Hamile miyim?

Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum, ve inanılmaz güzel geldi. Aranızaa bende katıldım, bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyoooo Doktorlar ilaçlar esim varikosel amaliyatı oldu ama hala bekliyoruz. Mesajları okudum da doktorda bana vermişti bu ilaçtan ama şuan kullanmıyorum, ne yapmam gerekiyor??

İnşallah rabbim nasip eder sizede..bu konuda şans meleğim tecrübeli görünce mutlaka cvp yazacaktır =)

merhaba bahsettiğin ilaç folik se eger içmeliisn hem bebeğin rahme tutunmasına yardımcı oluyor hemde gelişimi için önemli bir ilaç. eşin tedavi olduguna göre merak etme zamanı gelince hamile kalısın sende ama sunu soylemelıyım psioloji de onemlı sureklı bebek diye dusunurseniz bebegın olmasını engellemıs olursunuz fazla dusunmeden eşinizle beraber olmalısın.

selam kızlar nasılsınız ..off ben hala adet olmadım..dün 2 tane nova marka gebelik testi yaptım aynı anda bişey cıkmadı.biraz uyduruk gibi geldi bana test kullanan varmı hiç ..digerlerinde niye cıktı peki..off bugün gidebilirsem gideyim bari içim rahat etmeyecek..cok ta rüya görüyorum hamile olarak kendimi..

Merhaba cnm hoşgeldin..rüyalar bilinçaltıyla alakalı çok kafana takma.biliyorum takma demekle olmuyor illaki düşünüyorsun en zor olanda belirsizlik zaten. benim bildiğim idrar tahlili kandan sonra çıkıyormus yani ilk basta kan tahlili yaptr bence onda cıkıyorsa zaten hamilesin.benim reglime 2 gün varken idrarimde cıktı 9-10 tane farklı markalar ile uyguladım hep pozitif gösterdi yengemde yanımdaydı güldü hatta benim oğlumda göstermedi adteim gecikti 5 gun öle gösterdi ama kızımda reglime 2 gün varken pozitif cıktı yoksa senindemi kızın olcak falan diye takılmıstı.en dogrusu kan tahlili emin olmak istiyorsan mutlaka yaptır cnm

cnm ben bir hafta varken yaptıgımda silik çıkmıştı ondan sonraki günlerde 2 kez daha yaptım yine silikti..burayada yazmıştım hemde..hatırlarsan..dünkü yaptıklarım niye öyle cıktı anlamadım ben

Canım ne kadardır bekliyorsun gebe kalmayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…