hamile miyim

hamıle olabılırsın tabıkı adet gununde bıle yumurtlama gerceklesebılır ama heveslenme tabıkı hamıle olman dusuk bı ıhtımal ama yınede hamıle olabılırsın bı hafta on gun gecıkırse eger tekrar test yapabılırsın

yok daha 19 eylülü bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah güzel haberler alırsın cnm banada haber verir msn sonucu öğrenince bi sakıncası yok ise merak ediyorum o yüzden sey bende idrar testi yapmayı düşünüyorum cuma günü çıkar mı acaba 1 hafta olucak adetim gecikeli cünkü

tabikii ne demek inşallah yarın gideceğim. aslında benimm adetim gecikmiş olmuyor hatta daha 2 gün daha var. ama antibiyotik kullanmam lazım o yüzden 5 in üzerinde çıkarsa belli olur ama 2 lerde bir sonuç çıkarsa yok demektir. o zaman ilaca başlıyacağım idrar yolu enfeksiyonum var :)

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim yardiminiza ihtiyacim var son adet tarihim 8 eylul du 15 ekim oldu henuz regl olmadim 3 gun once kan testi yaptirdim 1,72 cikti acilde yaptirmidtim 7 gun gecti adetim 6 ekimde doktora girmiştim çatlamak üzere olan yumurta ligin var demişti fikri olan varmi çok istiyorum çocuk. 2.5 senelik evliyim

Hoşgeldin canım. bende eski sayılmam . bu forumda okumuştum. adet günü geçtiği halde testte 2 kusurlu çıkan test 5 gün sonra 18 lerde çıkmış şimdi hamile. bu kadar geciktiğine göre sen yinede dikkatli ol. biraz zaman geçsin tekrar test yaptır.

O kadar kafam karisikki herseyde gözlerim dolup ve agliyorum Rabbim hayirlisini versin ama gönlüme de söz geciremiyorum inşallah hamisimdir

O kadar kafam karisikki herseyde gözlerim dolup ve agliyorum Rabbim hayirlisini versin ama gönlüme de söz geciremiyorum inşallah hamisimdir

İnşallah canım. Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin. Ayrıca sakın üzülme .ppozitif olki pozitif olsun herşey.. bak ben bugün adet oldum kısmet kasıma bakacağım artık

Bende bugün oldum canım maalesef. Pazartesi doktora gideceğim . Adetin 3.günü hormonlar a bakıyorlardı bildiğim kadarıyla sende 3. Günü kaçırma istersen

Bende bugün oldum canım maalesef. Pazartesi doktora gideceğim . Adetin 3.günü hormonlar a bakıyorlardı bildiğim kadarıyla sende 3. Günü kaçırma istersen
Tesekkür ederim cnm benim 3.günü gecti acaba yarn gitsem bakarlar mı kasım ayı inşallah hepimiz için güzel olur inşallah hamileliğe adım atarz

Peki sn yumurtlama gününü nsl hesaplıyorsn cnm benimlede paylasır msn

Peki sn yumurtlama gününü nsl hesaplıyorsn cnm benimlede paylasır msn

tabiicanım. mesela benim sat günüm 19 eylül. yıllardır 30 günde bir oluyordum. yani bir sonraki satgünü 19 ekim. tahmini bir sonraki sat gününden 14 günönce mutlaka yumurtlama günün. 19 ekimden 14 gün geri yumurtlama günü.(3 gün önce ve sonrası gün aşırı deneme) ama benim iki aydır adetim düzensiz.normalde 24 ü idi . eylül de 19 unda ekimde 17 isinde oldum.
o yüzden diğer hesaplamayı yapacağım ilk günden saymaya başlayarak 10.günden sonra gün aşırı deneyerek 10 gün boyunca deneyeceğim. kısmet . rabbim izin verirsee olur inşallah. bugünde gittim hormon testlerini yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…