Canım, benim adetimin günü geçmişti ama her gün 1-2 damla kanamam oluyodu.Hatta adet olacağım diye test bile yapmamıştım.Baktım bi türlü kanama şiddetlenmiyor, adet günümden 8 gün test yaptım hamileyim.Hemen doktoro gittim.Hep düşecek gözüyle baktılar.Tam 5 ayrı doktoro gittim.Karından bakanların hiçbiri kanamanın yerini ve neden olduğunu tespit edemedi.Vajinal ultrasonda belli oldu.Ve benim 1 ay kanamam durmadı en riskli gruptaydım yani:)) Zaten ilk 3 ayda plesanda mm ve bikaç cm oluyor.Bu arada vajinal ultrasonda kimse rahat olamaz canım; bende rahat olduğum için değil bebeğim ve benim sağlığı için tercih ettim zaten:)) Bu konuda birçok doktorun yazısı var ve tüm adı sanı belli doktorlar bu konuda hemfikir.Eğer herkese göre değişseydi; herkese göre değişir derlerdi.Ben kendi fikirlerimi paylaşmadım burda.İnternette bile ufak bir araştırmayla yazdıklarıma dayanak bulabilirsin.Benide sağdan soldan çok tedirgin ettiler.Sakın baktırma zaten kanaman var kesin düşer dediler.Özellikle etrafdaki yaşlılar bu konuda oldukça bilgililer:)) Ben bu konuda çok korku yaşadığım için konuyla ilgili çok yazı okudum.İyi bir doktor bulmak için günlerce araştırdım.Riskli gebelikler hakkında birçok kitap yazan ve yurtdışında eğitim almış bir prof buldum.Bu güne kadar kaç doğuma girmiş, ne ameliyatlar yapmış hepsini araştırdım.Ayrıca emin ol bir profla normal bir dr nin tecrübesi ve bilgisi asla bir değil.Ben sadece kendi araştırdıklarımı aktarmak istedim.Tabi ki bu tercih meselesidir.Zaten soruyolar eğer sen istemezsen yapacak bişey yok zaten.Ama kimse de bunu sevdiği için tercih etmiyo.Hepinize sevgiler