ertesı gun hapını ılıskıden max. yarım saat sonra ıctım olması zordur dıye dusunuyorum ama korkuyorumBüyük ihtimalle değilsiniz.
Bundan sonra korunmadan ilişkiye girmezsiniz.ertesı gun hapını ılıskıden max. yarım saat sonra ıctım olması zordur dıye dusunuyorum ama korkuyorum
neden utanmalı? hayat onun vücut onun kendi anası babası vs bitti birde size mi hesap vermeli?Yahu sewgiliyle iliskiye girmekmi?ne kadar rahatsin sen ya utanmiyomusun ?
neden utanıyım kı kendı tercıhım aksıne sevdıgım adamla bırlıkte oldugum ıcın hep basım dık olucak kımseden cekıncegım bır sey yok hayatımda ılk kez bırını sevdım ve onunla olmak ıstedım bu suc mu ?Kendi anasi babasina versin bana diil onlara yazik onu diyorum yoksa tanimam etmrm banane
Canim benim suc diil ama bana gore ters ben sadece fikrimi soyledim bana ters gelen sana dogrudur dusunce farkliliklarineden utanıyım kı kendı tercıhım aksıne sevdıgım adamla bırlıkte oldugum ıcın hep basım dık olucak kımseden cekıncegım bır sey yok hayatımda ılk kez bırını sevdım ve onunla olmak ıstedım bu suc mu ?
Nasi konuscagimi sana sormicamutanmıyo musun dıye yargılama hatta azarlama tarzı konusma yapmamalısınız o zaman