- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi NeseYusraDoganer
-
abla ailelerimiz tanışıyor. okul bitince söz nişan olacaktı. elbette bunlar bile olsa nikah olmadan garanti değil hiçbişey ama.
hamile olursam aldıramam da bu yaşta.
bide annemler beni öldürür.
bidaha böyle bişreyi hiç yapmıycam o kadar korkuyorum ki. daha yapmam. yapamam.
hayırlısı olsun.. bundan sonra dikkat et
hamile falan değilsin adet olacaksın sarı akıntı bunun habercisi daha yaşın çok küçükk içim giderek okudum yazılarını ,, yazık günah demeyeceğim her koyun kendi bacağından asılır ama keşke yapmasaydın ban şöle düşün ilişkiye girdiğin kişinin başına bişi gelse ya da seni aldatsa ya da başkasına aşık olsa sen ortada kalabilirsin .. gerçi tıpta şu an çare çok ama yaşın küçük olduğu için riske girmemelisin biraz dha akıllıca davran bundan sona böle bişeye sakın girişme allah sana sinyal vermiş sakın bir daha yapma diye .. haa çok seviyorsan git evlen o zaman sıkıntıyı yaşama böle yine de kendin en doğrusunu bilirsin2 saat sürdü ve sancı kesildi. akıntı da yok. bu ne demek ola ki?
inşaAllah değilim abla. çok sıkıltım bu durumdan psikolojim bozuldu.hamile falan değilsin adet olacaksın sarı akıntı bunun habercisi daha yaşın çok küçükk içim giderek okudum yazılarını ,, yazık günah demeyeceğim her koyun kendi bacağından asılır ama keşke yapmasaydın ban şöle düşün ilişkiye girdiğin kişinin başına bişi gelse ya da seni aldatsa ya da başkasına aşık olsa sen ortada kalabilirsin .. gerçi tıpta şu an çare çok ama yaşın küçük olduğu için riske girmemelisin biraz dha akıllıca davran bundan sona böle bişeye sakın girişme allah sana sinyal vermiş sakın bir daha yapma diye .. haa çok seviyorsan git evlen o zaman sıkıntıyı yaşama böle yine de kendin en doğrusunu bilirsin
sen hamile faln değilsn rahat ol. ben 8 aydr hamile kalmk içn uğraşıyorumm şekilden şekile giriorum olmuo da sende içe boşalma olmadan mı hamıle klcaksın mumkn değillinşaAllah değilim abla. çok sıkıltım bu durumdan psikolojim bozuldu.
aldırmaktan başka ne çare var abla yazar mısın? evlilik için şu an olmaz maalesef. hele bu sebepten duyulursa babam inattır erkek arkadaşımı şikayet bile eder. o hapse benim sonum belli değil.
kürtaj harici ne yapabilirim peki eğer hamileysem?
inşaAllah abla. benim yerime sen hamile olda. ben olmayım yine.sen hamile faln değilsn rahat ol. ben 8 aydr hamile kalmk içn uğraşıyorumm şekilden şekile giriorum olmuo da sende içe boşalma olmadan mı hamıle klcaksın mumkn değill
Ay ablam inşaAllah.durabilir yenıden de başlayabilir muhtemeln önümz günlerde olursun adett
Ay ablam inşaAllah.
düğünden bi gün önce bile olsa tevbe olsun yapmıycam böyle bişey bidaha.
ama bana dua et nolursun. ben ettim abla. sana ettim şimdi. adım yüsra. sende bana eder misin içten...
yapmam ablam yapmam. çok sağol. ama hala ağrı yok.ettim tatlım etmez olur muyum inşallah adet olursun da bu da sana ders olur bir daha da böle bişi yapmazsın inşallahhh
stresten gecikiyor ben de de oluyor hamile miyim değil mym die düşünürken bazen günlerce geçiyor sadece stres sebebliyapmam ablam yapmam. çok sağol. ama hala ağrı yok.
az önce bi terleme aldı beni geçti. du bakalım ablacım dün ağrı geldi2 saat. bi yokladı. bugun yada yarın gelir.stresten gecikiyor ben de de oluyor hamile miyim değil mym die düşünürken bazen günlerce geçiyor sadece stres sebebli
bende ella kullandım emzırıyorum hemde adette olmuyorum 40 ım cıktıgından berı amıle kalıp kalmayacagımıda anlayamam yandımTatlım bu kadar stresle olmaman normal :) azcık rahatla bi yudum sıcak rahatlatıcı bitki çayı iç. Ella yorumlarını okuduysan 10 gün 15 gün gecirtiriyor bazı kullananlarda. Normal yani hamile oldugunu sanmıyorum % 1 ihtimal bile vermek zor bu durumda.
15 gün sonra kanda belli olur. idrarda ise 1 aya kadar sarkabilir.Merhabalar bende böyle bişi yaşadım ama benim tam bir birleşme oldu fakat içime boşalmadı adetimden de bir hafta sonraydı. Ptesi günü ilişki oldu, çarşamba günü ella alabildim şuan adetim 3 gün gecikti. İlk hafta kan testi yaptırdım negatifti sonuç. Biri bana yardımcı olabilir mi?
15 gün sonra kanda belli olur. idrarda ise 1 aya kadar sarkabilir.
adetini beklemekten başka çaren yok. içine girme oldu ama boşalma olmadıysa az da olsa risk vardır. umarım ella çözüm olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?