- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
AnladımKonu sahibine yazmıştım.
yok daha 19 eylülü bekliyorumCnm senin adetin gecikti mi kaç gün gecikti belirtilerin var mı ve de ilk denemeniz mi cok soru sordum kusuruma bakma olur mu ya
İnşallah güzel haberler alırsın cnm banada haber verir msn sonucu öğrenince bi sakıncası yok ise merak ediyorum o yüzden sey bende idrar testi yapmayı düşünüyorum cuma günü çıkar mı acaba 1 hafta olucak adetim gecikeli cünküyok daha 19 eylülü bekliyorumsabırsızlıkla
İnşallah güzel haberler alırsın cnm banada haber verir msn sonucu öğrenince bi sakıncası yok ise merak ediyorum o yüzden sey bende idrar testi yapmayı düşünüyorum cuma günü çıkar mı acaba 1 hafta olucak adetim gecikeli cünkü
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim yardiminiza ihtiyacim var son adet tarihim 8 eylul du 15 ekim oldu henuz regl olmadim 3 gun once kan testi yaptirdim 1,72 cikti acilde yaptirmidtim 7 gun gecti adetim 6 ekimde doktora girmiştim çatlamak üzere olan yumurta ligin var demişti fikri olan varmi çok istiyorum çocuk. 2.5 senelik evliyim
tabikii ne demek inşallah yarın gideceğim. aslında benimm adetim gecikmiş olmuyor hatta daha 2 gün daha var. ama antibiyotik kullanmam lazım o yüzden 5 in üzerinde çıkarsa belli olur ama 2 lerde bir sonuç çıkarsa yok demektir. o zaman ilaca başlıyacağım idrar yolu enfeksiyonum var :)[/QUOTE
Vee gecikmeden sonra adet oldumtabikii ne demek inşallah yarın gideceğim. aslında benimm adetim gecikmiş olmuyor hatta daha 2 gün daha var. ama antibiyotik kullanmam lazım o yüzden 5 in üzerinde çıkarsa belli olur ama 2 lerde bir sonuç çıkarsa yok demektir. o zaman ilaca başlıyacağım idrar yolu enfeksiyonum var :)bu ayda hamilelik yok doktora gitmem lazım artık her ay böyle umutlanırım yoksa inşallah sen güzel haberler alırsın cnm Allah ın izniyle
O kadar kafam karisikki herseyde gözlerim dolup ve agliyorum Rabbim hayirlisini versin ama gönlüme de söz geciremiyorum inşallah hamisimdir
Tesekkür ederim cnm benim 3.günü gecti acaba yarn gitsem bakarlar mı kasım ayı inşallah hepimiz için güzel olur inşallah hamileliğe adım atarzBende bugün oldum canım maalesef. Pazartesi doktora gideceğim . Adetin 3.günü hormonlar a bakıyorlardı bildiğim kadarıyla sende 3. Günü kaçırma istersen
Tesekkür ederim cnm benim 3.günü gecti acaba yarn gitsem bakarlar mı kasım ayı inşallah hepimiz için güzel olur inşallah hamileliğe adım atarz
Ayy inşallah cnm ya ay ben cok heyecanlandım bak şimdi öle söleyince gelsin yumurtlama günleri gelsin bebişlerolur tabiki canım. Ayrıca kasım ayında yumurtlama dönemimiz aynı haftaya denk geliyor. inşallah güzel haberleri aynı zamanda veririrz.
Peki sn yumurtlama gününü nsl hesaplıyorsn cnm benimlede paylasır msn
Hayırlısı olsun cnm ne oldu peki bn gidemedim daha
Hımm anladım cnm hayırlısı olsun hakkındasonuçlarıdaha çıkmadı cnm.
Hımm anladım cnm hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?