırmış gibiFezaa cım canım ben çok kötü geçirdim 8 de bir başladı 17 .hafta bitti işi bırakmak zorunda kaldım günde 6 yada 7 kez çıkartıyodum acilde 2 defa serum yedim ama oda bir gün rahat ettiriyodu sonra yine aynı en son doktorum zofran 8 mg diye bir ilaç verdi o kesti mide bulantımı ama kullanmasaydım hastaneye yatmak zorunda kalcaktım çok korktum 9 ay geçmezse diye ama şükür geçti şimdi yine çok yağlı yediğimde yada bulgur falan hazmı zor şeyler yediğimde oluyor ama buna şükür yani devede kulak şuan
Premesis kullandim bende cok faydasi oldu bulantimi migde yanmasini hepsini gecirdi suan bulanti falan kalmadi tabi kestim hapi sende kullan canim ihmal etme faydasini gorursyn bn calismiyoken cok zorluk cektim allah yardimcin olsunayy aynı duruma doğru ilerliyorum galiba ama şuan zorla yiyorum sonra pişmanlık midem ağzımda gibi ama cıkaramıyorum.premesis diye bir ilaç verdi banada doktorum ama içemiyorum progestanda kullanıyorum sanki bi yorgunluk biri kemiklerimi kırmış gibibende çalışıyorum ve hep ayaktayım ( Allah yardımcımız olsun
o zmn devam edeyim yaniPremesis kullandim bende cok faydasi oldu bulantimi migde yanmasini hepsini gecirdi suan bulanti falan kalmadi tabi keatim hapi
Kesinlikle devam eto zmn devam edeyim yani
Bu arada eskishrlimsn cnmo zmn devam edeyim yani
yok cnm ama orda okudum üniversiteyi çok seviyorumBu arada eskishrlimsn cnm
Ben eskisehirliyim cnim 26 yi nerde gorsek dayanamiyrz bilirsinyok cnm ama orda okudum üniversiteyi çok seviyorum
İşte benimde 7 haftada falan sürekli midem bulanıyodu ama çıkarmıyodum ama bulantı hep vardı sonra 8 de çıkarmaya başladım inşallah bana benzemezsin çalışırken çok zor oluyo ben bırakmak zorunda kaldım işi malesef çünki güzellik uzmanıyım düşün cilt bakımı yapıyorum çıkartcam rezillik yani makyaj yapıyorum herkes kokuyo burnuma hele parfümler kremler falançok kötü ee zaten lazer işlemlerine de giremiyodum mecburen ayrıldım zaten götüremezdim şimdide kas spazmı oluyor kramp yani masa başı bir işimiz olsa rahat ederdikayy aynı duruma doğru ilerliyorum galiba ama şuan zorla yiyorum sonra pişmanlık midem ağzımda gibi ama cıkaramıyorum.premesis diye bir ilaç verdi banada doktorum ama içemiyorum progestanda kullanıyorum sanki bi yorgunluk biri kemiklerimi kırmış gibibende çalışıyorum ve hep ayaktayım ( Allah yardımcımız olsun