Hamile miyim?

arkadaslar ben en son 25 ocak ta adet olmustum bu ay bes gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım sonucu ınternetten ogrendım sonuc 6 yazıyordu dun ve bugun ıdrar testı yaptırdım ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dıyorsunuz sızce hamılemıyım?

cnm benim bildiğim gebelikte kan testi en doğrusu prodictorlerin yanılma payı olabiliyor ama kan testinin heleki regl gününün üstünden 5 gün gecmesine ragmen yanılma payı olacagını sanmıyorum.ben reglime 3 gün kala hcg yaptırdım ve cok yüksek cıkmıstı. aynı sekılde kuzeniminde öyle

adetim 3 gün gecikti ve bugün bir damla pembe leke geldi sizce bu ne olabilir,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

22 şubatta idrar yolu enfeksiyonu ile doktora gittim yapılan testlerde beta hcg değerim 25 çıktı. iki gün sonra tekrarladığımızda ise 69 çıktı. doktorum gayet normal olduğunu ve hamile olduğumu söyledi. 7 martta bebeğin kesesini görebileceğimizi söyledi. bende 28 şuabtta idrar testi yaptım ancak testte birşey çıkmadı. neden olabilir.

gnum gecmedı yarın hastalanmam gerekıyo..ama alt karnımda sankı kasılma gıbı bısey oluyo..ıdrara cıktıgımda sonrasaında sankı hala gelecekmıs gıbı oluyo..kasıldıgından belkı de bılmıyorum..bı de bu akıntı su gıbı mı oluyo hafıf koyu renkte anlamıs degılım lutfn tecrubelıler bılgılendırsn hemn..

ben aranıza yeni katıldım.herkese merhaba.bugün 11.gün oldu tüp bebek yaptıralı sabah test yaptım 2.si silik çıktı pazartesi kanda baktırıcam.inşallah hayırlısı olur.allah'ım isteyene herkese versin.

bu siteyle ilgilenen yok galiba dün kanda test yaptırdım369.80ÇIKTI 2 GÜN SONRA TEKRAR baktıracağım.hayırlısıyla inşallah bir sorun çıkmaz.

bu siteyle ilgilenen yok galiba dün kanda test yaptırdım369.80ÇIKTI 2 GÜN SONRA TEKRAR baktıracağım.hayırlısıyla inşallah bir sorun çıkmaz.

canım tebrikler benimde değerim o cıvarda cıkmıstı kan testımı yaptıgımda kac gun gecıktın. hersey yolunda gıderde saglıkla bebegıne kavusursun inşallah

canım tebrikler benimde değerim o cıvarda cıkmıstı kan testımı yaptıgımda kac gun gecıktın. hersey yolunda gıderde saglıkla bebegıne kavusursun inşallah

şu an yıkıldığım andır ben aranıza yeni katıldım. adetime kaç gün var bilmiyorum çünkü doğum kontrol hapını bu ay kestim ve ne zaman regl olurum bilmiyorum ama son reglim 11 marttı. bu 3. b-hcg testim ya yok artmıyor ama içimdeki his bana hamilesin diyor biliyorum çok salakça ama eğer normal düzenim devam ederse adetime daha 6 gün falan var ilişkinin üzerinden de 12gün geçti nolur bişey diyin. sonuç değişebilir mi????????*

şu an yıkıldığım andır ben aranıza yeni katıldım. adetime kaç gün var bilmiyorum çünkü doğum kontrol hapını bu ay kestim ve ne zaman regl olurum bilmiyorum ama son reglim 11 marttı. bu 3. b-hcg testim ya yok artmıyor ama içimdeki his bana hamilesin diyor biliyorum çok salakça ama eğer normal düzenim devam ederse adetime daha 6 gün falan var ilişkinin üzerinden de 12gün geçti nolur bişey diyin. sonuç değişebilir mi????????*

nasıl degerın artmıyor ? degerın kac demıstın sen ? yanı normalde 2 ye katlanması lazım eger degeın var ve yukselmıyorsa acıl doktora gıtmenı onerırım

nasıl degerın artmıyor ? degerın kac demıstın sen ? yanı normalde 2 ye katlanması lazım eger degeın var ve yukselmıyorsa acıl doktora gıtmenı onerırım

canım ben yasmin kullanıyordum bu ay bıraktım ve adet gördükten sonra korunmasız 2 gün ilişki yaşadık. ama ben bebek için uygun olmayan başka bir kullandığım için sürekli test yaptırmak istedim öyle bişey varsa hemen keseyim diye. ilişkiden 72 saat sonra yaptırdım negatifti. sonra geçen hafta baş dönmelerim beni çok zor durumda bıraktı birde kasık ağrım çok oldu yani ilişkiden 1 hafta sonra hafifte kanamam oldu ama kanama denemeyecek kadar az. sonra bu pts b-hcg yaptırdım sonuç 1,45 çıktı ve daha çok erken değer artabilir dediler 2 gün sonra bida yaptır dediler ben de bugün yine yaptırdım <1 yazıyordu yani negatif. nolur bana akıl ver canım hala umut var mı sence bak sana tam tarihlerimi yazayım

son adet baş.:10mart
ilişki 22-23 mart
ilk b-hcg testi 26 mart
ikinci b-hcg testi 2 nisan
son b-hcg testi bugün 4 nisan

lütfen bildiklerini anlat hapsuuu:((

canım ben yasmin kullanıyordum bu ay bıraktım ve adet gördükten sonra korunmasız 2 gün ilişki yaşadık. ama ben bebek için uygun olmayan başka bir kullandığım için sürekli test yaptırmak istedim öyle bişey varsa hemen keseyim diye. ilişkiden 72 saat sonra yaptırdım negatifti. sonra geçen hafta baş dönmelerim beni çok zor durumda bıraktı birde kasık ağrım çok oldu yani ilişkiden 1 hafta sonra hafifte kanamam oldu ama kanama denemeyecek kadar az. sonra bu pts b-hcg yaptırdım sonuç 1,45 çıktı ve daha çok erken değer artabilir dediler 2 gün sonra bida yaptır dediler ben de bugün yine yaptırdım <1 yazıyordu yani negatif. nolur bana akıl ver canım hala umut var mı sence bak sana tam tarihlerimi yazayım

son adet baş.:10mart
ilişki 22-23 mart
ilk b-hcg testi 26 mart
ikinci b-hcg testi 2 nisan
son b-hcg testi bugün 4 nisan

lütfen bildiklerini anlat hapsuuu:((

birde testi farklı yerlerde yaptırdım ondan mı acaba? sonra vajinal ultrasondan da bakılmıştı 10 gün önce rahim duvarın oldukça kalın gebelik için sakınca yok demişti doktor

birde testi farklı yerlerde yaptırdım ondan mı acaba? sonra vajinal ultrasondan da bakılmıştı 10 gün önce rahim duvarın oldukça kalın gebelik için sakınca yok demişti doktor

canım kimyasal gebelık denen olayı mı yasadın acaba bende bılemıyorum ama normal gebelıkte degerın artması lazım dı kanda bence tekrar doktora gıt tahlılerle beraber yanı sana tek cevabı doktor verebılır bu durumda ne dersem yalan olur

canım kimyasal gebelık denen olayı mı yasadın acaba bende bılemıyorum ama normal gebelıkte degerın artması lazım dı kanda bence tekrar doktora gıt tahlılerle beraber yanı sana tek cevabı doktor verebılır bu durumda ne dersem yalan olur

canım benim bilmek istediğim aslında şu ilişkiden 12 gün sonra kanda mutlaka çıkmalı mı bu gebelik???

canım benim bilmek istediğim aslında şu ilişkiden 12 gün sonra kanda mutlaka çıkmalı mı bu gebelik???

canım bıldıgım kadarıyla dollenmeden 12 gun sonra hormon uratılmeye baslanır buda bızım adet olmamız gereken tarıhdır bundan dolayı doktorlar genelde adet gecıkmesınden 10 gun sonra test yapılmasını onerıyor cunku bebegın kesesını ancak o zaman gorebılıyorlar degerde 1500 kusurlarda oluyor o zaman . ama erken yapılan kan testındede deger cok dusuk cıkabılıyor o zaman da hamılesın denemıyor cunku dollenmıs yumurta tutunmayıp adetle atılabılınıyor bunada kımyasal gebelık denıyor

o zaman zor ihtimal diyorsun canım gebeliğime. hayırlısı tabi rabbim en güzelini bilir ama ne biliyim hala umudum var:)) eğer gerçekleşirse burdan duyuracağım ilk size:)

o zaman zor ihtimal diyorsun canım gebeliğime. hayırlısı tabi rabbim en güzelini bilir ama ne biliyim hala umudum var:)) eğer gerçekleşirse burdan duyuracağım ilk size:)

bende merak ettım doğrusu öğrenırkenden yaz mutlaka ınsallah hamılesındır canım

bende merak ettım doğrusu öğrenırkenden yaz mutlaka ınsallah hamılesındır canım

çok dua ediyorum ve inanıyorum ki yer gök dua ile. Allah yoktan var eder şüphesiz ve ne istesek veriyor bize de verecektir mutlaka buna kalben inanıyorum:) tabi sağlık ve sıhhatle versin inşallah. sen ne alemdesin canım hiç gebe kaldın mı?

çok dua ediyorum ve inanıyorum ki yer gök dua ile. Allah yoktan var eder şüphesiz ve ne istesek veriyor bize de verecektir mutlaka buna kalben inanıyorum:) tabi sağlık ve sıhhatle versin inşallah. sen ne alemdesin canım hiç gebe kaldın mı?

şu an 6 aylık hamileyim canım. evet zamanı geldıgınde herkes bebegıne kavusuyor allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah

şu an 6 aylık hamileyim canım. evet zamanı geldıgınde herkes bebegıne kavusuyor allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah

tebrk ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve mürüvvetini de gör inşallah:) kız mı olacak?? bu arada sen nasıl anlamıştın hamile olduğunu yani adet gecikince mi öcesinde mi?

tebrk ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve mürüvvetini de gör inşallah:) kız mı olacak?? bu arada sen nasıl anlamıştın hamile olduğunu yani adet gecikince mi öcesinde mi?

teşekkürler canım kızım olacak kısmetse. ya bende bebek ıcın 4 ay ugrastım ateş olcuyodum yumurtlama gunumu hesaplamak ıcın o nedenle ortalama atesımı bılıyodum o ay farklı olunca bıde adet gunu geldıgınde atesım dusmeyınce galıba hamıleyım dedım ama test yapmadım 3 gun gecmesını bekledım buarada akıntım oluyodu sureklı geldı dıye wc ye gıdıyodum 3 . gun dayanamadım ve ırar testı yaptım sılık cızgı cıkıncada kan tetsı yaptırdım orda degerıme bakıldı 5 yuz kusurlardaydı galıba yanı pozıtıftı 7 gun sonra tekrarladıgımda ıse 3 bın kusura cıkmıstı vede keseyı gormustuk o sekılde

Back