selammmmm arkadaslar bende yeni uyelerdenim :))) hemen anlatayim durumu son olarak 6 subatta hastalandim 17 subatta ve 18 subatta yumurtladim ama kasik agrisiyla yumurtladim ve esimle surekli o tarihlerde denemeler yaptik denemlerden sonra sol tarafimda kasigimda surekli agri gibi bisey var ve kasik kismimda gerginlik bunun nedeni ne olabilir ??????????????????????????????
ben hamismiyim die supheleniyorum ama ?? sabah kalkiyorum agri gecmis oluyo genellikle sonra gun boyu basliyo ama dayanilmaz agri deil sanki gaz varmis ince sizi gibi
yasayan varsa lutfen cevap yazarsa sevinirimmmm
selammmmm arkadaslar bende yeni uyelerdenim :))) hemen anlatayim durumu son olarak 6 subatta hastalandim 17 subatta ve 18 subatta yumurtladim ama kasik agrisiyla yumurtladim ve esimle surekli o tarihlerde denemeler yaptik denemlerden sonra sol tarafimda kasigimda surekli agri gibi bisey var ve kasik kismimda gerginlik bunun nedeni ne olabilir ??????????????????????????????
ben hamismiyim die supheleniyorum ama ?? sabah kalkiyorum agri gecmis oluyo genellikle sonra gun boyu basliyo ama dayanilmaz agri deil sanki gaz varmis ince sizi gibi
yasayan varsa lutfen cevap yazarsa sevinirimmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah hepimizi mutlu etsin insallah ; hayirli zamanda hayirli bebisler nasip etsin |:)))
ben 6 aydir esimle londradayim burada saglik doktor isler oyle garip ve kotuki test falan yaptirmak mumkun deil reglin 3.. gunu yapilmasi gereken hormon testlerini bile 3 aydir yaptiramadik burda gurbet ellerde :)) iyli sizler varsiniz
bakalim sonucu merakla bekliyorum sogan / incir-havuc kuru sonrasi ilk ay bu bakalim sonucu sizlerle paylasicam hemen ...
Bence bi kan testi yaptırmalısın ama büyük ihtimalle hamile olmalısın hayırlı olsunn:)
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım sıteyı cok okudum ve sonunda uye olmaya karar verdım benım reglı gunum 25 ocak ta olmustum bu ay dort gun gectı kan testı ıcın ne kadar beklemelıyım hafıfı hafıf kasıklarıma agrı gırıp cıkıyor cok fazla surmuyor adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum gercı yumurtlama hamılelık belırtılerı vs bırcok sey okudum yarısı var yarısı yok yada ben farketmıyorum moralım cok bozuk dısarıya bunu yansıtmıyorum ama ıcten ıce kandımı yıyıp bıtırıyorum bana bır yol gosterın tesekurler
Arkadaşlar az önce tanıdık eczaneye uğradım testi gösterdim yok dedi bu sayılmaz iyice diğeri gibi kırmızı olması gerekiyor evet çizgi var ama diğeri gibi koyu değil o yüzden sayılmaz dedi canım sıkıldı
merhbaa karfilla sıkma canını derim benn çünkü bende anı şeyi yaşamıştımm reglime 3 gün vardı idrar resti yaptım aynı seninki gibii ikinci çizgi çok silik çıkmıştıı ertesi gün hemn dr gittim beta hcg baktı dr. 3 haftalık hamilesin demiştii.ALLAHIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hpimizeee::::)
kızlar benimde reglime 15 gün kala beta hcg yaptırdım sonuç 1.89 çıktı dr hamile değilsin dedi amaaa içimde yinede bir umut var şimdi reglime 3 gün var beta hcg artar mı sizce hamile olma ihtimalim olabilir mi
çok şükür hamileyim cnm çok tşkler =)
çok erken yaptırmışsın cnm çıkmaması olabilir ama bence prodictorle deneme yap silik bile cıksa ki bende öyle olmustu kesin gebelik var demektir bir dene istersen cnm
hayırlı olsun canımm ALLAHIM analı babalı büyütsünn ... canım ben bir bebeğimi 5 aylıkken kaybetimm daha 45 gün oldu emzirme süresi içinde de regl omadımm 1 şubattı regl tarihimm 20 sinde test yaptırdım ne bilim çıkmazsa diee çok korkuyorumm o kdar çok istiyorum kii yeniden evladımın olmasını şimdi 4 gün var ama bakalım yapıcam yarınn çok teşekkür ederimm :)
Amin cnm çok tşkler darısı sana inşallah en kısa zamanda müjdelersin sende bize güzel haberi çok fazla düşündüğün ve istediğin zamanda psikolejik olarak ya boş gebelik yada gebelik olayı olmuyor biliyorsun bunu dimi cnm zaten çok zor bir dönem gecırmıssın Allah düşmanıma bile vermesin o kötü olayıinşallah bu sefer sorunsuz hamile kalırsın cnm ama dediğimi bir yap ıstersen prodictorle bır dene ılk basta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?