• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM ?

aysebetus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
8
0
1
30
Arkadaşlar yaklasik 15 gündür hamile olup olmadığım endişesindeyim günümde adet oldum fakat 3 gün sürdü.. Gecen hafta gebelik testi yaptım negatif cikti. Erkendir belki ondan cikmadi diye 2 gun evvel yine yaptim oda negatifti. ve bugün yine yaptım bu da negatifti. Şu an bebeğe hazir olmayan biri olarak soruyorum. Hamile değilimdir dimi? Tamam bu idrar testlerine çok guvenilmiyo fakat 3 test de yaniltabilir mi? Allah isteyen herkese zamanind nasip etsin inşallah
:)

Arkadaşlar yaklasik 15 gündür hamile olup olmadığım endişesindeyim günümde adet oldum fakat 3 gün sürdü.. Gecen hafta gebelik testi yaptım negatif cikti. Erkendir belki ondan cikmadi diye 2 gun evvel yine yaptim oda negatifti. ve bugün yine yaptım bu da negatifti. Şu an bebeğe hazir olmayan biri olarak soruyorum. Hamile değilimdir dimi? Tamam bu idrar testlerine çok guvenilmiyo fakat 3 test de yaniltabilir mi? Allah isteyen herkese zamanind nasip etsin inşallah
:)
Adette olmuşsun 3 sefer testte yapmissin cevap belli diğer adetini bekle bakalım :)

3 test de hayır diyorsa değilsindir canım. benim en sonki adetim ilk defa 1 gün sürdü ve 2 3 gün geç geldi. kasık ağrılarım falan olmuştu,yeni evliyim.sende de öyle şeyler oldu mu? test yaptım adetten 2 hafta sonra falan negatifti. ben de artık değilimdir diye inandırdım kendimi

Back