- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Yani sizce basit bir adet gecikmesi miHamile olmam imkansız ki zaten olsan bile belirti vermz yumurtlama gününde birlikte olmayı denemelisin..
Kızlar benimde bi sorunum var adetim 6 gün gecikti ve kasık agrım oluyor normalde her ay hesapladığım tarihte oluyordum ama bu ay gecikti hamile olabilir miyim sizce lütfen bilgilendirin beni kızlar ya..
Eğerki son adet tarihiniz 8 eylül ise ve 30 günde bir oluyorsanız yumurtlama tarihiniz muhtemelen 8 ekimden 14 gün önce 24 eylüldür. o günden 2-3 gün öncesi ve sonrası birliktelik olduysa ve rabbim izin verdiyse olur inşallahbunu cevaplamak için son adet tarihini bilmek lazım ??
Son adet tarihim 14 Eylül
Tesekkür ederim yardımınız için cok sagoln28 eylülden sonrakşi günler yumurtlama dönemin . o zamanlarda 2 günde bir birliktelik olduysa Rabbimde izin verdiyse olur inşaallah
Ben yumurtlama tarihini 25 eylül diye hesaplamıştım ona göre ilişkiye girdik tabi onun dısında da oldu ama yanlış hesaplamışım demekki hayırlısı artıkhatta 26 Eyülden itibaren başlarsan daha garanti
Ben
Ben yumurtlama tarihini 25 eylül diye hesaplamıştım ona göre ilişkiye girdik tabi onun dısında da oldu ama yanlış hesaplamışım demekki hayırlısı artık
İnşallah güzel haberlerini alırız cnm inşallah rabbim nasip eder...rica ederim. inşallah iyi haberleri paylaşırız buradan. bende sabırsızlıkla cuma gününün gelmesini istiyorum . kan testi için
Ben mi?Malesef hamile değilsiniz
Konu sahibine yazmıştım.Ben mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?