- 4 Nisan 2024
- 334
- 111
- 18
- Konu Sahibi edadiyebirisi
-
Çok teşekkür ederim yarın tekrar kan vereceğim inşallah artmıştırHayırlı olsun canım inşalalh sağlıkla artar değerin 2 günde bir kan ver takip et
İnşallah yarın tekrar kan testi vereceğim bakalımYani şu an itibariyle pozitif duruyor ama çok sınırda. İnşallah artar
İçime su serptiniz çok teşekkür ederim inşallah yükselir yarın tekrar kan vereceğim doktor öyle söylediYükselir yükselir. Ne kadar gecikmede olduğun belli bile değil zaten uzun sürüyor döngülerin. Belki de erken fark ettin
İnşallah haber ver mutlakaİçime su serptiniz çok teşekkür ederim inşallah yükselir yarın tekrar kan vereceğim doktor öyle söyledi
Tabi veririmİnşallah haber ver mutlaka
Kan testi ver bence o zaman tam emin olmak için testte 5 dakika içinde belirdiyse hamile olabilirsinKızlar merhabalarRegl günüme 4 gün kala bu erken gebelik testini yaptım 2 dakika içerisinde böyle bir çizgim çıktı.
Yumurtlama günlerini değerlendirdik.
5-6 gün önce fazlaca kaşık ağrım vardı.
Şuan yok adet olacak gibide hiç değilim.
Umutlanmak istemiyorum daha 4 gün var Regl olmama ama bu erken gebelik testimde çıkan çizgi beni şüphelendirdi testi 3 kere 1 er gün ara ile tekrarladım aynı bu şekilde silik çizgim çıkıyor . Yorumlar mısınız ?
Ben bugün tekrar kan vermeye gittim yarın sabah çıkacak sonuç eğer yükselirse kesin hamilesin dedi sağlık ocağındaki doktorum çok heyecanlıyım sabahı zor beklerim gibiİnşallah haber ver mutlaka
İnşallah Regl olmazsam vereceğim kan testiKan testi ver bence o zaman tam emin olmak için testte 5 dakika içinde belirdiyse hamile olabilirsindaha çok yeni olduğu için çok siliktir
İnşallah sabah yaz merak ederimBen bugün tekrar kan vermeye gittim yarın sabah çıkacak sonuç eğer yükselirse kesin hamilesin dedi sağlık ocağındaki doktorum çok heyecanlıyım sabahı zor beklerim gibi
Merhaba sonucunuz çıktımı merak ettimBen bugün tekrar kan vermeye gittim yarın sabah çıkacak sonuç eğer yükselirse kesin hamilesin dedi sağlık ocağındaki doktorum çok heyecanlıyım sabahı zor beklerim gibi
Merhaba umudunu kırmak istemem ama markası artımed ise yalacı pozitif olması yüksek fotoğrafta tam göremedim çizgide pembelik var mı 3 testimde aynı bu şekilde çizgi çıktı ama gebelik yoktu maalesef yarın sabah başka bir markayla deneyin bence softec falan olabilir ya da prodictor inşallah hamilesinizdirKızlar merhabalarRegl günüme 4 gün kala bu erken gebelik testini yaptım 2 dakika içerisinde böyle bir çizgim çıktı.
Yumurtlama günlerini değerlendirdik.
5-6 gün önce fazlaca kaşık ağrım vardı.
Şuan yok adet olacak gibide hiç değilim.
Umutlanmak istemiyorum daha 4 gün var Regl olmama ama bu erken gebelik testimde çıkan çizgi beni şüphelendirdi testi 3 kere 1 er gün ara ile tekrarladım aynı bu şekilde silik çizgim çıkıyor . Yorumlar mısınız ?
Merhaba umudunu kırmak istemem ama markası artımed ise yalacı pozitif olması yüksek fotoğrafta tam göremedim çizgide pembelik var mı 3 testimde aynı bu şekilde çizgi çıktı ama gebelik yoktu maalesef yarın sabah başka bir markayla deneyin bence softec falan olabilir ya da prodictor inşallah hamilesinizd
Test yaptın mı canımKizlarr 10 Aralık'ta kanda 0.5 çıktı değer , adete 2-3 gün var şuanda o zaman adete 4-5 gün vardı, sizce değer değişir mi, ayaklarımın altında yanma var , başımda ağrı var ve belim ağrıyor,ilk defa çok sevdiğim musakkadan midem bulandı onun kokusu bir tiksindirdi bir anda oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?