Hamile miyim?

adetnın 20 gun gecıkmesı normal bır durum deıl . gecıkmenın 5 gununde kanda bellı olması lazımdı kan degerın kac cıktı hatırlıyomusun ?? sen bence en kısa zamanda doktora gıt hamılelık varsa ults. bakarak gorebılır bebegi. yoksada hasta olman ıcın sana ılac yazar

Canım inşallah hamilesindir ama pek sanmıyorum kendi fikrim tabi bu çünkü iki testinde negatif cıkması kaldıki adetin 5 gün gecmesine ragmen cok zor ihtimal idrar tahlili yanılma payı vardır ama kan tahlilinin yoktur cnm başka bir yere daha yaptır hcg testi nasıl bekledin bu kadar yakın eczaneden prodictor al hemen kendin bi yap şimdi tekrar bakim ne cıkacak inşallah müjdeli haber verirsin

arkadaşlar merhaba. siteye yeni üye oldum bu nedenle hepinize merhaba demek istiyorum öncelikle. 5 aylık evliyim ilk 4 ay bebek istemedik son bir ay birtakım denemelerimiz oldu:) bu ay reglim 12 gün gecikti tam test almayı düşünüyorum ki çok şiddetli şekilde regl oldum. suan ikinci gunu ve karın agrısı, mide bulantısı had safhada. hamile miyim diye düşünürken regl oldum. hamilelikte de regl olabilme ihtimalini duymuştum. acaba böyle bir şey midir yoksa regl im mi gecikmiştir. size bi danışmak istedim. hamile olabilme ihtimalim yoktur sanırım değil mi?

hoşgeldin cnm aramıza inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğin olur seninde evet bazı kişiler üstüne görme denilen regl gibi yalnız cok az kanama olabiliyor az ve 2 gün sürüyormuşmuş bizim komşumuz öyle olmuştu eğer aynı şekildeyse olabilir cnm :)

1,5 yıllık evliyim eşimde morfoloji sorunu o yüzden bebeğimiz olmuyor.Doktor tüp bebek dedi.bu ay gebelik belirtileri yaşadım.adetime 1 gün kaldı sonu hüsran olcak biliyorum ama Allah'tan umut kesilmez.yarın adet günüm bugün karnımdan ses ve gurultu geliyor.

siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum.Arkadaşlar yardımcı olur musunz?

canım nasıl yardımcı olalım ki? karnından ses gürültü gelmesi gebelik ile ilgili olduğunu sanmıyorum..göğüslerde gerginlik ağrı kasıklarda ağrı olur benim bildiğim hatta hiç belirtide olmayabilir??

kasık ağrısı,bel ağrısı,mide bulantısı,göğüslerde hassasiyet,halsizlik,uyku hali,ateş basması bu belirtileri yaşadım,ama gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı olduğu için bilemiyorum.hayırlısı artık

karfilla çok teşekkür ederim bana cevap yazdığın için:) ben baya baya regl oldum 3. gunum bugun ve rutin reglim gibi. demekki gecikmesi stres ya da hava değişkliği falandı.bebişimiz yok sanırım:) olsun daha 5 aylık ewliyiz inş hayırlısı olur. tekrar teşekkürler cnm:)

arkadaslar ben en son 25 ocak ta adet olmustum bu ay bes gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım sonucu ınternetten ogrendım sonuc 6 yazıyordu dun ve bugun ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dıyorsunuz sızce hamılemıyım?

ne demek cnm rica ederimm inşallah biz yanılırızda bebişin yoldadır..öle bişey olursa yazmayı unutmaaa :) hem daha 5 aylık evlisiniz çok olmamış Allah en kısa zamanda sağlıkla bebiş nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…