Hamile miyim?

Bir müsibet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler...

2 saat sürdü ve sancı kesildi. akıntı da yok. bu ne demek ola ki?
hamile falan değilsin adet olacaksın sarı akıntı bunun habercisi daha yaşın çok küçükk içim giderek okudum yazılarını ,, yazık günah demeyeceğim her koyun kendi bacağından asılır ama keşke yapmasaydın ban şöle düşün ilişkiye girdiğin kişinin başına bişi gelse ya da seni aldatsa ya da başkasına aşık olsa sen ortada kalabilirsin .. gerçi tıpta şu an çare çok ama yaşın küçük olduğu için riske girmemelisin biraz dha akıllıca davran bundan sona böle bişeye sakın girişme allah sana sinyal vermiş sakın bir daha yapma diye .. haa çok seviyorsan git evlen o zaman sıkıntıyı yaşama böle yine de kendin en doğrusunu bilirsin

inşaAllah değilim abla. çok sıkıltım bu durumdan psikolojim bozuldu.

aldırmaktan başka ne çare var abla yazar mısın? evlilik için şu an olmaz maalesef. hele bu sebepten duyulursa babam inattır erkek arkadaşımı şikayet bile eder. o hapse benim sonum belli değil.

kürtaj harici ne yapabilirim peki eğer hamileysem?

sen hamile faln değilsn rahat ol. ben 8 aydr hamile kalmk içn uğraşıyorumm şekilden şekile giriorum olmuo da sende içe boşalma olmadan mı hamıle klcaksın mumkn değill

sen hamile faln değilsn rahat ol. ben 8 aydr hamile kalmk içn uğraşıyorumm şekilden şekile giriorum olmuo da sende içe boşalma olmadan mı hamıle klcaksın mumkn değill
inşaAllah abla. benim yerime sen hamile olda. ben olmayım yine.

zaten ovulasyonu da geçmişti. ama ben bi soru sorayım sana.

bugun 2 saat boyunca adet sancısı çektim ama durdu. şu an hiç bişe yok. bu ne demek abla. yarın mı adet olcam ben? bundan önce hep sancı bi başlardı. 4-5 saat sonra hop adetim.

ama bu durdu. :/(

durabilir yenıden de başlayabilir muhtemeln önümz günlerde olursun adett
Ay ablam inşaAllah.

düğünden bi gün önce bile olsa tevbe olsun yapmıycam böyle bişey bidaha.

ama bana dua et nolursun. ben ettim abla. sana ettim şimdi. adım yüsra. sende bana eder misin içten...

Ay ablam inşaAllah.

düğünden bi gün önce bile olsa tevbe olsun yapmıycam böyle bişey bidaha.

ama bana dua et nolursun. ben ettim abla. sana ettim şimdi. adım yüsra. sende bana eder misin içten...

ettim tatlım etmez olur muyum inşallah adet olursun da bu da sana ders olur bir daha da böle bişi yapmazsın inşallahhh

stresten gecikiyor ben de de oluyor hamile miyim değil mym die düşünürken bazen günlerce geçiyor sadece stres sebebli
az önce bi terleme aldı beni geçti. du bakalım ablacım dün ağrı geldi2 saat. bi yokladı. bugun yada yarın gelir.

adet söktürücü falan alsam mı yada iğnesi varsa yaptırsam mı?

bende ella kullandım emzırıyorum hemde adette olmuyorum 40 ım cıktıgından berı amıle kalıp kalmayacagımıda anlayamam yandım

Merhabalar bende böyle bişi yaşadım ama benim tam bir birleşme oldu fakat içime boşalmadı adetimden de bir hafta sonraydı. Ptesi günü ilişki oldu, çarşamba günü ella alabildim şuan adetim 3 gün gecikti. İlk hafta kan testi yaptırdım negatifti sonuç. Biri bana yardımcı olabilir mi?

15 gün sonra kanda belli olur. idrarda ise 1 aya kadar sarkabilir.
adetini beklemekten başka çaren yok. içine girme oldu ama boşalma olmadıysa az da olsa risk vardır. umarım ella çözüm olmuştur

bende ella kullandım adetım 1 hafta gecıktı kan testı yaptırdım negatıf sanırım haptan daha gecıkme yasıcam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…