adetım 20 gun gectı ılk 5 gun gactıgınde kan ıle ıdrar testı yaptırdım sonuc negatıf cıktı.ondan sonra 15 gun adet olmadım.bazı gebelık belırtılerım var .ama acaba kan testı ıle ıdrar testı yanlıs sonuc vermıs olabılırmı ne olur bana yarıdm edınnnnnnnn
adetım 20 gun gectı ılk 5 gun gactıgınde kan ıle ıdrar testı yaptırdım sonuc negatıf cıktı.ondan sonra 15 gun adet olmadım.bazı gebelık belırtılerım var .ama acaba kan testı ıle ıdrar testı yanlıs sonuc vermıs olabılırmı ne olur bana yarıdm edınnnnnnnn
arkadaşlar merhaba. siteye yeni üye oldum bu nedenle hepinize merhaba demek istiyorum öncelikle. 5 aylık evliyim ilk 4 ay bebek istemedik son bir ay birtakım denemelerimiz oldu:) bu ay reglim 12 gün gecikti tam test almayı düşünüyorum ki çok şiddetli şekilde regl oldum. suan ikinci gunu ve karın agrısı, mide bulantısı had safhada. hamile miyim diye düşünürken regl oldum. hamilelikte de regl olabilme ihtimalini duymuştum. acaba böyle bir şey midir yoksa regl im mi gecikmiştir. size bi danışmak istedim. hamile olabilme ihtimalim yoktur sanırım değil mi?
siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum.Arkadaşlar yardımcı olur musunz?
hoşgeldin cnm aramıza inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin olur seninde evet bazı kişiler üstüne görme denilen regl gibi yalnız cok az kanama olabiliyor az ve 2 gün sürüyormuşmuş bizim komşumuz öyle olmuştu eğer aynı şekildeyse olabilir cnm :)
bana cvp veren kimse yok mu
hamileyim diyemiyorum kırmızı kart hep günü gelince hemen geliveriyor
karfilla çok teşekkür ederim bana cevap yazdığın için:) ben baya baya regl oldum 3. gunum bugun ve rutin reglim gibi. demekki gecikmesi stres ya da hava değişkliği falandı.bebişimiz yok sanırım:) olsun daha 5 aylık ewliyiz inş hayırlısı olur. tekrar teşekkürler cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?