Bilemeyiz ki , gebesiniz desek ne olucak degilsiniz desek ne olucak . Ya adet olup gerçeği öğreneceksiniz yada test yapıcaksınız. Bu korku yüzünden bebegini kaybeden o kadar çok insan var ki , teşhis konulmadigi ve gerekli ilaçlar kullanılmadigi için düşük yapanlar umarım sizde bu
haklisin,cok tesekkur ederimBilemeyiz ki , gebesiniz desek ne olucak degilsiniz desek ne olucak . Ya adet olup gerçeği öğreneceksiniz yada test yapıcaksınız. Bu korku yüzünden bebegini kaybeden o kadar çok insan var ki , teşhis konulmadigi ve gerekli ilaçlar kullanılmadigi için düşük yapanlar umarım sizde bu hatayı yapanlardan olmasınız.
Yine hamile degilmisimBilemeyiz ki , gebesiniz desek ne olucak degilsiniz desek ne olucak . Ya adet olup gerçeği öğreneceksiniz yada test yapıcaksınız. Bu korku yüzünden bebegini kaybeden o kadar çok insan var ki , teşhis konulmadigi ve gerekli ilaçlar kullanılmadigi için düşük yapanlar umarım sizde bu hatayı yapanlardan olmasınız.
Oda gitti doktor onada saglikli oldugunu soyledi ama niye olmuyo anlamiyorumeşinde muayene oldu mu canım belki onda sorun vardır?
Adetim duzenli olmadigi icin ovulasyon tarihinide hesapliyamiuorum doktor gun asiri iliskiye girin dedi bi sure denedik ama olmadi.bu ara zaten esimi nerdeyse hic goremiyorum gece calisiyo gunduzde uyuyo ne yapicam nasil yapicam bilmiyorumOda gitti doktor onada saglikli oldugunu soyledi ama niye olmuyo anlamiyorumbelki zamani vardir diye avutuyorum kendimi ama saglikli olup anne olamamak cok uzuyo beni
Yine hamile degilmisim((
İnsallah.tek duam tesellim bu zaten.dogru zaman!!umarim bekleyen herkes hayirlisiyla anne olmayi tadar icinde bende.tesekkur ederim destegin icin saolunÜzülmeyin lütfen dogru zamanı bekleyin. Cok zor biliyorum lakin üzülünce daha kötü oluyor. Dogru zaman geldiğinde bebeginiz sizinle olacaktır inşallah.
insallah insallah.dilerim dualariniz.dualarimiz kabul olur rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.cok saolun soyledikleriniz icin.dusugunuz icin cok uzuldum ama inanin tekrar olur allahin izniyle.dediginiz gibi belkide gereken tek sey zaman...Seni cok iyi anliyorm beklemek cok zor benim ilk hamilelgim malesef dusukle sonclandi simdi 1 aydir korunmuyorz ama 1 ay bile kac tane test aldigimi ben biliyorum sanki o 1 ay o adetinin gunu gelmesi 1 yil gibi geliyor insana allahim isteyen herkesi hayirli evlatlarla mucdelendirsn diye dua ediyorum hep uzulme doktor bir sorun olsa soylerdi tek cozum tek tedavi dua .. rabbim onun gununu saatini yazdi insallah bize sadece sabretmek dusuyor o zaman gelene kadar zor ama sabret cok sukur herseyin,normalmis neguzel neler var bu forumda okuyorumda Rabbimize cok sukur Allahim en kisa zamanda bekleyen herkezi sevindirsn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?