Hamile miyim?

arkadaşlar inşallah hamilesinizdir.bende bir buçuk yıldır uğraşıyorum bebiş için iki ay önce klomenden ötürü yumurtalık kistim oluştu ardından duphaston kullandım ve 4 ocakta regl oldum.şimdi üzerinden 4 gün geçti reglimin dün yaptığım teste bişi yoktu bu gün yaptığımda ise silik bir çizgi var sizce umutlanmalımıyım yaşımda 39 doktorum henüz tüp bebek denemesekte olur dedi iyice sersemledim yaa.bulunduğum yer ilçe kan testide yaptıramıyorum bugün yardım ltffff

Tşkler arzucum inşallah. çizgi silikte çıksa oluyormuş. ben emin olamadım 8-9 tane aldım prodictor hepsindede 2 çizgi vardı sende 1-2 tane daha al derim dene onlardada çizgi oluşursa tebrik ederim seni hamilesindirr :)

tşk ederim =) kan tahlili yaptırmadım sadece dün ve bugun sabah idrar testi yaptım kendim silik cıktı ikiside ama sanki karnımda kasılmalarda var böyle regl olma belirtileri gibi olurmu böyle şeyler?

Canım silik de olsa o idrarında hcg hormonu saptandığını ve gebe olduğunu gösterir.... Artık doktordan randevu alabilirsin :DDDDD Çok tebrik ediyorum. Sağlıklı ve sorunsuz gebelik diliyorum senin için :)

Rabbim tüm isteyenlere versin içinde banada inşşaallah daha adetime 5 gün var ama bilmiyorum bu ay çok frklı şeler hiddetim yaklaşıl bir haftadır şidettli bel kasık agrısı gögüslerim balon gibi acıoo normalde adet zamanı gögsüm şişer ama belim sadece adet günü agrırdı bilmiorum kızlar sizccee ümit vrmı yoksaa adet belirtisi bel agrısı 10 gün önce başlarmıııııııııı:(((

24 yaşında 5 senelik evliyim :) Aranıza yeni katıldım .. ßugün adetimin gelmesi gerekirken gelmedi ve üstüne kusma yaşadım şüphelendim ve kız arkadaşımın yoğun baskısıyla test yaptım 2 çizgi yani pozitif çıktı Çok heyecanlıyım pazartesi hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.. Kızlar testin yanılma payı var mıdır?

Son düzenleme:
24 yaşında 5 senelik evliyim :) Aranıza yeni katıldım .. ßugün adetimin gelmesi gerekirken gelmedi ve üstüne kusma yaşadım şüphelendim ve kız arkadaşımın yoğun baskısıyla test yaptım 2 çizgi yani pozitif çıktı Çok heyecanlıyım pazartesi hemen doktora gitmeyi düşünüyorum.. Kızlar testin yanılma payı var mıdır?

testin yanılma payı yoktur canım HAMİLESİNN tebrikler allah kucağına almayı nasip etsinn :))

Rabbim tüm isteyenlere versin içinde banada inşşaallah daha adetime 5 gün var ama bilmiyorum bu ay çok frklı şeler hiddetim yaklaşıl bir haftadır şidettli bel kasık agrısı gögüslerim balon gibi acıoo normalde adet zamanı gögsüm şişer ama belim sadece adet günü agrırdı bilmiorum kızlar sizccee ümit vrmı yoksaa adet belirtisi bel agrısı 10 gün önce başlarmıııııııııı:(((
canım saydıkların gebelik belirtileri..ama adet belirtileride olabilir..biraz bekle 2 gün kala test yap bence varsa çıkar zzaten

tebrik ederim cnm ..Allahh bizlerede nasip etsin inşallahh...bu arada kızlarr ben bugün yada yarın adet olmam gerekiyor olmadım henüz bakalım nasip..zaten bu ayda olmazsa aşılama için hemen doktorra gidecegim.cook yoruldum artık

inşallah dediğiniz gibi cıkar arkadaşlar bu sabahta ac karnına bir test yaptım fakar çizgi hala çok silik acaba kistden ötürü olabilirmi ne diyosunuz bu konuda

inşallah dediğiniz gibi cıkar arkadaşlar bu sabahta ac karnına bir test yaptım fakar çizgi hala çok silik acaba kistden ötürü olabilirmi ne diyosunuz bu konuda[/QUO
canım benimde bi ay bu şekilde 2.cizgi silik cıkmıştı hastaneye gidip kan vermiştim bide adetimde gecikmişti..negatif cıktı doktora sormuştum neden peki silik cıktı diye oda kistten olabilir demişti..o ayda kist yüzünden adetm gecikmişti..Allahtan bir daha öyle birsey başıma gelmedi..ben yaklasık 2 senedir ugrasıyorum olsun diye...bu ugurdaa cok fazla deneyimim oldu..bence bi kac gün sonra tekrarla testi

evet haklısın bencede bu sadece benim hüsnü kuruntum.kan testide yaptırdım 2.30 sonucunu alacam salak gibi ne diye yaptırdıysam.ama işte böle garip bir durum bende 1.5 yıldır bu uğurda cabalıyorum:((((

sonuç 89.7 hamileyimmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevindim arzucelllll...ay inşallahh bende hamileyimdir...kıslar biraz önce tekrar test yaptım normalde bugün yada yarın adet olmam gerek.4-5 saat tutmuştum idrarımı.yaptım ve silik çizgi yine cıktı cokk merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

Back