Hamile miyim?

selamunaleykum bayanlar.. bende uzun zamandır yorumlarınız okuyorum ve yeni üyeyim. beşbuçuk aylık evliyim.. evlendikten sonra adet gunlerımde sorunlar oldu ilk ay27 gunde hasta oldum sonra 25 gunde sonra 24 gunde hasta odum. son ayda 18 gunsonra hasta oldum en son 21 ocakta hasta oldum en gec 25. gunumde hastalıgımı beklıyordum fakat olmadım tabıkı cok sasırdım bugun 30.gunum ve hıc hastalık belırtısı yok karnımda şislik var iştahım açıldı yedıkce yıyesım gelıyor normal mi? ılk zamanlar karnım agrıyordu belım agrıyordu sımdı gectı dun kan testı yaptırdım doktor henuz erken dıyorum demıstı ama ben dayanamadımm sonuc
BETA HCG : | < 2,0 |negatif 0-2 mUI/ml negatıf cıktı bılmıyorum erkenmı yaptırdım acab testii?? dıs gebelık olabılırmııı?? işte ondan cok korkuyorumm lutfen cevapp verınn gecelerı uyuyamıyorummm sımdıden tesekkurlerrr

arkadaşlar ben yeni üyeyim ama şu an moralim çok bozuk size bişey danışmak istiyorum ben bebek istiyorum Allah ın izniyle ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı adetim 5 gün gecikti ben şimdi gerçekten hamile değil miyim çok moralim bozuldu etrafımdaki insanlar yüzündende üstümde psikolojik bi baskı var Allah ın takdiri biliyorum ama insanların söyledikleri kafama çok takılıyo ve bende olmicak gibi düşünüyorum ve umudumu kaybetmekten korkuyorum ne olur söylermisiniz hamile olma ihtimalim var mı???????????????

merhaba arkadaşlar.ben en son ilişkime 4 ay önce girdim 4 aydır düzenli ve miktar aynı olmakla beraber adet görmekteyim.fakat aklıma takılan birşey var.kilo aldım ve karnım öne doğru çıktı.şimdide böbreğimden kasıklarıma bir ağrı var 2 gündür.ve en son 2 ay önce bir kasık ağrısı için kan ve idrar tahlili yapıldı ama idrar yolları enfeksiyonu olduğum söylendi.hamile olsaydım bu teste çıkarmıydı?doktor ilaç verdi çünkü.

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm şehir dışında olmamadan dolayı baya ara verdimm ordamısınızzz???? :)

Canım çizginin birisi silik çıksadfa hamile olduğunu gösterir.
çok da ümitlendirmek istemem ama büyük ihtimalle hamlesin.
Hemen bir beta hcg yaptır.

arkadaslar hazıran sonu 24+4 dogum kontrol hapını bıraktım, gecen aya kadar ayın sonuyla-3 u arası renklı olurdum ılk gecen ay 11 de oldum sonra bu ay hala olmadım gecen hafta ultrasonla devlet hastanesınde asıstan bakmıstı ama bısey yok gozuktu. pekı hala renlı olmadım ne yapmam lazım?

arkadaslar hazıran sonu 24+4 dogum kontrol hapını bıraktım, gecen aya kadar ayın sonuyla-3 u arası renklı olurdum ılk gecen ay 11 de oldum sonra bu ay hala olmadım gecen hafta ultrasonla devlet hastanesınde asıstan bakmıstı ama bısey yok gozuktu. pekı hala renlı olmadım ne yapmam lazım?

canım belki hormonların bozulmuştur tahlil felan yaptır ben o hapı 9 ay kullandım pişmanım prolaktinimi yükseltti 24 çıkmış gögsümden süt gibi bişi geldi aman dikkat et ve adetin geçti ise ve hamiş degilsen hormonlarına baktır derim:34:

Hamile olsan ultrasonda gözükürdü diye düşünüyorum ama çok küçükse yeni bir gebelikse gözükmez çok merak ediyorsan hcg kan tahlili yaptır cnm için rahatlar orda kesin belli olur

merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır bir bebeğimiz olsun istiyoruz.Her ay bi belirti var zennediyorum 1 2 aydır bıraktım bu zannetmeleri ama bu aya kadar bu ay kasık ve bel ağrım var bunun dışında gögüs uçlarımda acayip bir gerginlik yaşadım bir iki gün ve uçalrda biraz kahverengi oldu. bugün onlarının pütürlü olduğunu farkettim sanki yara gibi yanılıor muyum yine die düşünmeye başladım.Dün akşamdan beri ani eğilmelerde kasıklarımda yanma oluor Hamilemiyim die düşünmekten alı koyamıyorum şubat 29 da gelecek reglim daha da çok var şüpheler biterecek beni yardımcı olursanız sevinirim:50::44:

merhaba arkadaşlar 1,5 yıldır bir bebeğimiz olsun istiyoruz.Her ay bi belirti var zennediyorum 1 2 aydır bıraktım bu zannetmeleri ama bu aya kadar bu ay kasık ve bel ağrım var bunun dışında gögüs uçlarımda acayip bir gerginlik yaşadım bir iki gün ve uçalrda biraz kahverengi oldu. bugün onlarının pütürlü olduğunu farkettim sanki yara gibi yanılıor muyum yine die düşünmeye başladım.Dün akşamdan beri ani eğilmelerde kasıklarımda yanma oluor Hamilemiyim die düşünmekten alı koyamıyorum şubat 29 da gelecek reglim daha da çok var şüpheler biterecek beni yardımcı olursanız sevinirim:50::44:

Kızlar hepinize merhabalar

Tubacığım seni üzmek istemem ama eğer adet tarihin 29 şubat ise, bu kadar erken hamilelik belirtisi olması imkansız.Zaten ilk hamilelik belirtileri, adet belirtileriyle aynı oluyor.Bu nedenle ayırt edilmesi imkansızlaşıyor.Bende senin gibi 1,5 yıl bebek için bekledim.Benim eşimde küçük çapta bir varikosel vardı.Bize "normal yolla çocuğunuz olur, sorununuz önemli değil; ama bir yıl içinde normal bir çiftte gebelik şansı %85ken sizde %15" dediler."Şans bu belli olmaz bu ay da tutabilir 1 yıl sonrada" demişlerdi.İnsan zaman geçtikçe karamsarlığa düşüyor.Seni çok iyi anlıyorum o yüzden.Her ay hamilemiyim diye beklemekten, sürekli acaba göğüslerim mi şişti, yoksa kasık ağrım mı var diye belirtiler varmı diye kendimi dinlemekten, ve her negatifi gördüğümde ağlamaktan hiç bir zaman kurtulamayacağım sanmıştım.Ama Allaha çok şükür şuan 4 aylık hamileyim.Allah inşallah bebeğimi kucağıma almayı da nasip eder bana.Şunu unutma hamilelik düşüncesini kafandan çıkarabildiğinde hamile kalıyo insan.Stres yapınca olmuyo bu iş.Bu lafı eminim çok duymuşsundur ve bana söylemesi kolay gelde stres yapma diyosundur:)) Bana söylediklerinde de ben öyle düşünüyodum çünkü:)) Ben bayramda memleketime gitmiştim, arkadaşlarım akrabalarım derken zaman çok güzel geçti.Zaten o hafta da hamile kalmışım.Yani gerçekten çok alakası var.Stresten uzak durmaya çalış.Etraftakilerin boş konuşmalarına kulak asma.Karamsarlığa kapılmadan, yumurtlama günlerini hesaplayarak, denemelere devam et.Allah o kadar büyükki bol bol dua et.Allahım inşallah sana da nasip eder canım

Kızlar hepinize merhabalar

Tubacığım seni üzmek istemem ama eğer adet tarihin 29 şubat ise, bu kadar erken hamilelik belirtisi olması imkansız.Zaten ilk hamilelik belirtileri, adet belirtileriyle aynı oluyor.Bu nedenle ayırt edilmesi imkansızlaşıyor.Bende senin gibi 1,5 yıl bebek için bekledim.Benim eşimde küçük çapta bir varikosel vardı.Bize "normal yolla çocuğunuz olur, sorununuz önemli değil; ama bir yıl içinde normal bir çiftte gebelik şansı %85ken sizde %15" dediler."Şans bu belli olmaz bu ay da tutabilir 1 yıl sonrada" demişlerdi.İnsan zaman geçtikçe karamsarlığa düşüyor.Seni çok iyi anlıyorum o yüzden.Her ay hamilemiyim diye beklemekten, sürekli acaba göğüslerim mi şişti, yoksa kasık ağrım mı var diye belirtiler varmı diye kendimi dinlemekten, ve her negatifi gördüğümde ağlamaktan hiç bir zaman kurtulamayacağım sanmıştım.Ama Allaha çok şükür şuan 4 aylık hamileyim.Allah inşallah bebeğimi kucağıma almayı da nasip eder bana.Şunu unutma hamilelik düşüncesini kafandan çıkarabildiğinde hamile kalıyo insan.Stres yapınca olmuyo bu iş.Bu lafı eminim çok duymuşsundur ve bana söylemesi kolay gelde stres yapma diyosundur:)) Bana söylediklerinde de ben öyle düşünüyodum çünkü:)) Ben bayramda memleketime gitmiştim, arkadaşlarım akrabalarım derken zaman çok güzel geçti.Zaten o hafta da hamile kalmışım.Yani gerçekten çok alakası var.Stresten uzak durmaya çalış.Etraftakilerin boş konuşmalarına kulak asma.Karamsarlığa kapılmadan, yumurtlama günlerini hesaplayarak, denemelere devam et.Allah o kadar büyükki bol bol dua et.Allahım inşallah sana da nasip eder canım

teşekkür ederim bende bir ümit die devam ediyorum.benim eşimde de varikosel var ve dr yönlendirildi eşim ama biz bu durumu şu an için çok üstüne düşmedik. Belki olabilir diyorum nasılsa 6 gün var her şey ortaya çıkacak Kısmet. Hayırlısı olsun seninde inşallah sağlıkla aranıza yeni üyeniz katılır

Back