- 1 Eylül 2023
- 2.115
- 550
- 26
-
- Konu Sahibi edadiyebirisi
Bu sabah yapicam birazdan dün falan yapmadım hicTest yaptın mı canım
Bu sabah yaptım freely kaset test damlatir damlatmaz bu şekilde oldu hatta canlı daha koyu zaten idrar daha ıslak belli , sente lady testte çok belirsiz çizgi çıktı neye inancam sasirdimTest yaptın mı canım
Bu sabah yaptım freely kaset test damlatir damlatmaz bu şekilde oldu hatta canlı daha koyu zaten idrar daha ıslak belli , sente lady testte çok belirsiz çizgi çıktı neye inancam sasirdimMerhaba sonucunuz çıktımı merak ettim
Bu sabah yaptım freely kaset test damlatir damlatmaz bu şekilde oldu hatta canlı daha koyu zaten idrar daha ıslak belli , sente lady testte çok belirsiz çizgi çıktı neye inancam sasirdimMerhaba umudunu kırmak istemem ama markası artımed ise yalacı pozitif olması yüksek fotoğrafta tam göremedim çizgide pembelik var mı 3 testimde aynı bu şekilde çizgi çıktı ama gebelik yoktu maalesef yarın sabah başka bir markayla deneyin bence softec falan olabilir ya da prodictor inşallah hamilesinizdir
Bu sabah yaptım freely kaset test damlatir damlatmaz bu şekilde oldu hatta canlı daha koyu zaten idrar daha ıslak belli , sente lady testte çok belirsiz çizgi çıktı neye inancam sasirdimİnşallah sabah yaz merak ederim
Henüz çıkmadı bekliyorum 1 saate çıkacak uyku tutmadı beniMerhaba sonucunuz çıktımı merak ettim
Hamileyim sanırım iyi artmış mı sizceİnşallah haber ver mutlaka
Şuan bende adet dönemimi bekliyorum uygulama 20 Aralık diyor ama benim 17-18 günlük bi ara oluyor iki adet dönemimin arasında yani 17-18 Aralık gibi bekliyorum ama günler geçmiyor gibi, bende de days comfort erken gebelik testi ve freely kaset test var bakalımBu sabah yaptım freely kaset test damlatir damlatmaz bu şekilde oldu hatta canlı daha koyu zaten idrar daha ıslak belli , sente lady testte çok belirsiz çizgi çıktı neye inancam sasirdimadetime 1 gün kaldı neyse ki 26 ile 28 gün arasında oluyorum ben adet ama genelde 26. Günde olurum o yüzden 1 gün kaldı diyorum
Ay rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinŞuan bende adet dönemimi bekliyorum uygulama 20 Aralık diyor ama benim 17-18 günlük bi ara oluyor iki adet dönemimin arasında yani 17-18 Aralık gibi bekliyorum ama günler geçmiyor gibi, bende de days comfort erken gebelik testi ve freely kaset test var bakalım
Bence iyi artmış. Sağlıkla kucağına al bana da dua et reglime 1 hafta kaldı umarım olmamHamileyim sanırım iyi artmış mı sizce
Güzel haberler alırsın inşallah canımAy rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinkan verdim bende bekliyorum dua eder misin lutfenn
İnşallah güzel haberler alırsın sende canım herşey dilediğin gibi olsunBence iyi artmış. Sağlıkla kucağına al bana da dua et reglime 1 hafta kaldı umarım olmam
Çok teşekkür ederim amin insallalh rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaGüzel haberler alırsın inşallah canımen kısa zamanda