Siz galiba avukati falansiniz .size ne yaaynen öyle tanımazsınız etmezsiniz ve size ne? insanları yaşam tarzları ve seçimlerinden dolayı aşağılamayın yargılamayın hepimizin çocuğu var herşey insanlar için
bende dertlesmek ıcın derdımı burda sormak ıcın yazdım buraya ama sız derdımı yargılarcasına konustunuz sız boyle bı tepkı verırsenız dogal olarak kendı yasam tarzımı savunma hakkım olur soyledıklerımde sızın kadar tepkılı bır sey yok dusuncenıze saygım var sızınde benım yasam tarzıma saygınız olsun bence sızde uzatmayın ve bırakın utanıp utanmamam gerektıgne ben karar verıyım ve derdımı paylasıyımBak guzelim burasi dertlesme konusma blogu boyle konusmalar yapcaksan burda hic durma emi dusuncemi soyledim saygi duy uzatma istersen emi
sizin baya canınız sıkılmış:) sizin aksinize ben boş laf dalaşlarını sevmem tavrınız hoşuma gitmedi yargılayıcıydı "fikrimi söyledim" iyi geceler..... yorumlarınıza cevap vermiycem siz devam edin.Siz galiba avukati falansiniz .size ne ya
neden bu kadar tepki verdiniz .size normal gelebilir bana ters arkadasim warmi bi sorun
Canim bak ben 4yillik ewliyim esimle 8yildirda tanisiyoruz eminim senden buyugumdur.ins.. ilerde pisman olmazsin karsina daha cok sewdigin biri ve evlenmek isteyen biri ciktiginda bu dediklerimi daha iyi anlicaksin iii gecelerbende dertlesmek ıcın derdımı burda sormak ıcın yazdım buraya ama sız derdımı yargılarcasına konustunuz sız boyle bı tepkı verırsenız dogal olarak kendı yasam tarzımı savunma hakkım olur soyledıklerımde sızın kadar tepkılı bır sey yok dusuncenıze saygım var sızınde benım yasam tarzıma saygınız olsun bence sızde uzatmayın ve bırakın utanıp utanmamam gerektıgne ben karar verıyım ve derdımı paylasıyım
ilerde kım olur hayatımda bılemem tabıkı tek ıstedıgım sevdıgım adamın olması ama o olmayacaksada pısman olmayacagım bılıyorum basım hep dık sevdıgım adamla bırlıkte oldum dıcegımı bılıyorum ıyı gecelerCanim bak ben 4yillik ewliyim esimle 8yildirda tanisiyoruz eminim senden buyugumdur.ins.. ilerde pisman olmazsin karsina daha cok sewdigin biri ve evlenmek isteyen biri ciktiginda bu dediklerimi daha iyi anlicaksin iii geceler
bu kadar net söylüyorsunuz umarım gercekten dediğiniz gibi olurhamile değilsindir canm
o 90 ihtimaline sıgınıyorum suan aslında eczacıda bırsey yoktur dedı o sordu cunku adet ne zaman bıttı falan dıye ama ben yınede ıster ıstemez korkuyorum umarım gercekten bır sey olmaz gercı tum hepsı degılımdır secenegıne cıkıyo cunku dırek onlem aldık ama suan karnımda acayıp bı sıslık var yanı neden boyle bılmıyorum hanı degısık bı sıslık cok yersınızde sıs hıssedersınız ya oyle hıssedıyorumkonu farklı yerlere yargılamalara hor görmelere kadar sarkmış ama yorum yapamadan geçemicem. vücut senin karar senin istediğini yaşa tabulaştırılmış korkular yüzünden milletçe bu hale geldik zaten neyse. riske girmemek adına bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışın ve korunun condom olsa bile korunun sana da gençliğine de sevdiğin adama da yazık bir kaza olursa hele dünyaya gelmeye çalışacak cana daha da yazık olur. almış olduğun önlemler seni %90 koruyacaktır ama ihtimal 0 diyemeyiz tabiki. en güzeli ilişkiden sonra yaklaşık 10 gün falan sonra erken gebelik testleri var eczanelerden bulabilirsin çekinirsen almaya netten de sipariş verebilirsin tamamen kapalı geliyor ve kimse içinde ne olduğunu senden başka bilmiyor, bu şekilde net emin olabilirsin. umarım değilsindir =)
Evet goruceksin hamile degilsin ilacini da icmissinbu kadar net söylüyorsunuz umarım gercekten dediğiniz gibi olur
Cunku pskolojin tamamen hamilelige calisiyor su an kendini strese sokuyorsun,yapma:)o 90 ihtimaline sıgınıyorum suan aslında eczacıda bırsey yoktur dedı o sordu cunku adet ne zaman bıttı falan dıye ama ben yınede ıster ıstemez korkuyorum umarım gercekten bır sey olmaz gercı tum hepsı degılımdır secenegıne cıkıyo cunku dırek onlem aldık ama suan karnımda acayıp bı sıslık var yanı neden boyle bılmıyorum hanı degısık bı sıslık cok yersınızde sıs hıssedersınız ya oyle hıssedıyorum
evet şuan o korku benı tamamen acaba durumuna yoneltıyo olmadıgımı ogredıgım gun rahatlıcam olursam da o baska tabı ama banada olmam dıye gelıyo ama o kucuk ıhtımal korkuyu fazla buyuk yasatıyoCunku pskolojin tamamen hamilelige calisiyor su an kendini strese sokuyorsun,yapma:)
Hemen ilacini almissin canimevet şuan o korku benı tamamen acaba durumuna yoneltıyo olmadıgımı ogredıgım gun rahatlıcam olursam da o baska tabı ama banada olmam dıye gelıyo ama o kucuk ıhtımal korkuyu fazla buyuk yasatıyo
tamamen psikolojik yaşadıkların ne kadar çok kafanı hamilemiyim diye yorarsan o kadar çok vücudunda hamilelikle ilgili belirti bulursun düşünmemeye çalış biliyorum zor ama göreceksin ki ne kadar rahat bırakabilirsen kendini o kadar azalacak o belirti diye düşündüklerino 90 ihtimaline sıgınıyorum suan aslında eczacıda bırsey yoktur dedı o sordu cunku adet ne zaman bıttı falan dıye ama ben yınede ıster ıstemez korkuyorum umarım gercekten bır sey olmaz gercı tum hepsı degılımdır secenegıne cıkıyo cunku dırek onlem aldık ama suan karnımda acayıp bı sıslık var yanı neden boyle bılmıyorum hanı degısık bı sıslık cok yersınızde sıs hıssedersınız ya oyle hıssedıyorum