- 23 Nisan 2014
- 1.309
- 2.529
- 133
- 37
- Konu Sahibi NeseYusraDoganer
-
bence hamile olabilirsin çünkü ben yumurtlama gününde hamile kalmadım kesin değilsin diye bişey yok yani. inşallah hamilesindir çok güzel bi duygu hem hayırlı bi işe de vesile olur. adet de olmamışsın hem. bikaç idrar testi yap bence hadi güzel haberlerini bekliyoruzPartnerimle sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. 3. boşalmasın da altımdaydı kendi kasığına doğru boşaldı ve üzerindeyken oraya biraz değmiş olacak ki kalkarken 2-3 damlanın rahimine değdiğini gördüm ve sildim.
dieğr boşalmalarımda bu şekilde bi temas olamdı ama belki zevk suyu değmiştir.
bu şüpheli durum söz klonusu olunca 22 saat sonra ella 30 mg içtim.
kısa süreli başağrısı haricinde bi yan etkisi olmadı.
en son 1 eylülde adet başlangıcı ve 9. eylülün akşamı da adet sonlanması geçirdim. silkusum normalde 24 gün.
ilişkiye girdiğimizde tarih 19 eylüldü. sitelerde otomatik hesaplayıcılara bakarak bir araştırma yaparsam;
son adet başlangıcı 1 eylül
ondan önceki adet başlangıcı 9 ağustos
ondan önceki ise 16 temmuz.
yumurtlama zamanı 7-12 eylül gösteriyor.
bugun yada yarın adet olmam lazım. ama hala bir ağrı yok.
hem dışarı boşalma, hem ella, hemde yumurtlama tarihinden sonraki bi ilişkiye hamile kalmış mıyımdır? Şu an çok korkuyorum.
ihtimal %0,000001 gibi birşey sanki. ama çok darlanıyorum.
bir daha tevbe yapmam böyle birşey.
kıymetli bilgilerinizi bekliyorum.
şaka mı yapıyorsun sen ya?bence hamile olabilirsin çünkü ben yumurtlama gününde hamile kalmadım kesin değilsin diye bişey yok yani. inşallah hamilesindir çok güzel bi duygu hem hayırlı bi işe de vesile olur. adet de olmamışsın hem. bikaç idrar testi yap bence hadi güzel haberlerini bekliyoruz
tevbe edecek bişey yapmadım ki ben kocişimle planlı programlı ALLAHın izniyle bişeyler yapmaya çalıştık. sizinki pek planlı olmamış ama her şerde bir hayır vardır değil mi?şaka mı yapıyorsun sen ya?
hasbinAllah... tevbe de
sen kocişinle planlı programlı yaptın. ben istemiyorum bu durumu. 17,5 yaşındayım diyorum.tevbe edecek bişey yapmadım ki ben kocişimle planlı programlı ALLAHın izniyle bişeyler yapmaya çalıştık. sizinki pek planlı olmamış ama her şerde bir hayır vardır değil mi?
ihtimal var bacımkızlar , regle dönemim bittiği günün akşamında ilişkiye girdim,sonraki günde 10 gün çok önemli diyorlar , acaba hamile kalırmıyım ?
kanda 10-15 gün sonra :) sende bana dua et de HAMİLE OLMAYIM :)hadi inşallahhhhtestte ne zaman çıkar sence ?
Rabbim seninde benimde gönlümdekini versin. Amin.Zilhicce ayına giriyoruz yarın , ne kadar zikir çekersen Allah dualarını kabul ediyormuş.. internete yaz bak,bu ay bizler için fırsat bence bol bol dua edip hayırlsıını istemek.. bende 10 gun devam edicem sonrasında test yapğıcam inşallah hamile kalırım
bana da şu anda kasıklarıma adet sancısı gibi bi sancı girdi. ay hadi adet olurum inşaAllah =)benimki henüz çok yeni inşallah geç olmadanda olur nasippp
abla ben bekarımn kadarlık evlisin ?
aslında bizimde aramızda dini nikah var. ailelerimiz beraberliğimizi biliyor ama babam bilmiyor :) hele hamile olursam kazığa oturturlar beni.tamam tamam sımdı okudum yazılarını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?