Eczaneden test aldım hepsini aynı anda yaptım sonuçlar böyle ve bugün regl olmam gerekiyordu.
Testlerden biri awox erken gebelik diğeri predictor express yardımcı olur musunuz lütfenEki Görüntüle 3548701 Eki Görüntüle 3548700 Eki Görüntüle 3548702 var gibi bende awox la öğrenmiştim zaten çok silik çıkartıyor
Sabah ilk idrarla denesene canım. Çizgi var, iki farklı testte de olması olasılığı arttırıyor.Eczaneden test aldım hepsini aynı anda yaptım sonuçlar böyle ve bugün regl olmam gerekiyordu.
Testlerden biri awox erken gebelik diğeri predictor express yardımcı olur musunuz lütfenEki Görüntüle 3548701 Eki Görüntüle 3548700 Eki Görüntüle 3548702
Şimdi tekrar yaptım yine aynı sonuç verdi ne yapmam lazımdı acaba çok mu yeni diye silik çıkıyorSabah ilk idrarla denesene canım. Çizgi var, iki farklı testte de olması olasılığı arttırıyor.
Çok yeni daha o yüzden silik hayırlı olsun.Şimdi tekrar yaptım yine aynı sonuç verdi ne yapmam lazımdı acaba çok mu yeni diye silik çıkıyor
Kanda gözükür değil miÇok yeni daha o yüzden silik hayırlı olsun.
Düşük değerle de olsa öğrenirsin canım. İdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar. Kan verebilme durumun varsa ver.Kanda gözükür değil mi
Şimdiki yaptığını bi atar mısın ? Bence hemen kan ver en net kan da belli olur
Evet gözükürKanda gözükür değil mi
Şimdi gidiyorum vermeye inşallah çıkarDüşük değerle de olsa öğrenirsin canım. İdrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar. Kan verebilme durumun varsa ver.
İnşallah canım. Güzel haberlerini alırız inşallahŞimdi gidiyorum vermeye inşallah çıkar
Verdim bekliyorum sonucu kalbim çıkıcak yerinden çok heyecanlıyıöİnşallah canım. Güzel haberlerini alırız inşallah
Çıkmadı hala bekliyorumÇıktı mı sonuuc
İnşallah canım. Güzel haberlerini alırız inşallah
3 gün önce yaptırdığımda 0.2 çıktımıştı negatifti şimdi bu çıktı4.86 mi sonuç,bence 2 gun sonra tekrar kan barın artmaya meyilli bu sonuç çıkmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?