Hamile miyim?

teşekkürler canım kızım olacak kısmetse. ya bende bebek ıcın 4 ay ugrastım ateş olcuyodum yumurtlama gunumu hesaplamak ıcın o nedenle ortalama atesımı bılıyodum o ay farklı olunca bıde adet gunu geldıgınde atesım dusmeyınce galıba hamıleyım dedım ama test yapmadım 3 gun gecmesını bekledım buarada akıntım oluyodu sureklı geldı dıye wc ye gıdıyodum 3 . gun dayanamadım ve ırar testı yaptım sılık cızgı cıkıncada kan tetsı yaptırdım orda degerıme bakıldı 5 yuz kusurlardaydı galıba yanı pozıtıftı 7 gun sonra tekrarladıgımda ıse 3 bın kusura cıkmıstı vede keseyı gormustuk o sekılde

senin adına çok sevindim canım ne kadar güzel ama ben de kafaya koydum bekleyeceğim. yok idrarda tortu yok şu yok bu en iyisi beklemek. bu arada kızın olduğu içime doğdu inşallah benim gebeliğimin içime doğması da tutar:))

10 günce kasık ağrıları yüzünden dr gittim muayne olduktan sonra untrosona baktı ve döllenme olmuş dedi benim adet tarihime daha 10 gün var kan tahlili yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum arkadaşlar döllenme oluşmuş demek bebek anlamına mı geliyor yardımcı olursanız sevinirim

10 günce kasık ağrıları yüzünden dr gittim muayne olduktan sonra untrosona baktı ve döllenme olmuş dedi benim adet tarihime daha 10 gün var kan tahlili yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum arkadaşlar döllenme oluşmuş demek bebek anlamına mı geliyor yardımcı olursanız sevinirim
nasıl anlamıskı döllenme oldugunu ilginc döllenme sperm ıle yumurtanın bırlesmesı. ama bebek olusumu ıcın dollenmıs yumurtanın rahım duvarına yerlesmesı gerekır bunuda adet tarıhın gecmeden anlayamaz ama yumurta rahme ulasıp rahım duvarına tutunmaya calısırken deneyımlı doktor bu hareketliliği görebılır buna ragmen kese olusmadan hamilelik var denemez

ne demek cnm rica ederimm inşallah biz yanılırızda bebişin yoldadır..öle bişey olursa yazmayı unutmaaa :) hem daha 5 aylık evlisiniz çok olmamış Allah en kısa zamanda sağlıkla bebiş nasip eder inşallah

Karfilla mrb cnm:) bana yazdgn bu cvbı yeni görüyorum kusura bakma:) bi sonraki ay gebe kaldım canım suan 24+6 dayız:) oğluşumuz olucak inş Allah nasip edersee:)

selam kizlar benimde adetime 8 gun var aslinda hamile oldugumu pek dusunmuyorum ama vucudumda bir degisimler var acaba hamilemiyim diye... kizlar ellerim ve ayaklarimda ozellikle olmak uzueri butun vucudum sis! haa birde goguslerim cok aciyor bir kac gun once test yaptim tek cizgi cikti ama adet suremin gecmesini mi bekliycem? hamileleik ihtimalim var mi acaba ?:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::37:

canım hapşunun yorumuna katılıyorum bazı doktoralar yapıyor bunu ama nedenını bılmıyorum 2 gundur agrı cektım hamıle belırtılerı dedı bakmadan bu ay basardık hemen bakalım bebegımıze dedı nekadar umutlandım bir bilsen ama bebek yok tabı hemen test yapalım daha kucuktur gozukmeyebılır asma suratını dedı
hemen yaptırdım tabı ama hamıs degılım ne yazıkkı bata son 2 gün o ağrıları çek bebek ttunmaya çalışıyordur eğer adet görmessen yıne yaparız dedi şimdi bekliyorum inş gerçekten doğrudur ama yaşadığım hayal kırıklılığından sonra umudum kalmadı bu aydan.adet belirtimde yok ama..sakın test yapma adet gününü bekle insan yıkılıyor yoksa sana tavsiyem bu.:((

merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim bende bebiş istiyorummmm :D okuduğum kadarıyla topikte hamişler var allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.bizim gibi umutla bekleyenlerede bir an önce versin rabbim..:D nolur dua edin bata son 2 gün ve adet belirtilerimin hiç biri yok olan belirtiler doktorun demesine göre hamilelik belirtileri :Dama ortada bebişde yok :((anlıcağınız dağınık bir haldeyim sabır diyorum herzaman allahın izniyle bizimde yüzümüz gülecek allahım bizi evlatlarımızla sınamasın çok zor bir durummuş hiç bir şey yapamadan sadece beklemek :((allah herkesın gönlüne göre versin.aranıza kabul ederseniz sevinirim :D

merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim bende bebiş istiyorummmm :D okuduğum kadarıyla topikte hamişler var allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.bizim gibi umutla bekleyenlerede bir an önce versin rabbim..:D nolur dua edin bata son 2 gün ve adet belirtilerimin hiç biri yok olan belirtiler doktorun demesine göre hamilelik belirtileri :Dama ortada bebişde yok :((anlıcağınız dağınık bir haldeyim sabır diyorum herzaman allahın izniyle bizimde yüzümüz gülecek allahım bizi evlatlarımızla sınamasın çok zor bir durummuş hiç bir şey yapamadan sadece beklemek :((allah herkesın gönlüne göre versin.aranıza kabul ederseniz sevinirim :D

Ben de ortada hiçbir adet belirtisi olmadığından şüphelenmiştim ve henüz adetime de 5 gün kala, ve ilk gebeliğim olmasına rağmen nasıl anladım hala anlayamam, azcık bekle derim inşallah hayırlısıyla muradına erersin

Ben de ortada hiçbir adet belirtisi olmadığından şüphelenmiştim ve henüz adetime de 5 gün kala, ve ilk gebeliğim olmasına rağmen nasıl anladım hala anlayamam, azcık bekle derim inşallah hayırlısıyla muradına erersin

inş canım tesekkur ederim sen hamilemisin yoksa doğdumu?

inş canım tesekkur ederim sen hamilemisin yoksa doğdumu?

merhabalar :))bunca iş arasında yoğunlukta 5 dk okudum yazdıklarınızı bende yazayım dedim bende bebiş isteyenlerdenim:))
adetime 10 gün flan var 3-4 gündür kasık batması tuhaf bişeyler sancı çekiyorum hiç böyle bişey yaşamamıştım kıvrandırıyo sanki geziiyo içimde bıçaklıyolar gibi üşütme flan zannettim ama o da değil yumurtlama tarihimde geçti:))hayret yanii hamiş arkadaşlar hayırlısı ile bebişlerini sağ salim kucaklarına alırlar inş.

merhabalar :))bunca iş arasında yoğunlukta 5 dk okudum yazdıklarınızı bende yazayım dedim bende bebiş isteyenlerdenim:))
adetime 10 gün flan var 3-4 gündür kasık batması tuhaf bişeyler sancı çekiyorum hiç böyle bişey yaşamamıştım kıvrandırıyo sanki geziiyo içimde bıçaklıyolar gibi üşütme flan zannettim ama o da değil yumurtlama tarihimde geçti:))hayret yanii hamiş arkadaşlar hayırlısı ile bebişlerini sağ salim kucaklarına alırlar inş.[/QUO

merhaba canım bende bekilyorum 2 gündür neler çektim ilaçta almadım korkudan doktorun demesi sadece bekle diyo okadar :D dedim zaten 6aydan beri bekliyorum sabır yani :D ama inş busefer olmuştur...bugün geçerse son 1 gün umarım hamile kalmışızdır busefer :D

adetime 10 gün flan var 3-4 gündür kasık batması tuhaf bişeyler sancı çekiyorum hiç böyle bişey yaşamamıştım kıvrandırıyo sanki geziiyo içimde bıçaklıyolar gibi üşütme flan zannettim ama o da değil yumurtlama tarihimde geçti:))hayret yanii hamiş arkadaşlar hayırlısı ile bebişlerini sağ salim kucaklarına alırlar inş.[/QUO

merhaba canım bende bekilyorum 2 gündür neler çektim ilaçta almadım korkudan doktorun demesi sadece bekle diyo okadar :D dedim zaten 6aydan beri bekliyorum sabır yani :D ama inş busefer olmuştur...bugün geçerse son 1 gün umarım hamile kalmışızdır busefer :D

İNŞ. CNM İNŞ. BEN DOKTORA GTMEDİM BU SANCILAR İÇİN GİTCEKTİM ACİLE AMA VAZGEÇTİM:((NETTE Bİ DOKTORA SORDUM DAHA ADETİNE 10 12 GÜN FLAN VARSA BELLİ OLMAZ HAMİLELİK BELİRTİSİ DEDİ BU AYI DA HEP DEĞERLENDİRDİK İNŞ. VARDIR

İNŞ. CNM İNŞ. BEN DOKTORA GTMEDİM BU SANCILAR İÇİN GİTCEKTİM ACİLE AMA VAZGEÇTİM:((NETTE Bİ DOKTORA SORDUM DAHA ADETİNE 10 12 GÜN FLAN VARSA BELLİ OLMAZ HAMİLELİK BELİRTİSİ DEDİ BU AYI DA HEP DEĞERLENDİRDİK İNŞ. VARDIR

sana tavsiyem canım acile gidersen sakın alttan baktırma nolur nolmaz ben dün sadece üstten muane oldum doktorum her ihtimale karşı hamile değilsen bile bu sefer bakmıcam dedi bebek tutunmaya çalışıyodur dedi.dünde fenalaştım eşimin okadar ısrar etmesine karşı korkudan gidemedim tabi ilaçta içemedim sabır çektim.umarım çektklerime değmiştir.testlerde ve ultrosonda gözükmediği halde doktor oşekil uyarınca korkuyorum bugün daha iyiyim sadece sol kasığımda batma var ara ara.aklında bulunsun eğer şüphen varsa gidersende söyle doktora nolur nolmaz :D

sana tavsiyem canım acile gidersen sakın alttan baktırma nolur nolmaz ben dün sadece üstten muane oldum doktorum her ihtimale karşı hamile değilsen bile bu sefer bakmıcam dedi bebek tutunmaya çalışıyodur dedi.dünde fenalaştım eşimin okadar ısrar etmesine karşı korkudan gidemedim tabi ilaçta içemedim sabır çektim.umarım çektklerime değmiştir.testlerde ve ultrosonda gözükmediği halde doktor oşekil uyarınca korkuyorum bugün daha iyiyim sadece sol kasığımda batma var ara ara.aklında bulunsun eğer şüphen varsa gidersende söyle doktora nolur nolmaz :D

ŞÜPHE DEĞİLDE UMUDUM VAR DİYELİM:)))YANİ PSİKOLOJİKTE OLABİLİR DİYORUM AMA BİLMİYORUM SONUÇTA BATMALAR SANCILAR GERÇEK UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM E DÜŞÜNÜYORUM ÜŞÜTSEM DAHA ÖNCEDEN BÖLE HİÇ OLMADIM FLAN ÖLE BEKLİYORUM :((:))ŞUAN PEK KALMADI GİBİ ARADA GİRİYO İŞTE

ŞÜPHE DEĞİLDE UMUDUM VAR DİYELİM:)))YANİ PSİKOLOJİKTE OLABİLİR DİYORUM AMA BİLMİYORUM SONUÇTA BATMALAR SANCILAR GERÇEK UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM E DÜŞÜNÜYORUM ÜŞÜTSEM DAHA ÖNCEDEN BÖLE HİÇ OLMADIM FLAN ÖLE BEKLİYORUM :((:))ŞUAN PEK KALMADI GİBİ ARADA GİRİYO İŞTE

evet haklısın canım ruhsal olarak 1 ay boyunca çok kaptırıyoruz kendimizi her ay başında yeni umutlar doğuyor hep. buyüzden de günler yaklaştıkça veya en ufak bir gecikmede acabalar giriyor devreye.. bizimde olucak allahın izniyle sanırım beklicez ben 4,5 yıldır düşünmedim eşimde istemedi yaşımız ufak diye önce ona gelecek kuralım dedik büyükte konuşmadık hiç ama herşey rabbimden :D.bizimde yüzümüze bakar inşallah bi gün....

forumu ziyaretçi olarak ta çok takip ettim üye olarak ta ama bu ilk mesajım... garip bir durumdayım... regl sürecimin üstünden yaklaşık 1 hafta geçti.. kardeşlerimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım ve biri çok koyu diğeri normal koyulukta iki çizgi çıktı... hamile miyim değil miyim bu kadar erken testte belli olur mu acaba .. bir tane daha test var onuda sabah yapacağım..tabii ki en iyisi kan testi ve doktor ama eşime söylemiş bulundum ve oda hemen ailesine söyledi.. ben herkese "hani testte öyle çıktı daha kesin birşey yok" dedim ama sizce nedir ki bu kadar erken testte sonuç verir mi?

forumu ziyaretçi olarak ta çok takip ettim üye olarak ta ama bu ilk mesajım... garip bir durumdayım... regl sürecimin üstünden yaklaşık 1 hafta geçti.. kardeşlerimin ısrarlarına dayanamayıp test yaptım ve biri çok koyu diğeri normal koyulukta iki çizgi çıktı... hamile miyim değil miyim bu kadar erken testte belli olur mu acaba .. bir tane daha test var onuda sabah yapacağım..tabii ki en iyisi kan testi ve doktor ama eşime söylemiş bulundum ve oda hemen ailesine söyledi.. ben herkese "hani testte öyle çıktı daha kesin birşey yok" dedim ama sizce nedir ki bu kadar erken testte sonuç verir mi?

Benim beklenen adetime 2 gün kala çift çizgi çıkmışti... Seninki geçmiş bile adetin kesin vardır...

32 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve sadece 1 kere korunmadık.. o yüzden inanamadım garip oldum.. yumurtlama günüme denk geldi sanırım hayırlısıysa allahtan umarım doğrudur...teşekkür ederim cvplarınız için.. allah isteyen herkese verir umarım...

32 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve sadece 1 kere korunmadık.. o yüzden inanamadım garip oldum.. yumurtlama günüme denk geldi sanırım hayırlısıysa allahtan umarım doğrudur...teşekkür ederim cvplarınız için.. allah isteyen herkese verir umarım...

Ozaman çok şanslısınız... Tek denemede tuttuysa şayet... Ben dr'a test pozitif dedigimde vardir ozaman dedi ... Ikisindede pozitifti benim ... Şimdiki silikti ikinci çizgim ertrsi gün bidaha yaptım daha netleşti...

Back