Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka belirtiniz var mıydı regli ağrısı gibi ağrınız oldu muBende de öncesinde sarı akıntı başlamıştı ama adetime 1 gün kala çift çizgi gördüm direk belki geç döllenmedir ondan dolayı testi tekrarlayın bence
Evet olduBaşka belirtiniz var mıydı regli ağrısı gibi ağrınız oldu mu
Beta8.74 çıktıBaşka belirtiniz var mıydı regli ağrısı gibi ağrınız oldu mu
Şu an sizinle aynı durumdayım bir gün var regli silik çizgi çıktı inşallah test yanılmıyordur inşallah gebeyimdirEvet oldu
Kan testi verin ben adetim 2 gün geciktikten sonra yaptım beta 8.74 çıktı hamileyimBende aynı durumdayım bugün 4. Gün adetim geçikti acaba gebe miyim bilmiyorum
Hayırlı olsun döngünüz kaç gündü düzenli mi regll oluyordunuzBeta8.74 çıktı
Benim adetim düzensizdi fakat 2 aydır hep aynı tarihde adet görüyordum bu ay vakti geçti 4 gün oldu thacoss women diye biraz ilaç kullanıyordum 1 aydır pcos olduğum içinKan testi verin ben adetim 2 gün geciktikten sonra yaptım beta 8.74 çıktı hamileyim![]()
Şu an sizinle aynı durumdayım bir gün var regli silik çizgi çıktı inşallah test yanılmıyordur inşallah gebeyimdirsabah biraz regli ağrım vardı ama şu an o da geçti
Teşekkür ederim 26 gündü düzenliydiHayırlı olsun döngünüz kaç gündü düzenli mi regll oluyordunuz
Benim adetim düzensizdi fakat 2 aydır hep aynı tarihde adet görüyordum bu ay vakti geçti 4 gün oldu thacoss women diye biraz ilaç kullanıyordum 1 aydır pcos olduğum içi
Ayy benim gibiii. Çatlamadan sonra 9.günüm hiç belirtim yok bana dua edinTeşekkür ederim 26 gündü düzenliydi
Ayy benim gibiii. Çatlamadan sonra 9.günüm hiç belirtim yok bana dua edin
Allahım herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin rabbim şu ramazan ayının hürmetine rabbim sen hayırlı evlatlar nasip et isteyen herkeseGönlünüzce olsun herşey