• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

bendis18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
9
1
1
29
3 gün günden beri kasık ağrısı ve lekelenmem var. Adetime daha 2 hafta var. Normal de on gün adetim gecikti test yaptım silik falan hiç çizgi çıkmadı. Üst üste test yaptım silik çizgi çıktı. Silik çizgi çıkıp hamile olmadığını ögrenen var mı.en üsttekini öğlen yaptım hiç bir şey yoktu. Gece baktığımda böyleydi. Ortadakini yaptım silik. Erken olanlar bunlar. Birde normal hamilelik testi sondaki o da belirgin silik hemen çikti 5 dakikada.

Eklentiler

• IMG_20250206_045702.jpg
    IMG_20250206_045702.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 16
Başka marka testin varsa tekrar sabah ilk idrarda yap hatta bence kan ver sağlık ocağında 5 dakika içerisinde çıkan sonuç nettir sonrası kuruma çizgisi oluyor çoğunlukla bu testlere görede net var bence

Başka marka testin varsa tekrar sabah ilk idrarda yap hatta bence kan ver sağlık ocağında 5 dakika içerisinde çıkan sonuç nettir sonrası kuruma çizgisi oluyor çoğunlukla bu testlere görede net var bence
Kan verdim pozitif çıktı fakat ağrım ve lekelenme var dediğim halde doktor bakmadı pazartesi gel dedi.

Kan verdim pozitif çıktı fakat ağrım ve lekelenme var dediğim halde doktor bakmadı pazartesi gel dedi.
Betan yükselince gel diye demiştir, devlette ozellikle ilk haftalarda düşük ihtimali varsa lekeye falan müdahale etmiyor, sağlıklı olsa tutunacaktir zaten diyorlar, sen özele mı gittin devlete mı?

Betan yükselince gel diye demiştir, devlette ozellikle ilk haftalarda düşük ihtimali varsa lekeye falan müdahale etmiyor, sağlıklı olsa tutunacaktir zaten diyorlar, sen özele mı gittin devlete mı?
Devlete gittim. Benim adetim gelmişti 2 hafta önce üstüne görme dedikleri oldu sanırım. Özele mi gitsem diye düşünüyorum.bildigim doktor da yok

Devlete gittim. Benim adetim gelmişti 2 hafta önce üstüne görme dedikleri oldu sanırım. Özele mi gitsem diye düşünüyorum.bildigim doktor da yok
Özele gidebilirsin o zaman daha ilk haftalarda kese görünmeyebilir ama leke için progestan verip ağrın siddetliyse sebebine bı bakarlar, gebelikte karın ağrısı normal hep oluyor senin şiddeti ne derece o onemli

Özele gidebilirsin o zaman daha ilk haftalarda kese görünmeyebilir ama leke için progestan verip ağrın siddetliyse sebebine bı bakarlar, gebelikte karın ağrısı normal hep oluyor senin şiddeti ne derece o onemli
Benim pazartesi akşam bir saat kadar şiddetli oldu . Onun harici normal dayinilmayacak şekilde değil . Biraz içimi rahattiniz teşekkür ederim. Özele gidiyom mi yani faydası olur mu. Pazartesi mi bekliyim

Dayanılır gibiyse problem yok hep olacak ağrılar, leke kahveyse problem sayılmaz kırmızı olsa problemdi, yine de devlette tedbiren progestan vermezler kendi haline birakirlar, özelde progestan verirler, sen karar ver nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmalisin, ağrıların olduğunda dinlen dinlenince geciyorsa gebelik agrisidri, geçmiyor artıyorsa problem demktir

Back