Hamile miyim?

NeseYusraDoganer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
35
4
98
27
Partnerimle sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. 3. boşalmasın da altımdaydı kendi kasığına doğru boşaldı ve üzerindeyken oraya biraz değmiş olacak ki kalkarken 2-3 damlanın rahimine değdiğini gördüm ve sildim.

dieğr boşalmalarımda bu şekilde bi temas olamdı ama belki zevk suyu değmiştir.

bu şüpheli durum söz klonusu olunca 22 saat sonra ella 30 mg içtim.

kısa süreli başağrısı haricinde bi yan etkisi olmadı.

en son 1 eylülde adet başlangıcı ve 9. eylülün akşamı da adet sonlanması geçirdim. silkusum normalde 24 gün.

ilişkiye girdiğimizde tarih 19 eylüldü. sitelerde otomatik hesaplayıcılara bakarak bir araştırma yaparsam;

son adet başlangıcı 1 eylül

ondan önceki adet başlangıcı 9 ağustos

ondan önceki ise 16 temmuz.

yumurtlama zamanı 7-12 eylül gösteriyor.

bugun yada yarın adet olmam lazım. ama hala bir ağrı yok.

hem dışarı boşalma, hem ella, hemde yumurtlama tarihinden sonraki bi ilişkiye hamile kalmış mıyımdır? Şu an çok korkuyorum.

ihtimal %0,000001 gibi birşey sanki. ama çok darlanıyorum.

bir daha tevbe yapmam böyle birşey.

kıymetli bilgilerinizi bekliyorum.

Tatlım bu kadar stresle olmaman normal :) azcık rahatla bi yudum sıcak rahatlatıcı bitki çayı iç. Ella yorumlarını okuduysan 10 gün 15 gün gecirtiriyor bazı kullananlarda. Normal yani hamile oldugunu sanmıyorum % 1 ihtimal bile vermek zor bu durumda.

ay canım vallahi ölecem sanki.
dua et nolur. hiç birşeye konsantre olamıyorum

ay canım vallahi ölecem sanki.
dua et nolur. hiç birşeye konsantre olamıyorum

Elbette dua ederim. Ama sen içini rahat tutmaya gayret et, dedigim gibi cok düşük neredeyse ihtimal yok denicek kadar tebbir almışsın. Istersen ella kullanan yorumlarını oku rahatlarsın. Çünkü orada 15 , 20 gün gecikmenin normal oldugu yazıyo umarim seninki bu kadar gecikmez .

düşününce rahatlıyorum çünkü ovulasyonda bile değildim hesaplarıma göre.

ama 17,5 yaşında olunca. içim gidiyo

Oooffff... daha henüz hayatınin baharindasin izin verme hayatında böyle şeylere lütfen. Elbette sana karışamayız hiç birimiz, ama ilerde cok pisman olucagin seyleri yapma derim. Tertemiz olmak saf kalmak ayrıcaliktir

Oooffff... daha henüz hayatınin baharindasin izin verme hayatında böyle şeylere lütfen. Elbette sana karışamayız hiç birimiz, ama ilerde cok pisman olucagin seyleri yapma derim. Tertemiz olmak saf kalmak ayrıcaliktir
abla ailelerimiz tanışıyor. okul bitince söz nişan olacaktı. elbette bunlar bile olsa nikah olmadan garanti değil hiçbişey ama.

hamile olursam aldıramam da bu yaşta.
bide annemler beni öldürür.

bidaha böyle bişreyi hiç yapmıycam o kadar korkuyorum ki. daha yapmam. yapamam.

Güzelim bu yaşadığını göz önüne alarak umarım bidaha yapmassın. Yazık gencligine bide ayrıldığını düşün. Hamile oldugunu sanmıyorum ama olabilirdinde o bebegin hayatıni bi dusunsene Allah korumuş kötüsünden

bide abla, rahatlatmak için değil de cidden sence hamile miyimdir?

hem ella, hem dışarı boşalma, hem ovulasyonu geçeli 6 gün olmuş. he abla?

Kisiden kisiye degisir tabi ama okadar ugrasla insanlar aylarca kalamiyo tabi dedigim gibi degisir bu sans nasip ne dersen ama hamile oldugunu zannetmiyorum cok kucuksun daha ablacim yapma bidaha ailen tanisada evlenecek olsanda nisanli olsanda hatta yapma hersey zamaninda guzel

evet ablacım yapmam bidaha.

ama ovulasyon yani yumurtalama zamanımdan 7 gün sonra oldu. dışarı boşalma oldu. ella içtim.

hala olabilir mi şans bile olsa :)

Kimse kimseyi yargilayamaz dogru mu yaptigin bana gore degil sende yanlis oldugunu anlamissin onemli olanda bu herkes hata yapabilir kimi ilgilendir ki bu sonucuna ne olursa olsun zaten kendimiz katlancaz

Kimse kimseyi yargilayamaz dogru mu yaptigin bana gore degil sende yanlis oldugunu anlamissin onemli olanda bu herkes hata yapabilir kimi ilgilendir ki bu sonucuna ne olursa olsun zaten kendimiz katlancaz
erkek arkadaşım "ben ölürüm Allah bizi ayırır vs. diye senin bakireliğini bozmam" demişti. zaten içime hiç girmedi. bizde bi an aynı evde yalnız kalınca nefsimize uyduk. o da çok pişman. bende.

ama işte korku herşeyden beter be abla.

Atesle barut iste stres yapma adet olursun buda ders olsun sana hersey bekaret degil emin ol daha kucuksun ve bu tur stresler icine girme yazik edersin kendine

Atesle barut iste stres yapma adet olursun buda ders olsun sana hersey bekaret degil emin ol daha kucuksun ve bu tur stresler icine girme yazik edersin kendine
ablam ezan okunurken bana dua et de. bu kardeşin hamile olmasın... çok teşekkür ederim ilgine ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…