İcime boşalmadan hamile kalmam mümkün mü?

yumuklusucurta_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
7
0
20
Ya ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti.

O değil de çok emin misiniz o ilişkiye girdiğiniz kişi ile evleneceğinizden? Ya evlenmezseniz? İleri de olacak olan eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Çok hafife alıyorsunuz böyle şeyleri korkuyorsanız girmeyin ilişkiye abi. Nefret ediyorum şöyle yazıları okumaktan.

Evlenicem mi demiş? Evlenmek zorunda mı? Sana mı soracaktı bişey yaşamadan önce. Ben de şöyle yazılar okumaktan nefret ediyorum. Sen kimsin de hiç tanımadığın insanları klavye başından yargılıyorsun?

O değil de çok emin misiniz o ilişkiye girdiğiniz kişi ile evleneceğinizden? Ya evlenmezseniz? İleri de olacak olan eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız? Çok hafife alıyorsunuz böyle şeyleri korkuyorsanız girmeyin ilişkiye abi. Nefret ediyorum şöyle yazıları okumaktan.
Elalemin namus bekçiliğini yapmayı görev edinmişsiniz ama size kötü bir haberim var herkes kendi yaptığından mesuldür, bırakın sizi anne babasına bile laf düşmez! Sizin gibi konuşanların nedense kapalı kapılar arkasında yargıladıkları herşeyi yaptığını düşünüyorum.

Ya ben 18 gün önce cinsel ilişkiye girdim. İcime bosalmadı eminim. Bu durumda hamile kalma ihtimalim var mı. Reglim aralığın 10 unda oldu en son. Reglden 12 gün sonra ilişki oldu. Bu ay da biraz gecikti adetim. 18 günlük hamilelikte alt göbek şişer mi. Göbeğim aynı adet göbeği gibi şişti çünkü. Test yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum. Kan testide olamıyorum aile hekimine gider diye bir çıkmazda kaldım resmen. Dün biraz regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ara ara oldu gitti.
Icine boşalmadan nasil hamile kanilir. canim biraz mantıklı olalim öyle bir durum olsa herkez hamile kalirdi bu şekilde basitmi hamile kalmak bu tür sorular bana enterasan geliyor ya

Sekerim içine bosalmadıysa nasıl hamıle kalma ithimalin olsun 🙄

X