• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Partnerimle sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. 3. boşalmasın da altımdaydı kendi kasığına doğru boşaldı ve üzerindeyken oraya biraz değmiş olacak ki kalkarken 2-3 damlanın rahimine değdiğini gördüm ve sildim.

dieğr boşalmalarımda bu şekilde bi temas olamdı ama belki zevk suyu değmiştir.

bu şüpheli durum söz klonusu olunca 22 saat sonra ella 30 mg içtim.

kısa süreli başağrısı haricinde bi yan etkisi olmadı.

en son 1 eylülde adet başlangıcı ve 9. eylülün akşamı da adet sonlanması geçirdim. silkusum normalde 24 gün.

ilişkiye girdiğimizde tarih 19 eylüldü. sitelerde otomatik hesaplayıcılara bakarak bir araştırma yaparsam;

son adet başlangıcı 1 eylül

ondan önceki adet başlangıcı 9 ağustos

ondan önceki ise 16 temmuz.

yumurtlama zamanı 7-12 eylül gösteriyor.

bugun yada yarın adet olmam lazım. ama hala bir ağrı yok.

hem dışarı boşalma, hem ella, hemde yumurtlama tarihinden sonraki bi ilişkiye hamile kalmış mıyımdır? Şu an çok korkuyorum.

ihtimal %0,000001 gibi birşey sanki. ama çok darlanıyorum.

bir daha tevbe yapmam böyle birşey.

kıymetli bilgilerinizi bekliyorum.
bence hamile olabilirsin çünkü ben yumurtlama gününde hamile kalmadım kesin değilsin diye bişey yok yani. inşallah hamilesindir çok güzel bi duygu hem hayırlı bi işe de vesile olur. adet de olmamışsın hem. bikaç idrar testi yap bence hadi güzel haberlerini bekliyoruz

bence hamile olabilirsin çünkü ben yumurtlama gününde hamile kalmadım kesin değilsin diye bişey yok yani. inşallah hamilesindir çok güzel bi duygu hem hayırlı bi işe de vesile olur. adet de olmamışsın hem. bikaç idrar testi yap bence hadi güzel haberlerini bekliyoruz
şaka mı yapıyorsun sen ya?

hasbinAllah... tevbe de

tevbe edecek bişey yapmadım ki ben kocişimle planlı programlı ALLAHın izniyle bişeyler yapmaya çalıştık. sizinki pek planlı olmamış ama her şerde bir hayır vardır değil mi?
sen kocişinle planlı programlı yaptın. ben istemiyorum bu durumu. 17,5 yaşındayım diyorum.

sen bana inşaAllah hamilesindir diyorsun. ben bebek istemezken, sen hamileyken sana inşaAllah seninde bebeğin olmasın diyor muyum? denir mi? denmez.

ama destek olacağına inat gibi köstek olma.

ayrıca içeri boşalanın çocuğu olmazken, dışarı boşalıp ella kullananın çocuğu nasıl olsun. çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook düşük

kızlar , regle dönemim bittiği günün akşamında ilişkiye girdim,sonraki günde 10 gün çok önemli diyorlar , acaba hamile kalırmıyım ?

Zilhicce ayına giriyoruz yarın , ne kadar zikir çekersen Allah dualarını kabul ediyormuş.. internete yaz bak,bu ay bizler için fırsat bence bol bol dua edip hayırlsıını istemek.. bende 10 gun devam edicem sonrasında test yapğıcam inşallah hamile kalırım

Zilhicce ayına giriyoruz yarın , ne kadar zikir çekersen Allah dualarını kabul ediyormuş.. internete yaz bak,bu ay bizler için fırsat bence bol bol dua edip hayırlsıını istemek.. bende 10 gun devam edicem sonrasında test yapğıcam inşallah hamile kalırım
Rabbim seninde benimde gönlümdekini versin. Amin.

Amin İnşallah.. benim daha çok yeni evlendiğim sadece adet düzensizliğm var ondan korkuyorum çok geç çocuk sahibi olursam diye

tamam tamam sımdı okudum yazılarını :)
aslında bizimde aramızda dini nikah var. ailelerimiz beraberliğimizi biliyor ama babam bilmiyor :) hele hamile olursam kazığa oturturlar beni.

şuan adet sancısına benzer bi sancı girdi. leke gelmedi henüz. ama açık sarı bi akıntı vardı hafif. o hep geliyo. bakalım galiba duam kabul oluyor =)

yaş 17,5muuu ohooo seninle evlenme yaşın gelmiş çoktan, hem dini nikahınızda varmış hamileysen evleniverirsiniz bu kadar üzme kendini

Back