• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

mevo87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
8
1
1
37
kızlar lütfen deneyimlerni paylaşırmısınız çok merak ediyorum adetime 8 gün var test yaptım negatif çıktı ama 15 gündür göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var ve pıtır pıtır oldu şişkilnlıkte var acaba testtemi çıkmadı bilemedim:S Adet belitilerimde belim ağrır göğüslerim acır ama bukez sadece göğüs uçlarımda hassasiyet var sizlerde belirtileri paylaşırmısınız kaç gün varken test yaptınız? 8 gün önceden pozitif olsabile çıkmazmi yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

ß-hcg hormonunun belli bir sınırın üzerine çıkması gerekiyor idrarda çıkması için. adete 8 gün varken idrarda çıkmaz pozitif olsa bile. bence adetinizin geçmesini bekleyin ya da birkaç gün sonra kan testi yaptırın.
ben beklemiştim adetim 4 gün gecikince test yaptım hemen çıkmıştı 2. çizgi.

ß-hcg hormonunun belli bir sınırın üzerine çıkması gerekiyor idrarda çıkması için. adete 8 gün varken idrarda çıkmaz pozitif olsa bile. bence adetinizin geçmesini bekleyin ya da birkaç gün sonra kan testi yaptırın.
ben beklemiştim adetim 4 gün gecikince test yaptım hemen çıkmıştı 2. çizgi.

Cok tesekkur ederum cok sabiraizlaniyorum acaba suan gitsem kanda cikarmi :)) benim bide basim donuyor ama cok degil anlik acaba baska biseyimmi var korkuyirmda hamileyimdir belki diyorum test yapiyorm yok :/ insallah guzel haberler alirim

Sabirsizlikla bekliyorum ama bu formlarda 10 gun incesinde teste cikanida okudum..

Sabirsizlikla bekliyorum ama bu formlarda 10 gun incesinde teste cikanida okudum..

Cok tesekkur ederum cok sabiraizlaniyorum acaba suan gitsem kanda cikarmi :)) benim bide basim donuyor ama cok degil anlik acaba baska biseyimmi var korkuyirmda hamileyimdir belki diyorum test yapiyorm yok :/ insallah guzel haberler alirim

10 gün öncesi genelde erken döllenmedir(idarar için). kanda çıkabilir şimdi ama çıkmazsa yine kesin negatiftir diyemeyiz. adet belirtilerinden pek bir farkı yok. açıkçası kendimizi dinledikçe belirti yaratıyoruz bazen planlı gebeliklerde.
ilk ay oldu sanmıştım belirtilerden ama yoktu :)
ben eşime bu ay adet olacağım sancım var bekleme demiştim 3. aydı ama 4 gün gecikince test yaptım çıkmıştı.

10 gün öncesi genelde erken döllenmedir(idarar için). kanda çıkabilir şimdi ama çıkmazsa yine kesin negatiftir diyemeyiz. adet belirtilerinden pek bir farkı yok. açıkçası kendimizi dinledikçe belirti yaratıyoruz bazen planlı gebeliklerde.
ilk ay oldu sanmıştım belirtilerden ama yoktu :)
ben eşime bu ay adet olacağım sancım var bekleme demiştim 3. aydı ama 4 gün gecikince test yaptım çıkmıştı.

Tesekkur ederim suan kasiklarim agtiyor ve sık idrara cikiyirm birde ates basiyor beni kendi kendime kuruyorsam eger ki cok etkikendim ama duaunmedende edemiyorum acikcasi.. kanda test yaptrmaya korkuyorum husranla sonuclanicak diye.. Allahin dedigi olur tabi dogru zaman neyse bizim icin o gun olur.. adet donemimde boyle olmazdim ben sadece bel agrisi ve goguslerde aci hissi ama bu defa gogus uclarim aciyor ve pitir pitir oldular kendimde degisiklik hissediyorum arada bas donmesi gibi gario nir sey oluyor.. neyse cok sagolun sevgiler eger hamileysem yazacagim buraya :)

Canım bukadar erken gebelik belirtisi olmaz psikolojik sanırım senin

Back