• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

Mon ame

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
585
962
108
Merhaba ben bir bucuk yillik evliyim.esimle ilk aylarda korunduk son 10 aydir korunmuyoruz.ama bir turlu hamile kalamiyorum.doktora gittim herseyimin normal oldugunu her ay gelisen bi yumurtam oldugunu soyledi.ama benim adet problemim var ara ara bi iki ay gecikmelerim olur hep doktor bunun bunyemin yaptigini normal oldugunu soledi.bu ay surakli uykum geliyo surekli acikiyorum idrarim kotu kokuyo ve ara ara midem eksiyo gun icinde.adetim yine gecikti simdi ben hamilemiy

Her ay test yapiorum zaten gecen ay adetimin oldugu tarihten 7 gun gecsin diye bekliyorum.yarindan sonra yapicam ben fikir almak istemistim sadece deneyimi olanlardan.tesekkur ederim dedigini yspicam:)

Deneyimli arkadaslar bana yardim edebilirmisiniz her ay umut edip husrana ugramaktan yoruldum.deli gibi acikiyorum,agzim hic bos kalsin istemiyorum surekli bisiler yiyorum goguslerimde hassasiyet hatta biraz bastirinca aci var.adetim 8 gun gecikti ama zaten ben hep duzensiz adet oluyorum test yapicam yarin ama bana bisiler diyin lutfeeen

Bilemeyiz ki , gebesiniz desek ne olucak degilsiniz desek ne olucak . Ya adet olup gerçeği öğreneceksiniz yada test yapıcaksınız. Bu korku yüzünden bebegini kaybeden o kadar çok insan var ki , teşhis konulmadigi ve gerekli ilaçlar kullanılmadigi için düşük yapanlar umarım sizde bu hatayı yapanlardan olmasınız.

Bilemeyiz ki , gebesiniz desek ne olucak degilsiniz desek ne olucak . Ya adet olup gerçeği öğreneceksiniz yada test yapıcaksınız. Bu korku yüzünden bebegini kaybeden o kadar çok insan var ki , teşhis konulmadigi ve gerekli ilaçlar kullanılmadigi için düşük yapanlar umarım sizde bu
Bilemeyiz ki , gebesiniz desek ne olucak degilsiniz desek ne olucak . Ya adet olup gerçeği öğreneceksiniz yada test yapıcaksınız. Bu korku yüzünden bebegini kaybeden o kadar çok insan var ki , teşhis konulmadigi ve gerekli ilaçlar kullanılmadigi için düşük yapanlar umarım sizde bu hatayı yapanlardan olmasınız.
haklisin,cok tesekkur ederim

Yine hamile degilmisim:(((

eşinde muayene oldu mu canım belki onda sorun vardır?

eşinde muayene oldu mu canım belki onda sorun vardır?
Oda gitti doktor onada saglikli oldugunu soyledi ama niye olmuyo anlamiyorum :(belki zamani vardir diye avutuyorum kendimi ama saglikli olup anne olamamak cok uzuyo beni:(

Oda gitti doktor onada saglikli oldugunu soyledi ama niye olmuyo anlamiyorum :KK43:belki zamani vardir diye avutuyorum kendimi ama saglikli olup anne olamamak cok uzuyo beni:KK43:
Adetim duzenli olmadigi icin ovulasyon tarihinide hesapliyamiuorum doktor gun asiri iliskiye girin dedi bi sure denedik ama olmadi.bu ara zaten esimi nerdeyse hic goremiyorum gece calisiyo gunduzde uyuyo ne yapicam nasil yapicam bilmiyorum:(

merhaba arkadaşlar aranıza yeni kaltıldım merak etiğim bir durum var dün eşimle birlikte olduktan sonra kasıklarımda aşırı derecede ağrı oldu nefes bile alamaz durumdaydım ilk defa böyle bir sey yaşadım ve bugunde hafif agrı var bebekte istiyoruz aranızda böyle bi durum yaşayan var mı acaba hamieyim mi diye merak ediyorum :(

Seni cok iyi anliyorm beklemek cok zor benim ilk hamilelgim malesef dusukle sonclandi simdi 1 aydir korunmuyorz ama 1 ay bile kac tane test aldigimi ben biliyorum sanki o 1 ay o adetinin gunu gelmesi 1 yil gibi geliyor insana allahim isteyen herkesi hayirli evlatlarla mucdelendirsn diye dua ediyorum hep uzulme doktor bir sorun olsa soylerdi tek cozum tek tedavi dua .. rabbim onun gununu saatini yazdi insallah bize sadece sabretmek dusuyor o zaman gelene kadar zor ama sabret cok sukur herseyin,normalmis neguzel neler var bu forumda okuyorumda Rabbimize cok sukur Allahim en kisa zamanda bekleyen herkezi sevindirsn insallah

Üzülmeyin lütfen dogru zamanı bekleyin. Cok zor biliyorum lakin üzülünce daha kötü oluyor. Dogru zaman geldiğinde bebeginiz sizinle olacaktır inşallah.
İnsallah.tek duam tesellim bu zaten.dogru zaman!!umarim bekleyen herkes hayirlisiyla anne olmayi tadar icinde bende.tesekkur ederim destegin icin saolun

Seni cok iyi anliyorm beklemek cok zor benim ilk hamilelgim malesef dusukle sonclandi simdi 1 aydir korunmuyorz ama 1 ay bile kac tane test aldigimi ben biliyorum sanki o 1 ay o adetinin gunu gelmesi 1 yil gibi geliyor insana allahim isteyen herkesi hayirli evlatlarla mucdelendirsn diye dua ediyorum hep uzulme doktor bir sorun olsa soylerdi tek cozum tek tedavi dua .. rabbim onun gununu saatini yazdi insallah bize sadece sabretmek dusuyor o zaman gelene kadar zor ama sabret cok sukur herseyin,normalmis neguzel neler var bu forumda okuyorumda Rabbimize cok sukur Allahim en kisa zamanda bekleyen herkezi sevindirsn insallah
insallah insallah.dilerim dualariniz.dualarimiz kabul olur rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.cok saolun soyledikleriniz icin.dusugunuz icin cok uzuldum ama inanin tekrar olur allahin izniyle.dediginiz gibi belkide gereken tek sey zaman...

MERHABA :

adet gecikmemin 2.gününde diyim göğsümde agrı uyku hali yorgunluk sık idrara çıkma yanma aşırı iştah ve karnımda şişlik var ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adet gecikememin 2. gününde gün içerisinde öğle vakti test yaptım tek çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim kan testi yapmalımıyım ?

cevapladığınız için şimdiden teşekkürler

Back