• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

Merhaba yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Az önce acilden geldim. Sol kasığım 2 hafta boyunca ağrıyordu. Gebelik belirtileri diye düşündüm. Kan ve idrar tahlili verdim. Bir de Beta HCG tahlili verdim. 12.96 değer çıktı. Doktor ise gebe olabilirsin yada olmaya da bilirsin dedi :KK57: Kafam karıştı. Sizce değere göre hamile miyim ? Lütfen bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız...
:KK61:

Merhaba yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Az önce acilden geldim. Sol kasığım 2 hafta boyunca ağrıyordu. Gebelik belirtileri diye düşündüm. Kan ve idrar tahlili verdim. Bir de Beta HCG tahlili verdim. 12.96 değer çıktı. Doktor ise gebe olabilirsin yada olmaya da bilirsin dedi :KK57: Kafam karıştı. Sizce değere göre hamile miyim ? Lütfen bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız...
:KK61:

öncelikle hoşgeldin canım. aslında 5 in üzerinde olursa hamilelik denebilir ama bu değerin kaç hafta sonra alındığı ile ilgilidir. aşağıda hafta ve olması gereken değerleri veriyorum .
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

eğer yumurtlamadan 5 hafta sonra 12 ise değilsin ama adetin geçer geçmez yaptıysan büyük ihtimalle hamilesin canım. Hayırlısı olsun

Bana da bir yardimci olabilir misiniz 8 aylık evliyim ve bu ay korunmadik.Gecen ay 3 Ekim de adet olmuştum ve dongum 27 günde bir.Bu ayin 30 unda olmam gerekiyordu bugun gecikmesinin 4.günü .Fakat olmadım ve sunlari yasiyorum göğüslerim çok sis,yeşil yeşil damarları çok belli olmuş,sürekli bir uykulu uyumak ister hallerdeyim,bir iki kere baş ağrısı ve hafif mide bulantısı oldu,yüzümde bir solgunluk var ve dudaklarım ağzım kuruyor.Son olarak bir iki gündür wc ye gidip Afedersiniz silindikce çok açık böyle sanki pembe ile kahverengi karışmış gibi bir renkte peçeteye leke çıkıyor arada da kasiklarimda batma oluyor.Ne dersiniz?

Bana da bir yardimci olabilir misiniz 8 aylık evliyim ve bu ay korunmadik.Gecen ay 3 Ekim de adet olmuştum ve dongum 27 günde bir.Bu ayin 30 unda olmam gerekiyordu bugun gecikmesinin 4.günü .Fakat olmadım ve sunlari yasiyorum göğüslerim çok sis,yeşil yeşil damarları çok belli olmuş,sürekli bir uykulu uyumak ister hallerdeyim,bir iki kere baş ağrısı ve hafif mide bulantısı oldu,yüzümde bir solgunluk var ve dudaklarım ağzım kuruyor.Son olarak bir iki gündür wc ye gidip Afedersiniz silindikce çok açık böyle sanki pembe ile kahverengi karışmış gibi bir renkte peçeteye leke çıkıyor arada da kasiklarimda batma oluyor.Ne dersiniz?

cnm bubelirtiler aslında hamile olduğunu gösteriyo. ama sen yinede bi kan testi yaptır derim

Back